- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.832
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ziraat maximum kart kabul etmiyor mu böyle bir uyarı verdi
Bu kredi kartı, kartınızı çıkaran kuruluş tarafından reddedildi. Kartınızın neden reddedildiğine ilişkin bilgi için lütfen kredi kartınızı düzenleyen kuruluşun müşteri hizmetleri departmanı ile iletişim kurun. Lütfen farklı bir kart girin
Bildiğim kadarı ile sitenin gelirleri zaten Kazen için kar hanesine yazılmıyo. İsmini yanlış yazmak istemem emin olmadığım için, bir eğitim vakfına bağışlanıyordu sanıırm. o yüzden ben Kulübüme ve Kazen'e gözüm kapalı güvenirim
Hm ben zAten kötü bir şey demedimm orada
Ama pro luktan elde edilen gelirlerin bir eğitim vakfına bağışlandığını bilmiyordum
Ben site yöneticileri kazanabilecekleri pro luk paralarını somaya gönderecek ne güzel fedakarlık demek istemiştim :)
herhangi olumsuz bir yanlış anlama yok: )) sadece bildiğimi paylaşmak istedim :))
Elif hanımda da aynı uyarıyı vermişti, kabul etmiyor sanırım : ((
ya kızlar biri banada yardım edebilirmi bnde katılmak istiyorum kredi kartımda var ama ödemeyi nereye yapacağımı bilmiyorum
kart satın alcakmışız sanırım ama nerden alcam ben o sayfayı bulamıyorum rica etsem biri bana şu ödeme yaptığınız sayfayı link atabilirmi link atabilirmi
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=300666 Bu konuda link var ordan yapacaksınız