Ben önce kendimden bahsederim ama anlatmak istediğim şey neyse ondan şu sıralar örneğin bugün bi tanıdıkla karşılaştım yolda(ayda bir iki defa otobüste karşılaşırız havadan sudan konuşuruz) yüksek lisans tezimi verdim mesela sunum sırasında olanlardan akademik dünyanın egosundan konuştuk hocaları anlatıp anlatıp gibi güldük en son ayrılırken ya varsa vaktin konuşmak çok iyi geldi çay içelim mi dedi,bi yarım saat sokak çaycıları var ya minik masalı onlarda oturduk,genelde keyifli mutlu bi insanımdır kaygılarımı anlatmam,şikayet eden birisi değilimdir,mizahımı sever çoğu insan vakti uzatmaya çalışır bu arada o samimi ortamda da dökülür gider,anlattıkları da orda kalır kimseye bahsetmem,ama asıl önemli olan benim enerjim ve mutlu olmam sanırım. Eleştirmem bi de kimseyi,kendimle ilgili olumsuz bi durumdan bahsedebilirim,örneğin horladığım için burun ameliyatı oldugumu söyleyebilirim,aa ama estetik de var sanırım dediklerinde nasılsa her söylediğimi unutucan o yüzden asıl mevzudan bahsedeyim daha güzel olmak varken neden daha azıyla idare edeyim diye karşımdakinin beklemediği cevapları verebilirim ,cidden özgüven sanırım çünkü biçok şeyden gocunmuyorum kendımı oldugu gibi kabul ettim