hayatın her anında yaşadığım eziklik ve yalnızlık

Cnm terapi nasıl gidiyor faydası oluyor mu bende terapi ye başlayacağım bu hafta. Bende de özgüven eksikliği sosyal fobi var. Çok mutsuz ve umutsuzm hayata bağlanmak istiyorum ilaç kullanıyordm bıraktım gebelik den dolayı. Durumum çok kötü

Terapi iyi gelen birşey.. Zamanla kendi kendini tedavi edebiliyorsun eskiye oranla daha iyi oluyorsun

ben de aynı sizin gibiyim, keşke whatsappta grup kursak, geçmişe ne zaman dönüp baksam hep bir dışlanmışlık görüyorum ki herkese iyi davranmaya çalıştığım halde.. kırmayım derken hep kırılıyorum

o ilaçların intihar düşüncesini artıran yanları var lütfen onları dozunu azaltarak yavaş yavaş bırak , lütfen. youtube dan görebilirsin prozac ın zararları diye. canım Esmaül Hüsnaların belli sayıda(ebced hesabı) söylenerek iyileştirici etkisi çok fazla, mucize gibi. google a "wattpad - esmaül hüsnanın sırları" diye yazınca çıkıyor . ben tek tek ekran görüntüsü aldım. bir zikirmatikle tekrar ediyorum onları. bu arada o paylaşan kişinin uydurduğu sayılar değil onlar , o sadece bilinen bilgiyi paylaşmş. Esmaül hüsnanın sırları alimler, ulemalar tarafından hep aktarılan birşey.
hiç bir zaman yalnız hissetme , eminim bu başlığın altında cevap yazan her kime "merhaba" desen sohbet ederler ben de dahil , esasında hepimiz yalnızız zaten herkesin bencilleştiği bu dünyada.

bu ne ya bu nasıl bi cvp siz ne saçmalıyosunuz allah aşkına...konuyu kapattırıcaksınız bu saçma muhabbet yüzünden...siz nasıl ilacı bırak dersiniz doktormusunuz kimsiniz?? çok şey yazıcamda boşu boşuna engellenmiyim şimdi...................

Bende de ayni sorunlar var ben de prozac kullaniyorum ve bir suru ilac. Ama mutluyum. Ailemle bir arada olmak bana iyi geliyor. Hayata pozitif bakiyorum. Olmayana degil de olana odaklaniyorum bu cok ise yariyor dene bence :)

Aynısını bende yaşadım bir zamanlar arkadaşlar, şükür ki yendim. Yaptığımız yanlışlar şunlar, bunları değiştirmeniz gerekiyor.
1- İnsanların düşüncelerini umursamayın (en önemli madde)
2- Kendinizi sevin
3- Sıcakkanlı olun
4- Size her söyleneni yapmayın yani hemen bir şeye atlamayın azcık kendinizi naza çekin ama çok değil.
5- Mutlaka kişisel gelişim kitapları okuyun
6- Kimseye bağlanmayın, kimseye sensiz yaşayamam imajı vermeyin
7- Mutsuz olsanız bile bunu yansıtmayın, acınızı içinizde yaşayın

Arkadaşlık sitelerinden arkadaş edinmenizi önereceğim, çünkü orada da benzer psikolojide insanlar var. Size uygun birisiyle görüşebilirsiniz. Kedi sahibi olursanız o da size iyi gelir. Bir de doktor değilim tabi ki ama sizde anksiyete olabilir, diğer insanların yanında rahat değil de stresli görünüyorsanız bu onları itebilir bir süre sonra. Ben de sizin yaşadıklarınıza benzer durumlar yaşadım, bende de çekingenlik var. Ama benim diğer insanlar dışında tutunabileceğim başka şeyler var. Kendime güveniyorum ve kendimi seviyorum, diğer insanlar bana istediğim gibi değer vermese de. Sizin de bir hayat amacınız olmalı, hobileriniz olmalı ki kendiniz stresli davranışlara sahip olsanız bile insanlar sizi ilginç bulmalı. Arkadas edinebilmenin en iyi yolu diğer insanlara kendilerini özel hissettirebilmekten geçiyor. Ben çok alıngan ve ilgi bekleyen birisi olduğum için, ve karşılığını alamadığımda üzüldüğüm kafaya taktığım için bunu yapamıyorum. Özel hissettirmek şöyle bir şey. O kişi sizi beklemese bile her daim onu beklemek, arada iltifat edip, birlikte özel vakit geçirmek için önerilerde bulunmak, arada hatrını sormak, özel meselelerini anlatmak. Ama uygun olmadığınızda da her gelen teklifi kabul etmemek, bazen kendi kabuğunuza çekilebilmek.

Gerçekten hiç sebebi yokmu. Bende yaşadım buna benzer şeyler hala yaşıyorum da. Bende sebep bulamadım. Sizde eminmisiniz bir sebep olmadığına?

Bu tarz şeyleri aslında herkes yaşamıştır ama hepsi bi arada ve sistematik olarak devamlı olunca cok yıpratıyor sanırım insanı,ben eşim bana aşık olduğunda bundan 11 yıl önce tüm bunları yendim sanırım,özgüvenim garip bi şekilde yerine geldi,21 yaşındaydım,kulaklarım kepçe diye saçım hep açık olurdu at kuyrugu yapmaya başladım,bacaklarımı beğenmezdim artık favori kıyafetim mini eteklerdir mesela vs vs.. birisi tarafından sevilmek çok iyi geldi bana,sonra sanırım yaydığım enerji farklılaştı bütün ilişkilerim düzene girdi,şimdilerde çoğu zaman kendim insan seçerim negatif enerji yaydığını düşündüğüm insanları yok sayarım bu yoksayma ve işler yolunda gitmiyorsa o insanlarla görüşmeyi kesme de garip bi coolluk mu verdir nedir,biçok insanı çok kolay tavlıyorum muhabbet etmek için çok gönüllü oluyorlar. Önce kendinizin farkına varın sonrasında devamı çok kolay gelir bence.

Muhabbet ederken ne konuşuyorsunuz? Ben çok sıkıcı olduğumu düşünüyorum konuşacak bişey bulamıyorum mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…