Evet arkadaşlar tam da başlıkta dediğim gibi hayatın üstesinden gelemiyorum dertlerle baş edemez hale geldim .boşanma,çocuk sahibi olamama aile içindeki ciddi sağlık problemleri hepsi üstüne üstüme geliyor işe girdim mutsuzluk yüzünden işe bile konsantre olamıyorum. Bunu bir tek mi ben mi yaşıyorum bilemiyorum ama ben de sevdiklerimi kaybetme korkusu çok fazla annem babam sağlık problemi yaşadığı zaman aklım basimdan gidiyor bu gibi durumlarda hayattan kopuyorum .babam koah hastasi zor bir hastalık nefes problemi yaşıyor yoğun bir şekilde .bobrek değerleri sınırda çıkmış ciğerde nodüller saptanmış kalpte de problem çıkabilir demiş dr kendine dikkateden biri de değil durumu kötü sizin anlayacağınız onu kaybetmekten ,saptanan nodüllerin kötü çıkmasından korkuyorum.kardesim var daha genç evlenmedi babama manen ihtiyacımız var çok üzülüyorum mutlu olmami gormesini isterdim cocuk sahibi olmayi mutluluğunu babamla paylaşmayı isterdim ama hiç biri olamadı.kendimi zayıf hissediyorum sağlık konularında layıkıyla destek olamıyorum sürekli kötü birşey olacak hissi bana rahat vermiyor biliyorum parça parça dağınık yazdım ama ne yapabilirim nasıl başa çıkabilirim siz nasıl başa çıkıyorsunuz nasıl üstesinden geliyorsunuz