Kadının fendi Erkeği yendi:)

valla bende işe yarıyor sonra değişik planlarım daha var can yakıcı..
ne yapayım oturup köşemde sinir olmaktansa bayıldım bu yönteme..

hiçbirşey yapmasan ne olacak, o doğru.en iyisi aç ben de izliycem de, sonra çok beğendim ben de bir arşiv oluşturcam de belki buna da dayanamaz.

zaten olmuyor,olmayacak da. bugün iyice tiksindim kendisinden.kaldıramıyorum,kendime olan saygımı yitirmemek için bu iş en yakın zamanda bitecek. artık ailesi de biliyor,benim gibi birini bu şekilde üzmesini kimse kaldıramıyor,kendi ablası anne babası bile benim yanımda.allah nasıl biliyorsa öyle yapsın başka hiç bişey diyemiyorum.

hemen bitirme evliliğini belki bir daha yapmaz öyle şey konuştunuz mu ?

hiçbirşey yapmasan ne olacak, o doğru.en iyisi aç ben de izliycem de, sonra çok beğendim ben de bir arşiv oluşturcam de belki buna da dayanamaz.

yok hayır ben karşımdakinin durumuna düşürmem kendimi o alcalsın ,ben kendi yöntemlerimle o onlara baksın ben kenanıma öyle gideriz..
doğru mu değil tabi yola girene kadar gerçi durumlar değişti kızlar laptopt:)an soğudu benimki maçlara verdi kendini şimdide ben elime aldım hadı bırak sunu diyip duruyor :)

hemen bitirme evliliğini belki bir daha yapmaz öyle şey konuştunuz mu ?

psikoloğa gidicem diyo,en yakın zamanda azıcık da olsa düzelme olmazsa asla bu süreçte yanında olmayacağım..çünkü 7 sene boyunca en kötü anlarında hep ve sadece ben yanındaydım ,buna rağmen bunları bana yaşattığı için yanında durabilecek bi şefkatim kalmadı sanırım.

sağolun arkadaşlar böyle bişeyden bu kadar mutlu olcağım aklıma gelmezdi az önce geldi silcem onları demezmi hayır ben senin videolarınla nasıl artık ilgilenmiyorsam sende benim videolarımla ilgilenemezsin dedim mutfağa gitti sandviç yapmıştı kendine yemeden yatmış uyumuş ..::))))

Yaaa adamın boğazına böyle dizerler işte nimeti :KK52::KK9:

Gizli gizli yapsa bile artık eskisi kadar izleyemez azaldıkça vazgeçer belki de. Alışkanlık bu yavaş yavaş bırakılır.

X