• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımın evi

tşk canım,çok ugraştık ama yapamadık şu büyütme işini birdaha bende öyle koydum dedigin gibi pek anlaşılmıyo aslında ev daha güzelde işte...CADIARZU

canım resimleri eklerken bidahakine boyutunu büyüt birz daha ve linki buraya eklerken..linkleri alt alta koy bir enter e bas ekle böğle böğle alt alta olur..

cibinliğin çok hoş... sağlık ve mutlulukla güle güle oturun inşallah..

resimler çok küçük çok fazla anlaşılmıyor ama oturma odana ve yatak odana yatak örtüne cibinliğine bayıldımmmm:nazar:

sağlık mutluluk ve huzurla oturun inşallah evinizde canımkaydirigubbakcemile5

resimler çok küçük çok fazla anlaşılmıyor ama oturma odana ve yatak odana yatak örtüne cibinliğine bayıldımmmm:nazar:

sağlık mutluluk ve huzurla oturun inşallah evinizde canımkaydirigubbakcemile5

evet pek anlaşılmıyo ugraştık ama pek büyütemedik bende bıraktım,tşk iyi dileklerin için canımhihoyyyt

çok güzel bir ev güle güle otur yatak öörtün ve cibinliğine bayildim
benimkide siyah üzerine kirmizi çiçekli örtümde cibinliğimde
ama beyaz daha hoşmuş:asigim:

çok güzel bir ev güle güle otur yatak öörtün ve cibinliğine bayildim
benimkide siyah üzerine kirmizi çiçekli örtümde cibinliğimde
ama beyaz daha hoşmuş:asigim:

TŞK canım evet ben onu bimden almıştım ve kendim bi kaç degişiklik yaptım ve o hale geldi beyaz evet daha güzel duruyo:sm_cool:

canım evini çok zevkli dayayıp döşemişsin resimleri görünce hangisine bakıcamı şşırdım güle güle otur sağlık ve mutlulukla inşallah:)

evin çok güzelmiş canım:1hug: ,,mutlulukla huzurla sağlıklı günlerde otur inş..:Saruboceq:

gule gule otur canım şipşirın masallah ozellıkle oturma odası tam benlik........yatakodanın cibinliginede bayıldım dogrusua.s.a.s.:nazar::nazar:

Back
X