- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
ooff bazen banada oluyor ..
içim geçti ha yaşlandım diyorum ..
Emin ol hallolacaktir, aradigin huzuru mutlulugu namazda bulacagindan emin ol arkadasim.Bende namaza başlayım diyorum aslında belki bu sorunlar hallolur
Ay ben daha gencim ya düzelmek istiyorum yaşlanmak isteiyorum ölmek istemiyorum. Gezip tozup eğlenmek istiyorum ama bunu sevdiğim adamla yapmak istiyorum fakat orda tıkanıyorum ben işte. Vermiyolaaaaaaaar
Ama ben şuan napmam lazım kendimden memnun değilim geliştirmek istiyorum kendimi ama ilgimi çeken bişey yok. Geliştirsen nolcak sanki başın göğe mi erecek diyo iç ses. Susmuyo içimdeki veledi zina.
namaz içten gelen bir şeydir. şifa olsun diye başlarsa 1 ay sonra "işe yaramadı" diye bırakır.Emin ol hallolacaktir, aradigin huzuru mutlulugu namazda bulacagindan emin ol arkadasim.
Emin ol hallolacaktir, aradigin huzuru mutlulugu namazda bulacagindan emin ol arkadasim.
namaz içten gelen bir şeydir. şifa olsun diye başlarsa 1 ay sonra "işe yaramadı" diye bırakır.
Sifa olarak degilde yani insan huzur buluyo, namaz kilanlarin derdi yokmu, illaki vardir.namaz içten gelen bir şeydir. şifa olsun diye başlarsa 1 ay sonra "işe yaramadı" diye bırakır.
Ruhsuzum ya ben cidden bu icimdeki SIKINTINI terimi. Ruhum yok gibi. Ölmüsümde aglayanim yok.
Profesyonel yardim alman gerekiyo belkide.aslinda icimden geliyo is yerindeyken filan dua ediyorum eskiden hic dua bile edemiyordum 2-3 yildir. Zaten Kabul olmaz düsüncesi vardi. Allah affetsin ama artik edebiliyorum. Simdi Namaza baslamak istiyorum ama eve gittigimde bi yorgunluk bi halsizlik cöküyo iki dk kestireyimde sonra kilarimn diyorum. Sonra kaliyo iste seytan tabi biliyorumda öyle iste.
Arada bi kildigimda oluyo ama bisey hissetmiyorum. Bu normal mi ya?
Ya arkadasim yazmayacaktim ama belki depresyonda olan belki de tedaviye ihtiyaci olan birinin namaza baslamasi ne kadar dogrudur. Canim sikiliyor, hadi namaza baslayayim denmez.
Allah sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş kendine yakınlaştırmak için:)namaz kıl dua et bol bol..iyilik yap birilerine,mesela çalışıyorum diyorsun bi fakire sadaka ver ,ne bilim bi çocuğa top al vb.:)işe yaradığını hisset ve hayata gönderiliş sebebini hatırla..aslinda icimden geliyo is yerindeyken filan dua ediyorum eskiden hic dua bile edemiyordum 2-3 yildir. Zaten Kabul olmaz düsüncesi vardi. Allah affetsin ama artik edebiliyorum. Simdi Namaza baslamak istiyorum ama eve gittigimde bi yorgunluk bi halsizlik cöküyo iki dk kestireyimde sonra kilarimn diyorum. Sonra kaliyo iste seytan tabi biliyorumda öyle iste.
Tabiki oyle deil, namaz kilanlarda depresyona giriyo.Ya arkadasim yazmayacaktim ama belki depresyonda olan belki de tedaviye ihtiyaci olan birinin namaza baslamasi ne kadar dogrudur. Canim sikiliyor, hadi namaza baslayayim denmez.
yok bak şimdi bu arkadaş bir manevi huzur istiyor ya. Müslümanlara göre de namaz falan huzur verir. bu da çare aradığı için başlamak istiyor. ama şeytan ondan daha bencil ve uyanık.. bir kaç gün sonra diyecek " işte olmuyor,işe yaramadı, bırak, filanca sanki namaz mı kılıyor da işleri düzgün gidiyor." ama içteki nüansı yakalamak biraz sabır ve emek işi.Sifa olarak degilde yani insan huzur buluyo, namaz kilanlarin derdi yokmu, illaki vardir.
aslinda icimden geliyo is yerindeyken filan dua ediyorum eskiden hic dua bile edemiyordum 2-3 yildir. Zaten Kabul olmaz düsüncesi vardi. Allah affetsin ama artik edebiliyorum. Simdi Namaza baslamak istiyorum ama eve gittigimde bi yorgunluk bi halsizlik cöküyo iki dk kestireyimde sonra kilarimn diyorum. Sonra kaliyo iste seytan tabi biliyorumda öyle iste.
Profesyonel yardim alman gerekiyo belkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?