• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatin amaci nedir? Bos bos yasiyorum.

aman aşıksan kıymetini bil ilerde ararsın bu günleri..gezin tozun yağmurda yürüyün:D

Zaten adamın yakasına yapıştım bırakmıyorum bi rahat nefes alsın. Yok yok benim kendimle barışmam lazım. Kendimi geliştirip kendimden memnun olmam hayattan zevk almam lazım. Hayatım bir erkekten oluşamaz oluşmamalı. Hayatımın merkezi kendim olmalıyım. Ben böyle düşünüyorum ama uygulamaya gelince adama yapıştım. Düşğndüklerim/hissettiklerim/yaptıklarım hiç biri birine uymuyo. Neyim var benim ya?:KK64:

Zaten adamın yakasına yapıştım bırakmıyorum bi rahat nefes alsın. Yok yok benim kendimle barışmam lazım. Kendimi geliştirip kendimden memnun olmam hayattan zevk almam lazım. Hayatım bir erkekten oluşamaz oluşmamalı. Hayatımın merkezi kendim olmalıyım. Ben böyle düşünüyorum ama uygulamaya gelince adama yapıştım. Düşğndüklerim/hissettiklerim/yaptıklarım hiç biri birine uymuyo. Neyim var benim ya?:KK64:
tabii onu bunaltma ..zaten birliktesiniz değilmi sorun yok o zaman..

Namazdan baska ne yapabilirim ki? Kendimi nasil gelistirebilirim? Neler önerebilirsiniz bana?

Spor yap sekerim, les gibi terledikten sonra sicak dus insani cidden mutlu ediyor.

Camus nun Yabanci sini okumani tavsiye ederim bir de. Genel anlamda Camus tavsiye ederim, senin sordugun soru icin degisik yanitlari var.

Bolca gez arkadaslarinla, isan kendi kendine cok kalinca da dusunmeye baslayip bunaliyor.

Dizi izlemek istersen Game of Thrones derim.

Bir de hobin olsa ohhhhh misler gibi kralice olursun :)

Kariyerin nasil, o konuda mutlu musun?

Aslında bende bende benzer şeyleri düşünüyorum bazen örneğin 22 yaşındayım bu yaşımda çok istesemde gezemiyırum eğleneniyorum mutsuzum muhtemelen bundan sonraki hayatım da öyle olacak ( tabi çabalamadan elim kolum bağlı beklersem) o zaman kendi kendime diyorum ki öl daha iyi ama yaşıyorsun işte içine et..... Şu hayatta köle de olsan yaşıyorsun

bana da geliyorlar bazen...
her şeyi kendime dert ediniyorum..
bazen diyorum ki keşke tek derdi akşam hangi partiye gideceği, partide ne giyeceği olan bir kız olsaydım...
öylesine fütursuz, öylesine anlamsız...
bazen de diyorum ki bilimle kafayı bozmuş bilim adamı olsaydım keşke..
bıkmadan usanmadan uğraşırdım..
güzel olurdu herhalde..
benim sorunum bu.. her şeyden hemencecik sıkılıyorum..

Back