Hayatın İçinden Paylaşımlar

selamlar
10 civarı kalktım. Canım sucuklu yumurta istedi standart kahvaltı dolabı boşalttım
Sonra vc temizledim
Evi süpürdüm elektrik süpürgesiyle
Götüreceklerimi belirledim
Atılacakları attım
Arkadaşımla konuştum
1 saat kurandan sureler dinledim
Meditasyon yaptım
Dua ettim
Eşinden ayrılan bir arkadaşıma destek verdim malesef kocası aldatmış oysaki ne güzel evlilikleri ve çocukları vardı.
Kefir içtim meyve yedim
Hava aşırı sıcak eriyip gidicem sanki su bile içemiyorsun zorlamaya çalışıyorum işte içmek için zar zor
İşe ara verdim dinleniyorum

Arkadaşımla görüştüm telefondan sorunlarından bahsetti sonra evi komple sildim
Bulaşık mak boşalttım
Tekrar bulaşık mak doldurdum çalıştırdım
Çöp attım
Vc yıkadım
Banyo yaptım
Saçlarımı kurutuyorum
Yemekte yedim hamburger patates kızartması meyve suyu

Sabah erken kalktım valizi kapattım
Kahvaltıyı çok hafif geçiştirdim
Çok az ekmek peynie yanına biraz taze nane canım başka şey istemedi
Sonra valizimi kapadım buzdolabını boşaltmıştım fişler çekildi doğal gaz kesildi sonra doğru yola düştüm1.30da çıktım uzun bir yolculuk sonunda eve geldim
Bu yolculuğa çıkana kadar uzun bir mental hazırlık gerekti bana hiç kolay oldu diyememe nihayetinde 20gündür ertelenmiş 4-5kez tarihi değiştirilmiş bir yolculuktu.
yolda bol bol kitap okudum
son zamanlarda yaptıklarımı ve yaşadıklarımı düşündüm muhakeme ettim bana iyi geldi buna eminim
Anneme geldim. Onunla lafladık sonrada yemek faslı sağolsun benim için döktürmüş Allah razı olsun.
Sonrada biraz geç oldu ama uyuyacağım herkese hayırlı gecelee hayırlı sabahlar

bugün 7.30da uyandım bulunduğum yerin havası sabahları pek uyutmuyor geldiğim yere göre, olsun artık.
Kahvaltı yaptık annemle sohbet ettik herşeyden herkesten biraz.
En çokta benim dışımdaki herşeyden konuşmak istiyorum.
Hava aşırı sıcaktı bir aralık ufak bir işim vardı dışarda onu hallettim gidip.
Ardından arkadaşım aradı onunla lafladık.
Annemin tvsine internet bağladım netflixte film izlemek istiyor onuayarladım
Kliması tozlanmıştı onu temizlemeye çalıştık birlikte
Sonra yemek faslı oldu
Ardından biraz ders çalıştım
Alese başvurdum parasını ödedim
Akşam üzeri yemekten sonra bir kriz çıktı aramızda beni inciten bazı kelimeler var duymak istemediğim onları söyleyince tadımız kaçtı epey bir konuşarak anlatmaya açıklamaya çalıştım ama malesef anlaşılmamak çok zor ne kadar anlatsanda karşındaki herşeyi inkar edip yalanlıyor sen sadece üzüldüğünle kalıyorsu, sonra kırılıp incinip incittikten sonrada ağzı tadı kaçıyor…
Akşam üzeri herşey üst üste geldi zaten dolmuşum biraz odama çekildim ağlamışım ağlayınca içim boşaldı biraz iyi geldi
Ben artık çok eminim bu hayatı hiç sevmiyorum, insanlar beni çok yordu net.
Not: geçen 20-gün içerisinde değer verdiğim bir insan tarafından sen çok çok dürüstsün diye bir küfür duydum
Dürüstlük ne zamandan beri kusur olmuştu ki bilmiyordum…!?
Bazen bazı kelimeler basit ama yaralar buda öyle birşey işte…

Hazır eliniz Netflix e değmişken görevimiz renovasyon diye şahane bi ev tasarımı programı var. Queer eye var bir de kız kardeşimle ben kendimizi iyi hissetmek istediğimizde onu izliyoruz

Hazır eliniz Netflix e değmişken görevimiz renovasyon diye şahane bi ev tasarımı programı var. Queer eye var bir de kız kardeşimle ben kendimizi iyi hissetmek istediğimizde onu izliyoruz
Mutlaka bakacağım teşekkür ederim tavsiye için değerlendireceğim.

İyi akşamlar
Bugün sabah biraz erken uyandım gece duş almıştım saçlarım nemli kurumamış sabah onu kurutum fön makinesiyle
Ardından sınava girmek için yola koyuldum epey bir yolculuk sonrası vardım
Çıkışta çok sıcak vardı bir su alıp zar zor kendimi eve attım yine uzun bir yolculuk sonrası ev 30-35dk mesafede bir yerde olduğundn dolayı
Eve gelince aşırı sıcaktan bunaldığım için suya sarıldım birşeyler yedim klima açtım serinlemeye çalıştım
Sonra çay içtim kurabiye ve dondurma yedim
Ardından uyumak istiyordum 2 saatten fazla uyuyakalmışım
Uyandığımda sersem gibiydim keraat vakitleri idi tam
Sonra günlük tuttum
Arkadaşımla görüştüm telefondan
Bol su tüketmeye çalıştım soru ve cevapları gözden geçirdim bayağı zordu açıkcası neyse artık sınav falan görmek istemiyorum bu yıl bayağı bunaldım sınavlardan
Sadece yatıp dinleniyorum

Bugün 8de uyandım
Sonra kahvaltı faslı ardından annemin tansiyonu düştü onunla ilgilendim biraz yükselsin diye tuzlu ayran falan verdim,
Spor salonuyla görüştüm fiyat aldım
Kitap okudum biraz
Sonra fırında kabak yemeği yaptım pişti
Annemin canı ciğer çekmiş ciğer jülyen kesip tavada pişirdik sumaklı maydanozlu soğan falan yanınada çok güzeldi misss
Yemek faslı erken oldu bugün
Bugün yeni aldığım kırmızı çiçekli eteğimi giydim çok yakıştı
Hava bugün biraz daha serin çok şükür iyi :)

Yazlıktan komşularımız geldi birlikte dibek kahvesi yapıp içtik
Sohbet muhabbet epey güldüm Allah ağlatmasın kimseyi
Sonra kitap okudum biraz
İşlerimi hallettim evraklarla ilgili
Şükür akşam oldu sahile geldim denize gireceğim annemle geldik deniz sakin güzel
Cup cuppp

Epey bir yüzdüm çok özlemişim harikaydı gün batımına kadar sonra yürüyerek eve geçtim
Bir güzel duş aldım
Buzlu içeceğimi aldım balkonda serinliyorum hava serin püfür püfür esiyor
Biraz müzik dinleyeceğim tam kafa dinlemelik

Selamlar
Bugün erkenciydim 9.30
Hazırlanıp hastaneye geldim diyetisyen için tahlil istemeye tüm tahlilleri verdim sonuçların çıkmasını bekliyorum, ona göre doktorla görüşüp diyetisyene gideceğim
Ordan spor salonuna kayıt olmaya gideceğim akşamda spora başlayacağım inşallah
Bana bol şans dileyin gitmesi gereken bolca kilo var

Dahiliye sonuçları verene dek
Alışverişe gittim kendime pijama terlik yeğenimd takım giysi 2 elbise 1 tshirt aldım sonra sonuçları alıp diyetisyene gittim kolestrolüm yüksek çıktı ardından sağlıklı beslenme listesi aldım bolca yürüdüm eve geldim dinlendim
Sabah kahvaltıda peynirli poğaça soğuk çay tüketmiştim
Öğlende ıspanaklı peynirlik pide yedim ayran ile son hamurişlerim
Ardından evde dinlendim arkadaşım aradı onunla konuştum
Ardından bankada işlerim vardı onları hallettim
Bugün güneşte çok kaldığım için aşırı sıcak rahatsız ediyor beni şimdi böyle iyiyim evde gölgede şükür
Annemde eve sağlıklı beslenmeye yönelik alışveriş yapmış oda yeni geldi eve birazdan sahile dışarı çıkaracağım annemle birşeyler içicez.

Son düzenleme:
yürüyüşe çıktık sahile yeni bir mekan yapılmış çok güzeldi çok hoşuma gitti ortam birşeyler içtik biraz yürüdük lafladık konuştuk güzel vakit geçirdik ardından yine yürüyüş yaparak eve geçtik bugün 10.000 adımı geçtim
Ayak bileklerim ağrıyor inşallah yarına geçer iyi yürüdüm iyi geceler

Selamlar
Sabah bugün iyi uyudum 10a kadar keyif yaptım
Sonra kahvaltı yaptım
Öğlen bitki çayımtükettim badem ceviz yedim
Sonra sinema filmi açtım kaybedenler kulübü yolda onu izledim çok aman aman, nejat işler hayranıda değilim merak işte sadece vakit geçti öyle
Mali işlerle ilgili bir başvuru yapmam gerekiyordu onları hallettim
Bugün köfte salata ayran tüketmeyi düşünüyorum

Akşam yemeğimi yedim
dibek kahvemi içtim
İşlerimi hallettim
Akşam sahile yürüyüşe çıktım

Duş aldım
Dinlendim, kitap okudum şimdi araverdim çok eğlenceli bir kitap hiç bitsin istemiyorum.
Aziz nesin, yaşar ne yaşar ne yaşamaz
Yarın Avmye gidip birşeyleri değiştirip yeni şeyler alıcam ayrıca kitapçıya uğrayıp yeni bir kitap daha alacağım inşallah
Biraz müzik dinleyeyim

Selamlar
Bugün biraz geç kalktım geç kahvaltı yaptım,
Söğüş yumurtalı standart bir kahvaltı yaptım
Önümüzdeki ay ales sınavı var onun için çıkmış sorular kitabı sipariş ettim o gelecek inşallah 3-4gün içinde
Annemle kahve yaptım içtik
Hava serin şükür

Menengiç kahvesi yaptım içtim
Karpuz kesip yedim.
güzel bir sinema filmi buldum red notice onu izliyorum

1 top dondurma yedim
Yemek haZırladık, soya soslu tavuk bira ıspanak kavurduk, yanında çok az bulgur pilavı ve ayran ile bugünkü menü tamam annemle yedik doyduk şükür
Bol su tüketmeye çalıştım,
akşam 7dede sahile yürüyerek gittim.
Arkadaşımla telefonda görüştüm
Ardından 1saate yakın yüzdüm ⛱🏖
Deniz hem temiz hemde soğuktu çok iyi geldi şükür
Eve geldim duş aldım kurulandım yeni aldığım pijama takımımı giyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…