- 24 Şubat 2013
- 928
- 84
- 73
- Konu Sahibi ToprakAnA2014
Ben o büyük kavganın ilahi adaletin tecellisinin başlangıç noktası olduğunu düşünüyorum..
Ablan eşine zulmetmiş ve seni kaybeden kendisi olmuş..
Kazdığı kuyuya düşmüş..
Eşin çok çekmiş ama sabretmiş ve bu sabrının mükafatını o büyük kavganın neticesinde senin uyanman ve eşinin uğradığı haksızlıkları, zulmü görmen ve ona artık kol kanat germen olarak almış..
Her şerde bir hayr vardır ya,
o kavgada şer gibi görünse de eşin ve senin yani yuvanızın kurtuluşu için bir vesile olmuş..
Ablan ve annenin eşine yaptığı zulmün geri dönüşümü başlamış..
Adam o kadar fedakarlıklarda bulunmuş ama onlar ne kıymet bilmiş ne de saygı göstermiş..
Klasik ama sevmeselerde saygı göstermek zorundalar..
Ablan çok kötü ruhlu bir insan ve senin iyiliğini zerre düşündüğü yok nitekim seni sevmediğini defalarca hissettirmiş ve görümcesini senden daha çok sevdiğini dile de getirmiş..
Allah eniştene ve çocuklarına yardım etsin..
Burun sürttürecekmişsin, lafa bak..
Bence eşinin elini bırakma, yuvana sahip çık, çık ki ablanın burnu sürtsün biraz..
Kendi mutlu değil senin mutlu olmana katlanamayacağını bildiği için eşine düşman olmuş, yuvanı dağıtmanı istiyor..
Eşinle bundan sonraki yaşamınızın miladı olsun o gözünü açmana sebep olan kavga..
Eşin, eş ailesi bakımından çok şanssız bu şansızlığını kırması senin elinde; ablandan uzak durarak..
uzun uzun yazmış olduğun yorum için çok teşekkür ederim canım benim zaten farkındaydım diyorum ya konduramıyordum ailem olarak nitelendirdiğim kişiydi o ama sağolsun gözümü açmama neden oldu...
evim eşim artık son kararım bu....