Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbim yardımlarınızı kat kat kabul etsin....burdan katılamadım ama dışardan desteğim ....pro hediye edilmiş...hediye eden arkadaşıma tşk ediyorum ama kim olduğunu bilemedim
lilişimmm kuzum senmisin yoksa![]()
Kredi kartı olup da kensisine yapacağım havalenin ardından benim adıma pro kart alacak bi kart aahibi aranıyor.
Bana birisinyqrdim etsin arkadaslar !!
k.kartim yok ,hesap no verirseniz havale edebilirim:26:
Hanımlar bana da kredi kartı olan biri yardım edebilir mi? Banka hesabımda para var ama kredi kartı kullanmıyorum. Çok istiyorum kampanyaya katılmayı. :26:
Merhaba
Az önce eve geldim, tüm güncellemeleri yaptım.
01:00 saat ve 21.05.2014 tarihi ile adı listede olmayan veya kalp sayısı eksik olan bana lütfen ulaşsın.
Not : Bugün paypal.com firmasından arayıp konuyu üst düzey yöneticiler ile paylaşacaklarını, gerekeni yapmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.
Not : Dualarınız için teşekkürler
4.000 TL'ye yaklaştı kampanyamız...
Bu arada hedefim 10.000 TL !
Merhaba
Az önce eve geldim, tüm güncellemeleri yaptım.
01:00 saat ve 21.05.2014 tarihi ile adı listede olmayan veya kalp sayısı eksik olan bana lütfen ulaşsın.
Not : Bugün paypal.com firmasından arayıp konuyu üst düzey yöneticiler ile paylaşacaklarını, gerekeni yapmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.
Not : Dualarınız için teşekkürler
4.000 TL'ye yaklaştı kampanyamız...