- 3 Nisan 2023
- 957
- 3.076
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlarGünaydın nasılsınız Lotus1234
Bugünkü yapılacaklar listem
-oturma odam toplanacak
-mutfaktaki dağiniklik toplanacak
-bulasik makinesi boşaltilacak
Eşim uyanınca eve süpürge tutulacak
10 sayfa Kitap okunacak
1 keyif kahvesi içilecek
Namazlar düzenli kilinmaya çalışılacak
Zikirler tamamlanmaya çalışılacak
Hepsini yapıldı şükür bugün namazlarımi düzenli kilabildim ve 10 sayfa kitap okuma görevimi ve zikirleri hallettimİyi akşamlar
Teşekkür ederim iyiyim şükür çarşambadan beri yoğunluktan girememiştim.
Bugün yoğun bir gündü pek giremedim planlar güzel ne kadarını yapabildik meraklı bekliyorum
Geçmiş olsunDün ilaçlarımı kullandım işe gittim geldim hem çok soğuk hem çok yağışlı bir havaydı dinlendim
ardından ailevi problemleri olmuş kardeşimin onunla konuştuk dertleştik bir şeyleri düzeltmeye çalıştık.Neyse gün bitti ödev yapacaktım dün yapamadım.
Sadece akustik sakin müzikler dinledim çok iyiydi.
Bugünde harika çok güzel bür hava vardı, işyerinde verimli şekilde geçti çok şükür işler
bugün yürüyerek müzik dinleyerek eve geçtim.5000civarı adım attım
Öğleden sonra soslu köfte yanında ayran pide sufle yedim.
Ardından yetiştirmem gereken ödevin başına sonunda oturabildim oflaya puflaya başına geçince birşekilde oluyor demekki sorun başına oturamamakmış, 2 saatte ancak bitirebildim.
Peşinden bir grubumuz sunum için görüntülü toplantı yaptık onu planladık.
Boğaz pastili aldım
Antibiyotik saatimi bekliyorum
Artık dinlenmek istiyorum
Sen nasılsın evde tek misin bu gece napıyorsun,vakit geçirmek için gece sessizlikte güzel oluyor bazen.Hepsini yapıldı şükür bugün namazlarımi düzenli kilabildim ve 10 sayfa kitap okuma görevimi ve zikirleri hallettim
Ben reglim biraz zorlandığım oluyor o yüzden okullar tatil.Dua edebilirim zikir çekerim belki kuran dinlerim ama cüzüm 29-30 çok az kald gözlerim yorulmasa okurdum belki çok yaşarıyor,kulakların pası silinsin dinlemeli bu günde inşallah hayırlı gecelerHepsini yapıldı şükür bugün namazlarımi düzenli kilabildim ve 10 sayfa kitap okuma görevimi ve zikirleri hallettim
Hayırlı geceler kendinize dikkat edinBen reglim biraz zorlandığım oluyor o yüzden okullar tatil.Dua edebilirim zikir çekerim belki kuran dinlerim ama cüzüm 29-30 çok az kald gözlerim yorulmasa okurdum belki çok yaşarıyor,kulakların pası silinsin dinlemeli bu günde inşallah hayırlı geceler
Hayırlı geceler sizedeHayırlı geceler kendinize dikkat edin
Ay canım ederim ben de çok giremiyorum, bizim konuda laf attım sana da neyse burdasın sanırım.. umarım tatsızlık yoktur, öptüm çokTeşekkür ederim
Yüksek lisans Sınavları ve ödevleriyle sende yoğunsun belli ki her ikimizede kolay gelsin inşallah dua et canım