• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ GECESİ

ısınıze gelen yoruma cevap yazmayı bırakında sorulara cevap verıın objektıf yorum ıstıyorsanız

sıze bır suru sorular soruldu

sabah uyandıgınızda patronla ne konustunuz

bırsey olmamıs gıbı bırlıkte ıse mı geldınız ?

ıs yerındekılerın bır tavrı varmıydı sıze karsı bır davranıslarını hıssettınız mı bu kadar bılınc kaybınız olduysa ortamda allah bılır ne yapmıssınızdır cunku

nıye bıle bıle bu kadar sarhos oldunuz sarhos olunca nasıl eve donecektınız kıme guvendınız

kımın evıydı gıttıgınız yer otelmıydı
1. Kötü bir halde uyandım. Ben uyandığımda o çoktan duşunu almış, üstünü değişmişti. Günaydın, duşa gir istersen dedi, direk duşa attım kendimi. Sonra hazırsan çıkalım dedi benim ağzımdan sadece çıkabiliriz çıktı. Yol boyunca sadece kahvaltı etmek ister misin diye sordu ben hayır midem kötü diye cevapladım. Gerçekten perişan haldeydim, baş ağrısı, mide bulantısı yaşadığım şok. Konuşabilecek bir durumda olduğumda söylenemez. ( Kaldığımız yer otel değil ona ait bir evdi. Nasıl üstünü değişti, evini nasıl biliyordu, madem sarhoştun nasıl yolu tarif ettin diye soranlar anlamıştır umarım.)

2. Hiçbir şey olmamış gibi değil ama bazen insan ne diyeceğini ne yapacağını bilemez. Aynen o durumu yaşadım ve çok kötüydüm dün geceden dolayı zaten.

3. Beni işe yakın bir yerde bıraktı, birlikte girmedik ofise. Kimse ne farklı bir tavır ne de başka bir şey sergiledi. Çalışan sayımız fazla değil ve resmi bir ortam yok zaten.

4.Bile bile kim sarhoş olmak ister? Normal yaşantımda bunun çok daha üstüne bile çıkarım asla sarhoş olmam. Kendime güvenerek, ilaçları hiç hesaba katmadım bana bir şey olmaz kafasında. Ama oldu ve ben hayatımda ilk defa bu denli sarhoş oldum. Talihsiz bir durum bunun zaten bende farkındayım ama bu benim hesap edebileceğim bir durum değildi. Böyle olacağını bilsem hiç içmezdim.

Ya bu patron 50-60 yaşlarında olsa bu gece asla yaşanmazdi. Hadi oldu diyelim sonrasında yaşananlar çok farklı olurdu. Ama yaşı yaşına uygun genç bir patron olunca işin rengi değişmiş işte. Utanıyorum falan hikaye.
kesınlıkle

Kızlar merhaba,

Konuya nasıl gireceğimi inanın bilmiyorum.

6 aydır çalıştığım bir iş var. Patronum 35 yaşlarında genç biri ve evli.

Biz bu zamana kadar iş dışında en ufak bir flörtleşme, yakınlaşma vs. yaşamadık. Aklımın ucundan bile geçmedi açıkcası.

İş yemeğine gittik ve yemek alkollüydü. Benim yeni kullanmaya başladığım bir ilaç yüzünden alkol direncim tahminimden çok fazla düşmüş ama ben bunu o geceyi tecrübe edene kadar tabiki bilmiyordum.

Yemekten sonra beni evime bırakmak için arabasına bindiğimi hatırlıyorum, sonra sabah gözlerimi açtığımda aynı yatakdaydık. Geceden parça parça çok az şey var hafızamda.

O günden sonra resmen ölü taklidi yapıyorum. Benimle konuşmaya çalıştı, başımdan savdım. Olay hiç yaşanmamış gibi davranıyorum.

Bir miktar borcum var ve ülkenin durumu ortada.

Kendimi çok kötü hissediyorum. Daha önceki sevgililerimden birinin evli olduğunu öğrendim diye gözünün yaşına bakmadan sepetledim. Asla böyle bir duruma düşmek istemezdim.

Kendimi berbat hissediyorum, maddi durumdan dolayı işide bırakıp gidemiyorum.

Bu durumda nasıl davranmam gerekiyor, fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
İs yemeginde görmemiş gibi okadar icilir mi ya?
Böyle bi durum olmasa bile adamlar der ac mı bu diye.
İlac iciyosanız zaten kullanmanız sacma.
Yani maddi durumdan orda kalıp maası almaya devam etmeniz sizi baska bi pozisyona sokar ama onu burda söyleyemicem simdi.
Karısına üzüldüm.
İkinizde belanızı bulursunuz umarım.

Ya bu patron 50-60 yaşlarında olsa bu gece asla yaşanmazdi. Hadi oldu diyelim sonrasında yaşananlar çok farklı olurdu. Ama yaşı yaşına uygun genç bir patron olunca işin rengi değişmiş işte. Utanıyorum falan hikaye.
Utanır, ayık kafa ile yapmayacağı şeyse. O kafa ile oto kontrolün kalmıyor, içinde bastırdığın ne varsa çıkarabiliyorsun. İçinde tabi ki 50-60 yaşında göbekli sigaradan bıyıkları sararmış kadayıfa dönmüş adamla yatmak yoktur
😂

1. Kötü bir halde uyandım. Ben uyandığımda o çoktan duşunu almış, üstünü değişmişti. Günaydın, duşa gir istersen dedi, direk duşa attım kendimi. Sonra hazırsan çıkalım dedi benim ağzımdan sadece çıkabiliriz çıktı. Yol boyunca sadece kahvaltı etmek ister misin diye sordu ben hayır midem kötü diye cevapladım. Gerçekten perişan haldeydim, baş ağrısı, mide bulantısı yaşadığım şok. Konuşabilecek bir durumda olduğumda söylenemez. ( Kaldığımız yer otel değil ona ait bir evdi. Nasıl üstünü değişti, evini nasıl biliyordu, madem sarhoştun nasıl yolu tarif ettin diye soranlar anlamıştır umarım.)

2. Hiçbir şey olmamış gibi değil ama bazen insan ne diyeceğini ne yapacağını bilemez. Aynen o durumu yaşadım ve çok kötüydüm dün geceden dolayı zaten.

3. Beni işe yakın bir yerde bıraktı, birlikte girmedik ofise. Kimse ne farklı bir tavır ne de başka bir şey sergiledi. Çalışan sayımız fazla değil ve resmi bir ortam yok zaten.

4.Bile bile kim sarhoş olmak ister? Normal yaşantımda bunun çok daha üstüne bile çıkarım asla sarhoş olmam. Kendime güvenerek, ilaçları hiç hesaba katmadım bana bir şey olmaz kafasında. Ama oldu ve ben hayatımda ilk defa bu denli sarhoş oldum. Talihsiz bir durum bunun zaten bende farkındayım ama bu benim hesap edebileceğim bir durum değildi. Böyle olacağını bilsem hiç içmezdim.
e sız resmen patronunuzla sevgılı gıbı davranmıssınız
hıc cekınmeden gayet rahat ve olagan sekılde dus al ıstersen ,kahvaltı edelım mı demıs bunu dıyebılmesı ıcın o ıletısımın aranızda olması gerek , adam da şokta falan degıl yanı gayet normal davranıyorsunuz karsılıklı
...

mıdem kotu dıyene kadar daha evden cıkmadan ona aksam ne oldugunu hatırlamıyorum bıle ,aracla yola cıkacak kadar kendındeysen bana yaptıgın seyın suc oldugunu bılıyorsun degıl mı nıye dıyemedınız ? kusura bakmayın buna kımse ınanmaz. cok sacma . kım olsa bunu sorardı hıc bırsey dıyemese noluyo lan derdı

aranızda gızlı anlasma yapılmıs gıbı sızı ıs yerıne uzak yerde bırakıyor ayrı ayrı gırıyorsunuz bırde

bıle bıle sarhos olmak ısteyen oturur oyle ıcer , kafanız donmeye basladı an bırakmadıgınız devam ettıgınız ıcın bıle bıle sarhos olmak ıstemıssınız 5 kadehten sonra bır anda donmezsınız kendınız konusmanızdan anlarsınız cakır keyıf oldugunuzu zaten. duzenlı ıckı ıcene nasıl sarhos olunur anlattıgıma ınanamıyorum suan

2. Hiçbir şey olmamış gibi değil ama bazen insan ne diyeceğini ne yapacağını bilemez. Aynen o durumu yaşadı:KK70:m ve çok kötüydüm dün geceden dolayı zaten.

Aranızda öncesinde hiçbirsey olmayan patronla ile sevişip sabah gayet olağan birşey gibi evinde duş alıp, beraber işe gitmek dönmek ha. :KK51:cok utanmışsınız o geceden gerçekten buradan hissettim ben.

sızı vıdeoya bıle almıs olabılır
adamın kendıne ozel evı varmıs boyle yaklasımlarının oldugu zaten calısanıyla bunu yapabılmesınden bellı...
kendınızı bırılerıne bu kadar teslım edebılmenızı anlayamadım , 2. kadehten sonra ınsan durur, sonra da taksıyle doner veya bırı bırakacaksa aklı basında olur

oradan nasıl cıktıgını bıle hatırlamıyorsa kısı ıctıgı 5 kadeh olamaz. ayakta bıle duramıyor demektır. ayakta duramayacak kadar ıcen kısı de kontrolu baskasına vermıs demektır kontrolu ele alan kısılerın kım oldugunu bılemeyecek kadar ıcen de karsısındakıne ızın verıyor demektır. sız kımseye ben ıcıcem arkadaslar ayık olan benı eve bıraksın bıle dememıssınız kı .

O an adamın üstünü paralamaniz gerekirdi. Ne yasadik neler oluyor diye. Adamın bu işler için kullandığı evi var. Adam bile isteye götürmüş sizi. Neden ona mecburmussunuz gibi susup gittiniz?

e sız resmen patronunuzla sevgılı gıbı davranmıssınız
hıc cekınmeden gayet rahat ve olagan sekılde dus al ıstersen ,kahvaltı edelım mı demıs bunu dıyebılmesı ıcın o ıletısımın aranızda olması gerek , adam da şokta falan degıl yanı gayet normal davranıyorsunuz karsılıklı
...

mıdem kotu dıyene kadar daha evden cıkmadan ona aksam ne oldugunu hatırlamıyorum bıle ,aracla yola cıkacak kadar kendındeysen bana yaptıgın seyın suc oldugunu bılıyorsun degıl mı nıye dıyemedınız ? kusura bakmayın buna kımse ınanmaz. cok sacma . kım olsa bunu sorardı hıc bırsey dıyemese noluyo lan derdı

aranızda gızlı anlasma yapılmıs gıbı sızı ıs yerıne uzak yerde bırakıyor ayrı ayrı gırıyorsunuz bırde

bıle bıle sarhos olmak ısteyen oturur oyle ıcer , kafanız donmeye basladı an bırakmadıgınız devam ettıgınız ıcın bıle bıle sarhos olmak ıstemıssınız 5 kadehten sonra bır anda donmezsınız kendınız konusmanızdan anlarsınız cakır keyıf oldugunuzu zaten. duzenlı ıckı ıcene nasıl sarhos olunur anlattıgıma ınanamıyorum suan
Ben kimseye sevgili gibi davranmadım. O da çok rahat sayılmazdı. Laubali bir şekilde sormadı bunları. Konuşmaya çalışacak gibi olduğunda ben direk kafamı çevirdim. İşyerine yaklaştığımızda beni burda indirir misiniz dedim o da gerek yok dedi indirir misiniz lütfen dedim tamam dedi indirdi öyle anlaşma planlı davranış falan yok. Buraya kelimesi kelimesine her şeyi yazmıyorum.

O sanki bu durumdan rahatsız gibi değildi, beni ölçmeye çalışıyor gibiydi.

hayatın olagan akısına uygun degıl anlatılanlar

patronla karsılıklı hoslantı olmus bellıkı bu kesın
kontrolu ona ısteyerek bırakmıssınız
sımdı ıs yerınde bu sorun olur mu dıye soruyorsunuz aslında :)
belkıde patron bu anlamda yıne yaklasır mı o zaman nasıl davranmam gerekıyor dıye dusunuyorsunuzdur
yıne sarhos olup kendınızı ona bırakmazsanız bırsey olmaz.

Konu sahibi ne yaptıysan yaptın eski konularına baktım psikolojik ciddi sorunlar yaşamışsın şu gittiğin yol yol değil bak 26 yaşlarındasın her ilişkin sorunlu biri para istiyor biri evli çıkıyor evli adamla gece geçiriorsun hayatın ellerinden kayıyor ve bunu isteyen sensin bu yolun sonu yok kendine acil düzgün bir iş bul patronun tam bir g.v.t haberin olsun yaptığın şey herhangi bir inanca sahipsen ona göre büyük suç ,günah lütfen kendini topla psikoterapi ne gerekiyorsa git niye hep bu tip adamları buluyorsun araştır kitap oku film seyret dil öğren lütfen içki kullanma belli ki ağzınla içmiyorsun içmeyi bilmiyorsun. Bu hayat senin başlangıcındasın tamam yaptın hata burdan dön sonrası daha tehlikeli çünkü iyice batma

O aldığınız ilaçların üstüne alkol karıştırmanız sonucunda başınıza gelebilecek en zararsız şey gelmiş. Dua edin, ruhunuzu oracıkta teslim edebilirdiniz, hep böyle gelişine mi yaşarsınız?

Ben kimseye sevgili gibi davranmadım. O da çok rahat sayılmazdı. Laubali bir şekilde sormadı bunları. Konuşmaya çalışacak gibi olduğunda ben direk kafamı çevirdim. İşyerine yaklaştığımızda beni burda indirir misiniz dedim o da gerek yok dedi indirir misiniz lütfen dedim tamam dedi indirdi öyle anlaşma planlı davranış falan yok. Buraya kelimesi kelimesine her şeyi yazmıyorum.

O sanki bu durumdan rahatsız gibi değildi, beni ölçmeye çalışıyor gibiydi.
yorumlara gore anlatısınızın yon vermesı cok ılgınc...
daha oncesınde bu sekılde yazabılecekken kı bakın daha kısa surdu anlatım,
verdıgımız tepkıye gore degıstı gerı,

sonra da dıyorsunuz kı ben anlatınca soyle olmustur boyle olmustur dıyorsunuz...
e nasıl demeyelım ? demınkı anlattıgınızla sımdı yazdıgınız bambaska mesela.

neyse, sızın bu kadar sessız ve tepkısız kalmanız da tuhaf,
kendınızı unutacak kaybedecek kadar ıcıyorsanız o ortamda sızı ıstedıgı yere goturen kısı ıs arkadasınızda olabılırdı, garson da olabılırdı ,oradakı musterılerden bırı benım tanıdıgım bır kız ben evıne bırakırım deyıp sızı ıstedıgı yere de goturebılırdı ,sız kendınız tum kontrolunuzu baskalarına devretmıssınız o an zaten

tepkı vermeyıp sımdı vermenızde absurt olur, ben bugun ıse gıtmeyecegım eve gıtmek ıstıyorum da dememıssınız ,bırde ıse gıtmıssınız en zor kısmı atlatmıssınız madem gıdın calısın o zaman .

O an adamın üstünü paralamaniz gerekirdi. Ne yasadik neler oluyor diye. Adamın bu işler için kullandığı evi var. Adam bile isteye götürmüş sizi. Neden ona mecburmussunuz gibi susup gittiniz?
Her şey kara delik gibiydi. Kafamı bile toparlayamadan kime nasıl hesap soracağım? Konuşamadım o an diyorum ısrarla onu yapman lazımdı, şöyleydi böyleydi. Ben o an yapamadım ya, herkes her şeye o an reaksiyon göstericek diye bir durum yok.

Öyle bir ev değildi. Biraz daha merkezden uzak bütün ailesiyle hafta sonlarını geçirdikleri bir yer. Daha önceden biliyorum.

Düşünceli patron, iş yemekleri sonrası çalışanlarına konaklama hizmeti sunuyor işte. Kolay kolay bulunmaz böylesi. :KK70:
Neler yazmak istiyorum ona da banlanırım ondan yazamıyorum parayı bulan bazı erkekler gerçekten nonoş oluyor kibar tabirle karaktersiz , haysiyetsiz adam iki kuruş görünce ev açıyorlar

Her şey kara delik gibiydi. Kafamı bile toparlayamadan kime nasıl hesap soracağım? Konuşamadım o an diyorum ısrarla onu yapman lazımdı, şöyleydi böyleydi. Ben o an yapamadım ya, herkes her şeye o an reaksiyon göstericek diye bir durum yok.

Öyle bir ev değildi. Biraz daha merkezden uzak bütün ailesiyle hafta sonlarını geçirdikleri bir yer. Daha önceden biliyorum.
aılesıyle oraya gıttıgınde komsulardan bırı gecen sefer geldınız kısa kaldınız gıbı bır sohbete gırmez yanı oyle bır rıske gırmıs adam oyle mı
daha onceden nereden bılıyorsunuz ben hıc bır patronumun ev adresını bıle bılmezdım degıl kı kafa dınlemelık evını ayrıca bıleyım

Back
X