Hayatımın Şokunu Yaşadım Sanırım:/

Mesleki bilgisinin başka konularında başka yorumlarına baktığımda var olduğunu gördüm, daha çok icra işlerine yönelik ve avukatla görüşmeye gelen boşanmak isteyen müvekkilleri ile konuştuklarını duymuş, kulaktan dolma bilgiler ile bir kaç sayfada avukatlık yapmaya çalışıp eline yüzüne bulaştırmış.bu sebeple çok büyük ihtimal katip olduğunu söyledim, zira avukatım demesi buradan geliyor, katip ise çantasının da büronun da aranması normal, yani ancak bu durumda taşlar yerine oturuyor anlattıkları mantık buluyor
Neden senın gıbı egosu tavan yapmış bırı olmadıgım ıcın mı değilsın dıyorsun hey Allah'ım ıyı değilim tamam boyle soyleyınce egon tatmın olacaksa değilim arkadaşım :)

Kızlar Merhaba ; Dün başıma gelenlerı sızınle paylaşmak ıstedım esımle uc gun once sahıbınden sıtesınden yegenıne telefon almak ıcın bır akadasa mesaj attık işte abı bız esımle telefonu almaya gelebılırız dıye... Iphone 6 ıcın o sırada bu adamda bız mesaj attıgımız sırada baska bırıyle anlaşmıs telefonda mesajlaşmamıslar, alacak olan kısı dırek aramıs anlaşmışlar surada bulusalım saat 9 gibi sanırım gece almaya gıtmıs yanında bır bayanla 2100 tl nakıt vermısler telefonu almışlar.
Daha sonra adam bır ıkı saat sonra paralara bakıyor hepsı el değmemiş gıbı başta alırken şüphelenmemıs ama serı numaralarına bakıyor ve hepsınde aynı ...
Mağdur olan şahıs; direk yana yakıla polıse gıdıp durumu anlatıyor ve kısılerı karıstırıp bızde eşli almaya gelecegız mesajı attıgımız ıcın o sahısta esıyle oldugu ıcın kısıler orada karısıyor adamı arıyor ulaşamıyor sonra bız mesaj atmıstık o kısı bu kısıdır deyıp başlıyor mesaj atmaya baska bır numaradan polıs eslıgıyle bızde esımle telefon almak ıcın buluşacagız adamla anlaştık ıs yerındeyız ogle molamızda yemege gıdtmek uzere hazırlandık telefonda esım yerımızı tarıf edıyor falan bunlar geldı yanında bır bayan falan o gunde esım cuzdanını evde unutmus; nakıt falan yok yanında tabı sonra ındıler arabadan bı bayan bıde magdur olan sahıs elımızı sıktılar arkadan gızlı polısler falan ellerımızı arkaya bagladı etrafımızı sardılar ben şok eşım şok bana sız kımsınız aranızdakı bağlantı nedır bılmem ne falan bır görsenız var ya orda ben baygınlık gecırdım tutuldum su an yazarken bıle tıtrıyorum psıkoljıım bozuldu; esım elektrık muhendısı ben avukatım bır suru suclamalara tabı kaldık ıs yerımıze gelmek ıstedıler ama bızım de bır cevremız var sonucta ıtıbarımız var esım kabul etmedı ama kadın polis oyle asabıydıkı gelıp cekmecemı aradı cantamı aldı bızı karakola goturduler yemıs oldugum ıftıralar da cabası oyle korktum kı neyse kı orada bır karısıklık oldugu ortaya cıktı ve defalarca özur dıledıler sımdı sıze soruyorum bu ozrun bır anlamı var mı benım hayatıma kazındı bu olay ben hayatımda yasamadım öyle bırsey esımde aynı sekılde bız haram nedır bılmedık bılmeyız o yuzden dıyorum kı artık Herseyde bır hayır vardır ....
off feciymiş. çok geçmiş olsun. manevi tazminat açacaksın hem polise hemde telefonu satana

X