Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım hastane işlerim vardı bide diyet e başladım dün bakalım artık sen nasılsın
Merhaba şükür diyelim cnm sevindim ne güzel diyete başlamışsın benimde ona ihtiyacım var ama başlayamadım bir türlü.Merhaba canım hastane işlerim vardı bide diyet e başladım dün bakalım artık sen nasılsın
Bende bir anda karar verdim yeni aldığım ferace yakismayincaMerhaba şükür diyelim cnm sevindim ne güzel diyete başlamışsın benimde ona ihtiyacım var ama başlayamadım bir türlü.
Bende fotoğraflarda tombul çıkıyorum insan kendini kötü hissediyorBende bir anda karar verdim yeni aldığım ferace yakismayinca
inşaAllah gidecek kilolar
Maalesef hemde nasıl kötü Bir his hele eşin zayıfsaBende fotoğraflarda tombul çıkıyorum insan kendini kötü hissediyor
Sağlık olsun. İnşallah sağlıkla veririz yükleri kiloları. Dikkat edersek birazda hareketli olursak beslenme düzenini yoluna koymakla başlamak lazım.Maalesef hemde nasıl kötü Bir his hele eşin zayıfsa