- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
- 298
- Konu Sahibi secilizmir94
-
21 yaşında evli ve çocuklu olmanın sonucu bunlar. Normal, hiç şaşırmadım.
Arkadasim ne alaka ben de 21 yasinda anneydim ustune kaynim kayinpederim yanimda yeni anne olmustum da ustelik univ okuyordum simdi 3 yasinda oglum ben 24 ogretmenim, binbir zorlukla evlilik yuruttum ve ben basardim esim yavrum yanimda bunun yaptigi yasina normal degil kafatasinin icinde bi eksiklik var ondan biraz da ruhta eksiklik
Siz yapmışsınız ne güzel tebrik ederiz de bu 21 yaşında evli ve çocuklu birinin yaşayamadıklarını yaşamak isteyeceği gerçeğini değiştirmiyor.
Siz de o yaşta evlilik çok normalmiş gibi konuşmayın o zaman.. Üniversite hayatını yaşaması, sosyalleşmesi gereken bir yaş bu. Evlenip çocuk sahibi olma, kayınvalide kayınbaba derdi çekme yaşı değil.
Çoooook haklısınız !!Siz yapmışsınız ne güzel tebrik ederiz de bu 21 yaşında evli ve çocuklu birinin yaşayamadıklarını yaşamak isteyeceği gerçeğini değiştirmiyor.
Siz de o yaşta evlilik çok normalmiş gibi konuşmayın o zaman.. Üniversite hayatını yaşaması, sosyalleşmesi gereken bir yaş bu. Evlenip çocuk sahibi olma, kayınvalide kayınbaba derdi çekme yaşı değil.
Aaaa aaaa ay ne kdr rahat konusabiliyorsunuz yahu soktayim.. sizin gibilerine deger verenlerde akil varmi yok tabikide .. sen vicdan azabi cekecegine gitte bosanma davasi ac .. birde evladin var yazik cok yazik..Yorumlar için teşekkürler. Fake falan değilim. o gün kızım annemdeydi soranlara.. Ben bi an boşluğa düştüm ve o bana 1 gün sonra hiç yaşanmamış say.. bunları dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?