aslında yüklese de yeridir çünkü saydırmamışım hiç...
annem geçenlerde ben ablamın yanındayken çok hasta olmuş eşimde annemde üzülmeyelim zaten zor günler diye bana söylememiş eşim annemi hastaneye götürmüş midesini üşüttüğü için serum bağlamışlar..
bu kavgadan sonra annem dediki eşimden için ben hastanedeyken (annemin olan ve düzenli olarak benim ödediğim borcundan ) paradanbahsetti dedi ağrıma gitti annem eşimin paracı olduğunu iddia ediyordu.. eşime sordum;
o gün annem eşime demiş ben hastaneye giderim eşimde ne saçmalıyorsun anne bu halde nasıl gidersin tabiki ben götüreceğim annem inatçıdır..bir iki münakaşadan sora eşim götürmüş ordayken serum bağlıyken eşim başında beklerken anneme sende kızında o kadar inatçısınız ki dün vldnmrt la şu konuyu tartıştık ben ona diyordum ki bak yanlış ödeme yapıyorsun faiz biniyor ama o sen karışma karışma dedi şu kadar faiz boşu boşuna ödeyeceksiniz demiş..
orda anlattığım şey hem onun kafası dağılsın diye muhabbetti hemde ortak noktanız olan inatçılığınızdan bahsettim dedi eşim bana
bazen ben mi görmüyorum yoksa ailem gerçekten eşimle ilgili hep kötü mü düşünüyor diye sorguluyorum

((