Hayatımın en zor 15 günü

Kayınvaliden çok düşüncesiz bir kadınmış. Valla okurken sinirlerim oynadı. Tek çaren var: açıkça konuşmak. Yoksa ömrün boyunca çekersin.

Ayy bunların çoğunuda yaşadım hep kendimi kapatır ağlardım. Ama şimdi birşey olsa ben eşime diyorum gidiyorsan sen git ananın evine bu evde sizinkilerin bir emeği yok burası benim ben gitmiyorum diyorum eşimin daha çok hoşuna gidiyor eskiden hemen ağlardım eşim kızardı kim için ne için olursa olsun ağlama kimseye kendini Edirne derdi bende artık kendimi ezdirmemeye çalışıyorum öğreniyorum artık.

kışın gelip yerleşme mevzusunda tek diyeceğiniz, evimiz o kadar uzun süre yatılı misafir kabul etmeye uygun değil demek.

eşiniz ne diyor bu duruma?

işte bunu diyormuş
annem ne isterse yapar burası onun da evi demiş

en baştakileri okuyunca ee nolacak anne babası dedim 15 günlüğüne gelmişler gelin abartıyor dedim
ama sonraki kışı bitirme projesi hiç hoş değil bide yeni evlisiniz düşüncesizlik yani
eşinin de işi zor nası diycek anne kalmayın diye nası kovacak mı anne baba yani sonuçta

herkes yerini bilmeli
orasi sizin eviniz müsade etmeyin böyle serbest davranmalarina yoksa önünü alamasiniz
nekadar düsüncesiz bencil insanlar var ya
esinizde güzel konusun ben 7 kisi bi evde yasamak istemiyorum
misafirlige gelsinler gitsinler ama yatili okadar zaman istemiyorum demelisin bunda kötü bise yok

gerçekten anlayamıyorum. sen eşin üzülmesin diye düşünürken eşin seni düşünüyor mu acaba?

lütfen katlanmayın kovun şu kadını gitsin ya kocan da peşinden gidiyosa gitsin bu ne be.

bu kadar fedakarlık yaparsan karsılasacagın muamele bu olur
kusura bakmayın ama ıkı dugun yapamayacak adamlarıda erkek dıye koynunuza almayın ya

KV ciddi olamaz yaa bence seni deniyo şaka falan yapıyo

yeni gelinken tecrübesizlikten benzer şeyler yaşadım.eşimle kavgalar kıyametler yaşadık. sonra ayaklarını kestim bir şekilde eşimi ikna ettim ailesiyle mesafeli olduk. ama çocuk olunca sar başa. devamlı aynı şeylere maruz kalmaya devam. ama asla sizin gibi hizmet etmedim, etmem. gelen kendi pişirsin yesin ne yapıyorsa yapsın eğer adabıyla gelmeyi bilmiyorsa ona göre davranıyorum. gelmelerini devamlı engelleyemezsin ya da eşinin kafa yapısını değiştiremezsin ama kendi sınırlarını çizebilirsin. laf sokmaktan söylemekten asla çekinmeyin o insanlar onu hakediyor.

Hayatınıza dahıl olabilirler ama düzeninize mudahalede bulunmaya hakları yok.Esınız nasıl karsılıyor bu durumu?

Yeterrrrr be !!!!! diye bağırmadınız mı yahu ?
Bayıldım ya bu ne otel mi arkadaş burası !!!!
Evli evine köylü köyüne be ...
Annesi ise annesi yani herşey biryere kadar,

hep bundan işte sen amanlaf etmesınler aman esımle arambozulmasın aman lkyananamdır saygı gostereyım dedıkce tepene cıkmıslar sende artık bıraz tepkını ver en azından bugun rahatsızım dınlenıcem de odana gec aksamları kendı caylarını yapsınlar yada arkadaslarımla gorusucem de cık kendı kahvaltılarını hazırlasınlar.ne guzel rahat yerı bulmuslar e bıde boylesıne saygılı gelın ohhh yayıldıkca yayılmıslar

Kızlar geldiler şuan evdeler bu gün gidiyolar eşimi çağırdım işten geldi onlarla vedalaşmaya. Şuan karşımda 15 tatilde cümbür cemaat gelicez dediler eşim de nerde yatıcaksınız dedi yorgan getiririz yere serer yatarız dedi. Ben de kardeşim de gelicek benim kuzenimle 15 tatilde siz söylemeden söylemişti o heveslendi ben ona gelme diyemem dedim. Biz 3 gün teyzene gider kalırız kardeşin gelsin dedi bende o 15 gün kalıcak dedim. Sen annenin evine gidersin dedi kv. Ben de benim yatak odamda yatarsınız artık dedim. Güldüler. Eşim de hiçbir şekilde ses çıkarmadı.

Eğer onlara yansıtırsan bu kv ile düşenemiyorum heralde bi 5 yıl falan konuşur
Ben senin yerinde olsam acilen bir iş bakardım onlardan da kurtulurdum
Eşinle de konuş ne halleri varsa görsünler

Eşiniz evinizin durumunu bilmiyor mu? Neden 'anne ev küçük,yatacak yerimiz yok'diyemiyor?
Yani şok oldum okurken,hiç ihtiyacınız,niyetiniz yokken,belki paranızda yoktu bilemem,sandalye almak zorunda kalmışsıniz kayınvalidenizin misafir sevdası yüzünden.
Kesinlikle kabul etmeyin,esinize mi söylersiniz,yüzlerine mi bilemem ama çekilir dert değil yani bu.
Küçücük evde 7kişi kalmak akıl karı değil ,ayrıca maddi olarak durumları iyi.
Net olun ,kabul etmeyin.

kırılır diye korktuğun eşinin ettiği laflara bak o seni kırmaktan hiç korkmuyo çekinmiyo bu kadar ana kuzusu olduğunu hiç anlamadınmı. o çok memnun demekki ailesiyle yaşamaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…