Hayatin amaci nedir? Bos bos yasiyorum.

ooff bazen banada oluyor ..

içim geçti ha yaşlandım diyorum ..

Ay ben daha gencim ya düzelmek istiyorum yaşlanmak isteiyorum ölmek istemiyorum. Gezip tozup eğlenmek istiyorum ama bunu sevdiğim adamla yapmak istiyorum fakat orda tıkanıyorum ben işte. Vermiyolaaaaaaaar

Ama ben şuan napmam lazım kendimden memnun değilim geliştirmek istiyorum kendimi ama ilgimi çeken bişey yok. Geliştirsen nolcak sanki başın göğe mi erecek diyo iç ses. Susmuyo içimdeki veledi zina.

içimizdeki canavarı biri sustursun o zmn

Emin ol hallolacaktir, aradigin huzuru mutlulugu namazda bulacagindan emin ol arkadasim.

namaz içten gelen bir şeydir. şifa olsun diye başlarsa 1 ay sonra "işe yaramadı" diye bırakır.

aslinda icimden geliyo is yerindeyken filan dua ediyorum eskiden hic dua bile edemiyordum 2-3 yildir. Zaten Kabul olmaz düsüncesi vardi. Allah affetsin ama artik edebiliyorum. Simdi Namaza baslamak istiyorum ama eve gittigimde bi yorgunluk bi halsizlik cöküyo iki dk kestireyimde sonra kilarimn diyorum. Sonra kaliyo iste seytan tabi biliyorumda öyle iste.

Arada bi kildigimda oluyo ama bisey hissetmiyorum. Bu normal mi ya?

bence hayatın amacı mutlu bir evlilik ve sağlıklı cocuklar yapıp onların gelişimiyle ilgilenmek. bu esnada maddi ve manevi olarak kendini geliştirmek

Ruhsuzum ya ben cidden bu icimdeki SIKINTINI terimi. Ruhum yok gibi. Ölmüsümde aglayanim yok.

Ya arkadasim yazmayacaktim ama belki depresyonda olan belki de tedaviye ihtiyaci olan birinin namaza baslamasi ne kadar dogrudur. Canim sikiliyor, hadi namaza baslayayim denmez.

Profesyonel yardim alman gerekiyo belkide.

Ya arkadasim yazmayacaktim ama belki depresyonda olan belki de tedaviye ihtiyaci olan birinin namaza baslamasi ne kadar dogrudur. Canim sikiliyor, hadi namaza baslayayim denmez.

Hih iste bende bundan dolayi geri birakiyorum. Duruyorum namaza, ama bisey hissetmiyorum. Kiliyorum ama spor yapiyomusum (tövbe yarabbi, hasa) Allahi kandirmak istiyomusum gibi hissediyorum. Geri birakiyorum.

Manyadim ben iyice ya valla. Napcam ben?

Allah sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş kendine yakınlaştırmak için:)namaz kıl dua et bol bol..iyilik yap birilerine,mesela çalışıyorum diyorsun bi fakire sadaka ver ,ne bilim bi çocuğa top al vb.:)işe yaradığını hisset ve hayata gönderiliş sebebini hatırla..
kalk ve sirkelen arkadaşım,oturdukça ağırlık çöker pskolojini bozarsın:)

Tabiki oyle deil, namaz kilanlarda depresyona giriyo.

Sok kafanı yorganın altına akşama kadar çıkarma
Ama uyuma sakın
Yorganın altından çıkınca dünya bir güzel geliyor insana anlatamam

Sifa olarak degilde yani insan huzur buluyo, namaz kilanlarin derdi yokmu, illaki vardir.
yok bak şimdi bu arkadaş bir manevi huzur istiyor ya. Müslümanlara göre de namaz falan huzur verir. bu da çare aradığı için başlamak istiyor. ama şeytan ondan daha bencil ve uyanık.. bir kaç gün sonra diyecek " işte olmuyor,işe yaramadı, bırak, filanca sanki namaz mı kılıyor da işleri düzgün gidiyor." ama içteki nüansı yakalamak biraz sabır ve emek işi.

kıla kıla hissetmeye başlayacaksın canım. benim namaz kılmadığımda hep başıma kötü seyler geldi . namaz insanı yolda komaz demişler kesinlikle doğru.

ayrıca sana hissetmen için bir tavsiye namaz surelerinin anlamını ögrenç okurken anlamlarını dusunurken başka bir sey düşünemiyorsun zaten.

namaz sonlarında okunan rabbena duasının anlamı ne kadar güzeldir mesela:

rabbim bana dünyada ve ahirette iyilik ver, beni cehennem azabından koru. beni annemi,babamı ve tüm müminleri hesap gününde bağışla. amin

Profesyonel yardim alman gerekiyo belkide.

Doktorum gerek ggörmüyo gecermis. Gecmiyo iste ya. Gavurun memleketinde zaten ayrimcilik yapiyolar birde müslüman psikolog hic bulamiyosun. Bana tavsiye ettigi sey doktorumun cik gez eglen discoya git tatil yap. Eyvallahda anam babam yollamiyo napimmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…