Teşekkür ederim DatluCadum.
Ödememi yaptım, Kazen'e ilettiğim arkadaşlık isteğim onaylanınca mesajımı da göndereceğim ve işlem tamamlanmış olacak.
Yaraların sarılabilmesi için miniminnacık katkıda bulunabilmeme vesile olduğu için kadınlarkulübü'ne teşekkür ediyorum.
Ankete katılırken anketin açık olduğunu ve kullanıcı adınızın çıktığını yeniden hatırlatmak isterim.
10 gün sonra bir kampanya yaptık şunlar katılacağım dedi ama katılanlar bunlar diye açıklama yapacağım. Lütfen bu konuda kimse kusura bakmasın.
Bu konuda o kadar çok e-posta geldi ki en son bu sabahta yazan arkadaşınıza durumu izah ettim, anlattım mangalda kül bırakmadığımızı ama sonucun genelde olumsuz olduğunu yazdım...
olduça kolay mış değil mi ? bence detaylıca burada anlatırsan yapamayanlara yardımcı olmuş olursun
Konu sabitten düşmüş.
Şimdi "Galatasaray taraftarıyım" diye profilinde not yazmış üyelere e-posta yolladım bakalım nasıl sonuç alacağız...
Şimdi "Galatasaray taraftarıyım" diye profilinde not yazmış üyelere e-posta yolladım bakalım nasıl sonuç alacağız...
Az önce ilk ödeme geldi lütfen bana özel mesaj ile üye adını ve hangi mail adresi ile ödeme yaptığını söyleyebilir mi ?
Bende katılıcam geç gördüm kredi kartım yok eşiminkinden göndericem ama sabah olabilir ancak paypal da oluyormuş sonra öm mi atmam lazım bir de ödemeyi eşim yapacak onun mail adresini mi vermem gerekiyor
Canım bende kartım bana ait değil,kendi mail adresimle girdim kabul etdildi sorun olmadı
benim için de nurlum ödemeyi yaptı saolsun. bende burdan yazayım bi de mesaj atayım..