Nasıl bir yardım yapmayı dusunuyoruz peki Kazen ?
Erzak değil.Ne olabilir?
Beyin fırtınası yapmak lazım.Fikri olan herkes soylesın.Benim aklıma gelmiyor şu anda ama Somayla bağlantı konusunda yardımcı olabilirim.Somaya çok yakın bir ilçede oturuyorum ve hemen her haftasonum orada geçiyor.Danışılacak sorulacak yapılacak birşey olursa yardımcı olurum her an.
Siz o tarfta iseniz aslında bize yol göstermenizi isteriz. Benim kişisel fikrim içinde öğrenci olan bir aile olabilir.
Kazen bey,ödemeyi yaptım.Özel mesaj ile sizi bilgilendirdim,bilginize...Az önce ilk ödeme geldi lütfen bana özel mesaj ile üye adını ve hangi mail adresi ile ödeme yaptığını söyleyebilir mi ?
Ben de yardımda bulunmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum, kredi kartıyla sizin hesap numaranıza mı yatıracağım parayı? Bu arada hesap numarası yazıyor muydu bir yerde, kaçırmış olabilirim kusuruma bakmayın
Merhaba
Dışarıdayım eve döndüğümde Listeyi güncelleyeceğim ...
Kazen, yurtdisindan paypal ile alacagim, kartin gonderilmesi, posta vs. surec nasil isliyor, aciklayabilir misin?
Kartı Türkiye de olduğu gibi postaya vereceğiz. Kartı almadan zaten profillerinizi direk pro üyelik yapıyoruz.