- 10 Kasım 2015
- 264
- 113
- 46
- Konu Sahibi yesillimorlu
Sorumsuz ve umursamazlar.ama sorsan arkinda bile değiller.böyle insanlarla uğraşmak zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşin anyapıp özür dileyecek bir yapıda mı ?Şimdi gittiler allahın cezaları kardeşimi kuzenleri örgütledim onlar geliyoruz diye aradıkları an eve doluşturucam milleti nerde yatarlarsa yatsınlar. Onlar arayana kadar da aramamaya karar verdim aradıklarında da ağzıma ne gelirse söyliycem. Gerçekten artık sabrım taştı. Eşime nasıl davranmalıyım tavsiyeleriniz var mı benden özür diletmek ve ailesini bu konuda uyarmak için?
Bence onlara söyleme. Yüz göz olma soğuk konuş. Önemli olan eşinin bunları onlara söylemesi. Aksi takdirde ters teperOnlar ararsa ben size çok kırıldım yeni gelinin evine bu kadar uzun kalmaya gelinmez bide yatıcak yer yok daha anlayışlı olmanızı beklerdim bana kardeşini ağırlama bizi ağırla biz bu eve istediğimiz gibi sana sormadan gelir 5 kişide kalırız sen kimsin der gibi beni hiç yerine koyuyosunuz oğlunuzun karısıysam bu evi ben çekip çeviriyosam benim size gösterdiğim saygıyı siz de bana göstermelisiniz evime bana sormadan misafir çağırmanızda bana çok büyük saygısızlık diyim mi ?
Deme off yaa icin daraldi valla. Direk, yeter artik bizi rahat birakin de. Sen demesende kv tlf ver vallahide billahi ben diycem. Bu ne arsizlik yahuuu.Onlar ararsa ben size çok kırıldım yeni gelinin evine bu kadar uzun kalmaya gelinmez bide yatıcak yer yok daha anlayışlı olmanızı beklerdim bana kardeşini ağırlama bizi ağırla biz bu eve istediğimiz gibi sana sormadan gelir 5 kişide kalırız sen kimsin der gibi beni hiç yerine koyuyosunuz oğlunuzun karısıysam bu evi ben çekip çeviriyosam benim size gösterdiğim saygıyı siz de bana göstermelisiniz evime bana sormadan misafir çağırmanızda bana çok büyük saygısızlık diyim mi ?
Doğru söylüyosunuz eşimin bi şekilde aklını başına getirmem gerek.Bence onlara söyleme. Yüz göz olma soğuk konuş. Önemli olan eşinin bunları onlara söylemesi. Aksi takdirde ters teper
Onu bunu bilmem de arsızlıkta zirveyi görüp gelirlerse huzur verme. Hizmet zaten etme. İşte ne yaparlarsa kendileri yapıyorlar. Gül gb geçinmek varken illaki çileden çıkaracaklar.Onlar ararsa ben size çok kırıldım yeni gelinin evine bu kadar uzun kalmaya gelinmez bide yatıcak yer yok daha anlayışlı olmanızı beklerdim bana kardeşini ağırlama bizi ağırla biz bu eve istediğimiz gibi sana sormadan gelir 5 kişide kalırız sen kimsin der gibi beni hiç yerine koyuyosunuz oğlunuzun karısıysam bu evi ben çekip çeviriyosam benim size gösterdiğim saygıyı siz de bana göstermelisiniz evime bana sormadan misafir çağırmanızda bana çok büyük saygısızlık diyim mi ?
Onlar ararsa ben size çok kırıldım yeni gelinin evine bu kadar uzun kalmaya gelinmez bide yatıcak yer yok daha anlayışlı olmanızı beklerdim bana kardeşini ağırlama bizi ağırla biz bu eve istediğimiz gibi sana sormadan gelir 5 kişide kalırız sen kimsin der gibi beni hiç yerine koyuyosunuz oğlunuzun karısıysam bu evi ben çekip çeviriyosam benim size gösterdiğim saygıyı siz de bana göstermelisiniz evime bana sormadan misafir çağırmanızda bana çok büyük saygısızlık diyim mi ?
Eşime söylediğimde beni haksız gördü bu yüzden ona nasıl davranmalıyım şuan bilmiyorum. Evden gitmekten vazgeçtim çünkü meydanı boş bırakıp evimi sahiplenmemiş gibi olmak istemiyorum ama evde eşime nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Aklının başına gelmesi için bana hak verip özür dilemesi için ne yapmalıyım ?Bunları söylemen gereken kişi eşin değil mi konu sahibi eve istediğini çağırır . Bu ev benim o da benim annem diyen . Onlara gerekeni söylemişsin daha fazlası haklı iken seni haksız duruma düşürebilir .
Şimdi gittiler allahın cezaları kardeşimi kuzenleri örgütledim onlar geliyoruz diye aradıkları an eve doluşturucam milleti nerde yatarlarsa yatsınlar. Onlar arayana kadar da aramamaya karar verdim aradıklarında da ağzıma ne gelirse söyliycem. Gerçekten artık sabrım taştı. Eşime nasıl davranmalıyım tavsiyeleriniz var mı benden özür diletmek ve ailesini bu konuda uyarmak için?
Normalde sinir anında söylenip sonradan özür dileyen bi insan küstüğümüz zaman genelde gözgöze geldiğimiz an gülüyoruz ve özür diliyor barışıyoruz. Ama bu konuda nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum iki ucu şeyli değnek yani. Eşim de onlarla beraber çıktı kendisi işe gitti o yüzden hiç konuşmadık. Dün akşamda burda oturan bir arkadaşında kaldı eşim sabah ta hiç konuşmadık ailesi geldiğinde aradım gel diye ve geldi.eşinin kafası belli, senden özür dilemez sanmıyorum. ona göre annesinin her şeyi yapmaya hakkı var.
onlar gittikten sonra nasıl davrandı sana
arama esini, cani istediginde gelsinNormalde sinir anında söylenip sonradan özür dileyen bi insan küstüğümüz zaman genelde gözgöze geldiğimiz an gülüyoruz ve özür diliyor barışıyoruz. Ama bu konuda nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum iki ucu şeyli değnek yani. Eşim de onlarla beraber çıktı kendisi işe gitti o yüzden hiç konuşmadık. Dün akşamda burda oturan bir arkadaşında kaldı eşim sabah ta hiç konuşmadık ailesi geldiğinde aradım gel diye ve geldi.
niye arkadasında kalıyo kavga ettiniz diyemiNormalde sinir anında söylenip sonradan özür dileyen bi insan küstüğümüz zaman genelde gözgöze geldiğimiz an gülüyoruz ve özür diliyor barışıyoruz. Ama bu konuda nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum iki ucu şeyli değnek yani. Eşim de onlarla beraber çıktı kendisi işe gitti o yüzden hiç konuşmadık. Dün akşamda burda oturan bir arkadaşında kaldı eşim sabah ta hiç konuşmadık ailesi geldiğinde aradım gel diye ve geldi.
Evetniye arkadasında kalıyo kavga ettiniz diyemi