Hayatin amaci nedir? Bos bos yasiyorum.

saol canım.

Muskara Fransada olsaydin sana iyi bir doktor tavsiye ederdim, kendisi turk seni daha iyi anlardi,
diskoya felan git demezdi yani

bence itihar etmek gibi kalıplar kullanılmamalı. hani ütopik gelebilir belki ama cidden azmettirici olabilir. burası için demiyorum ama genel olarak..
bundan sonra hissettiklerimi yazarken izin alirim sizden merak etmeyin

Depresyonun eşiğinden içeri girmeyin aman farkındalığınız olsun.bu u tetikleyen bir sey mutlaka yasamıssınızdır.bu durum tek basına sebepsiz grlişmez.yalnız kalmamaya dikkat edin.

suanda yalniz yasiyorum artik ailem türkiyeye kesin dönüs yapti. Anlasamadigimiz konular oldugu icin ben Burda kalmayi tercih ettim ama yalnizlik kötü be hic tavsiye etmem. Önceden de sevmeyecegimi bildigim halde sartlar bunu gerektirdi malesef. Keske olmasaydi.

Komple yürüyemem zaten eve varmadan önce iki Durak erken inip yürüyeyim diyorum.

Monotonluktan oluyor arada böyle.
İnsan değişiklik arıyor bir süre sonra.
Kısa vadeli planlar yapmak iyi geliyor, geleceği düşünmek çıkmaza sokuyor insanı.
Ben de üşengeç bir insanım, Garfield idolüm, bugünün işini yarına bırakmak en büyük hobim:)
Bu yüzden fazla gezmelere, etkinliklere, uzum soluklu şeylere gelemiyorum.
Yatıp film izlemek, evcillerimle uğraşmak günü kurtarmaya yetiyor

Muskara Fransada olsaydin sana iyi bir doktor tavsiye ederdim, kendisi turk seni daha iyi anlardi,
diskoya felan git demezdi yani

Keske öyle olsaydi gercekten tükendigimin farkindayim ama deliye vuruyorum

Kisa vadeli planda güzelmis bunuda yazdim bi kenara

Ben eski konularını okumadım ama sanki biseyden dolayı mutsuzmussun gibi geldi, eğer olabilecek biseyse olması için uğraş olmuyorsa geçmesi alışması bi süre alır ama sonra ufak ufak içinde biseylerin kipirdadigini hissetmeye baslarsin , çay içerken zevk alırsın mesela, güneşli bi hava mutlu eder zamanla eski haline donersin eğer hep böyle degilsen bazen geçeceğini bilmek bile mutlu edebilir,Allah şifa versin

Amin canim insallah. Mutsuzluk demeyelimde hissizlik var benim SIKINTIM bu.

Ne güzel yahu hissizlik sorumluluğun verdiği yükten kurtarmaz mı işte

ben de istiyorum ki arkadaşlarım hem benimle arkadaş kalsın hem de onlarla sürekli görüşmek zorunda kalmayayım
ailem benden bir şey beklemesin çalışkan olmak güzel yemek yapmak dedikleri zaman dediklerini yapmak gibi....
okul için geceleri uyumadan çalışmak zorunda kalmayayım ya da hocalara yalakalık yapmak zorunda olmasam keşke(zaten beceremediğim için kalıyorum eet) notlarım iyi gelsin..
Girdiğim sınavlardan çalışıp çalışıp zoraki yapmak yerine rahatçacık anlayabileyim kendimi kasıp stresten sivilce çıkartmasam keşke....alakasız oldu ama yazasım geldi valla yerinde olmak isterdim tasasız hissiz...

Hissiz olunca calismakta zorundasin, yemek yapmakta zorundasin, evi temizlemekte zorundasin, müdürünü cekmekte zorundasin, zorundasin da zorundasin. Hissiz olunca bubnlara katlanmak daha da zor, mesela yemek yaparsin arkadaslarimla birlikte ne güzel yemek yiycem dersin güzel bir his olusur ne bileyim is yerinde calisirsin üretiyorum dersin sevinirsin ama yok arkadas Robot gibiyim her isi de yapiyorum his yok. Yasamayan bilemez diyim.

His siz değilde Hırs sızsınız gibi geldi bana.Toplumun dayattığı bir takım konumlara mertebelere odaklanmış herkes.Aslında herkes sizin gibi ama onların hırsları var.Siz belli bir noktaya gelmiş olmalısınız madden. Gelmemiş olsanız bile kafanızda bu size yetiyor,daha fazlasına gerek duymuyorsunuz.

Kendi kendimizi depresyona sokmaya ne kadar merakli bir millet olduk...
En ufak seyde a depresyondamiyim vs vs.
Oncelikle depresyonda olmadigini sen kendin kendini inandirmalisin.
Butun doktorlardan once , sen kendine yardim edebilirsin.
Gucsuz bir insansan , en ufak bir sorun da dibe vuracaksan tabiki hayatinda bir anlami olmaz.
Hayatinda bir amac elbete var , ama suan sen herseyi bosladigin icin oyle gormek istiyosun...

sende bantanıyele evde kosuyomusun komsularrr yetısınnnnnn dıye ben bazen depar atıom

bu yaz tatile çıkabildinmi..kaç yaşındasın..

Hırssız da olabilirim evet. Bi boş vermişlik var. Herşey saçma ve anlamaız geliyor. Sonuçtaa ne kadar çalışıp çabalasakta bir gün öldüğümüzde elde var sıfır diyorum. Neden insanlar birbirini üzüyor neden mutluluklar engelleniyor? Amaç ne? Amacım yok işte sıkıntı burda ne zaman bişey yapim desem, eee yapınca nolcak diyorum. Saçma geliyor hayat galiba bana. Bilmiyorum.

Depresyondayım demedim ki ben. Aceba depresyonda mıyım diye soruyorum size. Durumum normal değil çünkü eskisi gibi değilim. Benim derdim ne onu bile bilmiyorum.

sende bantanıyele evde kosuyomusun komsularrr yetısınnnnnn dıye ben bazen depar atıom

Yok elimden gelse sürekli yatıcam ve hiç kalkmicam. Baddaniye beni kesmiyo ben direk yorgana dalıyorum.

bu yaz tatile çıkabildinmi..kaç yaşındasın..

Yok 1. Ayda 6 gün bi yurt dışı yapmıştım birde 10. Ayda iki hafta çıkıcam inşallah. 26 yaşındayım canım

26 yaşında hayatında biride yok..aşık falanda değilsin..iş ev monotonluktan bence..ama vitamin takviyesi alabilirsin b vitaminleri ve mineral eksikliği depresyona sebeb olabiliyormuş..

26 yaşında hayatında biride yok..aşık falanda değilsin..iş ev monotonluktan bence..ama vitamin takviyesi alabilirsin b vitaminleri ve mineral eksikliği depresyona sebeb olabiliyormuş..

Var hayatımda birisi. Ama hayat monoton evet. Ondan olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…