Sinir Bozucu İnsan ve o Anda Aklıma Gelmeyen Cevaplar

O adam kadar, sizde bu saçma sohbete dahilsiniz..
Adamın dükkanına girmişsiniz, evlenip boşanmış mısınız tarzında hadsiz bir soru sormuşsunuz ve ardından gelen bombalara hazır olmalısınız..
Biri bana da böyle saçma bir soru sorsa, hem de benim mekanımda..
Nasıl derler, arandığını düşünür tuhaf tuhaf konuşurdum..
Adamda bir gariplik yok, düşüncelerini söylemiş.. Öyle veya böyle yargılamak kimsenin haddi değil..
O soruyu sorarak tuhaf sohbeti siz bu yola sokmuşsunuz..
Adamın içinde kalmamıştır inşallah, ah şuna, şunu da söyleseydim bunu da söyleseydim diye..

Adam dengesiz orasına tamam diyorum da ...

"Evlenip boşanmışsındır değil mi" bu laf neyin nesi orasına ermedi aklım.

Ya çok uykum geldi kafam basmadı ya da konu sahibinde de var hata.

Bu soru ancak çok yakın muhattaba sorulacak bir soru.

Böyle konularda çok modern değilim malesef.

Konu sahibi sadece işine gelen yorumlarla ilgileniyor gibi bir his oluştu bende...

Yazdım .Gene yazayım heralde farketmedin.

Boşanmışsındır heralde sorusu neye istinaden soruldu? Ve bu adamla nezamandır muhattapsın ki bu soruyu
sorabildin?

26 yaşındayım 45 yaşındaki adama bakarmıyım hiç . gerizkalı haddini bilmiyor işte . yaşlı adamlarla evlenenler zaten neden evlendikleri belli . para için bir morukla ömür geçiremem . kendi yaşıma yakın biri varken genç enerjik dinamik onu ne yapayım allahaşkına . o adam bence çok film izlemiş yazık etkisinde kalmış . ben ne güzel kadınlar gördüm fakir gençlerle evlenen aşık olan . ne çirkin kadınlar gördüm zenginle evlenen . hiç öle bir genelleme yok . gönlüm kimi severse onu alırım . babası yaşındakilerle evlenenlerin ne için evlendiği belli zaten . öle kadına ben hiç güvenmem erkek olsam . sonra aldatıldım diye ağlamasınlar . erkeklerde bal gibi çöküyor . hemen kafaları kelleşiyor göbekli oluyor . türk erkeği bakımsız . spor yapan kaç erkek gördünüz siz ?kadınlar erkeklere göre daha bakımlı buda bir gerçek .
senin hatan böle basit insanlarla muhattab olmak . bir kere banada biri buna benzer şeyler demişti sokmuştum lafı ama ben . neyse bir daha muhattab olma . sinirlenmene gerek yok . aptalın teki işte .

Yok yok olgunluk böyle yaşla falan olmuyor ben emin oldum artık. Evlenip boşanmış 40ı geçmiş ama genç ve bakire isterim diyeni duydum. O an bir şaplak atası geliyor insanın o herifin suratına. Kimsin sen diye sorası geliyor. Saygımdan susmuştum ben.

öylelerine sen çok masal okuyorsun heralde demek lazım

bu arada sen 24 yaşındaymışsın bence adam seni etikilemek için böle söyledi . hani nabız yokladı yani bu genç bana bakar belki demiştir . ondan gençleri övmüş orta yaşlıları yerden yere vurmuş olabilir . belki senin hoşuna gider diye söylemiştir ama ters tepmiş .

Konu sahibi sadece işine gelen yorumlarla ilgileniyor gibi bir his oluştu bende...

Yazdım .Gene yazayım heralde farketmedin.

Boşanmışsındır heralde sorusu neye istinaden soruldu? Ve bu adamla nezamandır muhattapsın ki bu soruyu
sorabildin?

ya konu öyle bir yere geliyor ki bazen demekki konunun akışı o yöndeydi ağzımdan çıktı diyorsun.ikili ilişkilerle ilgiliydi.ilkokulda aşık olduğu öğretmenini anlatıyordu,sonra işte evli olmasına falan geldi konu.Ben de sen de evlenip boşandın mı dedim yaşı büyük olduğu için.aramızda samimi ve net bir sohbet olduğu için bir şey sormaktan veya söylemekten çekinmedim birden.ne bileyim.

O adam kadar, sizde bu saçma sohbete dahilsiniz..
Adamın dükkanına girmişsiniz, evlenip boşanmış mısınız tarzında hadsiz bir soru sormuşsunuz ve ardından gelen bombalara hazır olmalısınız..
Biri bana da böyle saçma bir soru sorsa, hem de benim mekanımda..
Nasıl derler, arandığını düşünür tuhaf tuhaf konuşurdum..
Adamda bir gariplik yok, düşüncelerini söylemiş.. Öyle veya böyle yargılamak kimsenin haddi değil..
O soruyu sorarak tuhaf sohbeti siz bu yola sokmuşsunuz..
Adamın içinde kalmamıştır inşallah, ah şuna, şunu da söyleseydim bunu da söyleseydim diye..

ben hadsiz bir şekilde sormadım o soruyu.Adam sadece cinsellikle(sürekli ikili ilişkilerden,kadın ve erkekten bahsetmek de bana cinsellikle ilgili geliyor) ilgili konuşacak kadar kendini geliştirememiş biri,sabahtan akşama kadar bana yok şöyle kadın severim böyle kadın severim,yok şu kadınlar şöyle böyle diye genellemeler yaparken iyi ;konunun geldiği yerde benim "sen evlendin mi hiç" diye sormam hadsiz oluyor öyle mi? O sabahtan akşama kadar bizden farklı olan yok eşcinselini,yok gayini,yok şu insanını bu insanını yargılarken çok doğru ama ben ona evlendin mi diye sorunca çok yanlış oluyor öyle mi?bence sizin doğrularınızı,yanlışlarınızı tekrar kurmanız lazım...

bu arada sen 24 yaşındaymışsın bence adam seni etikilemek için böle söyledi . hani nabız yokladı yani bu genç bana bakar belki demiştir . ondan gençleri övmüş orta yaşlıları yerden yere vurmuş olabilir . belki senin hoşuna gider diye söylemiştir ama ters tepmiş .

ne için yaptı bilmiyorum ama muhatap olduğuma bin pişmanım.zaten burada tüm bir meseleden bahsedemedim çok uzun olacak diye.bana bir de saygısızlık yaptı.yahu dükkanında bir insanı ağırlıyorsun öyle değil mi?ona saygın olması gerekir.İşte bir ara tuvalete gidiyorum beş dakika tamam mı diye ayrıldı ben dükkanda oturuyordum.bekle bekle adam yok.Koridora bakayım dedim kapıdan başımı uzatıp.Baktım,elinde elma bıçak bir arkadaşıyla geziniyor koridorda,zaten bunu görür görmez bir şey demeden çıktım gittim dükkandan.Adamın her tür sözü ve hareketi çok saygısız bir üsluptaydı zaten,ben de o saygısızlığa sinirlenerek belki keskin cümleler kurdum(ki bana göre dediklerimde bir hadsizlik falan da yok,ona az bile).

masaldan ziyade çok doğu dizisi izledin herhalde demek lazım.hayat devam ediyor diye bir dizisi vardı bu mahsun kırmızıgülün değil mi.orda 15 yaşındaki kıza gözünü diken 70lik herifin çirkinliği kadar çirkinler.

ne için yaptı bilmiyorum ama muhatap olduğuma bin pişmanım.zaten burada tüm bir meseleden bahsedemedim çok uzun olacak diye.bana bir de saygısızlık yaptı.yahu dükkanında bir insanı ağırlıyorsun öyle değil mi?ona saygın olması gerekir.İşte bir ara tuvalete gidiyorum beş dakika tamam mı diye ayrıldı ben dükkanda oturuyordum.bekle bekle adam yok.Koridora bakayım dedim kapıdan başımı uzatıp.Baktım,elinde elma bıçak bir arkadaşıyla geziniyor koridorda,zaten bunu görür görmez bir şey demeden çıktım gittim dükkandan.Adamın her tür sözü ve hareketi çok saygısız bir üsluptaydı zaten,ben de o saygısızlığa sinirlenerek belki keskin cümleler kurdum(ki bana göre dediklerimde bir hadsizlik falan da yok,ona az bile).

ya o tip cahil insanlarla muhattab olma bence . saçma sapan konuşurlar işte .

belin cahil olduğunu görmüyorsun işte.yok şundan yok bundan bahsederek bu adam kültürlü diye düşünmeni sağlıyor. benim suçum hep.neden muhatap oldum pişmanım.kendimi rezil edip duruyorum böyle meselelerle

Ben sen köyden okumamış 15lik bir tane al yetiştirirsin her dediğini de yapar oh demiştim kızarıp bozarmıştı. Konu sahibi aynı şekilde bu adam da benim ağzımı aramıştı 20 yaş büyüktü babam yaşında/görüntüsünde adam işte. Böyle fazla büyüklerle belli sınırlarda konuşmak, muhattab olmak gerekiyor, 40 yaş sendromu mudur nedir anlamadım ki.

Ben sen köyden okumamış 15lik bir tane al yetiştirirsin her dediğini de yapar oh demiştim kızarıp bozarmıştı. Konu sahibi aynı şekilde bu adam da benim ağzımı aramıştı 20 yaş büyüktü babam yaşında/görüntüsünde adam işte. Böyle fazla büyüklerle belli sınırlarda konuşmak, muhattab olmak gerekiyor, 40 yaş sendromu mudur nedir anlamadım ki.

daha uygun bir tabir var aslında:azgın teke sendromu. belirli bir yaşa gelen tekelerde başgösteren bir sendrom:)

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

X