- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.806
- 198
Ceycey bir de hakkında bitmeyen dedikodular yıpratır insanı.o zaman karşılıklı bir şeyler yaşanmış hatırlanmadan.bu olayı unutup önüne bakmalı o işyerinden ayrılıp .adamın evli olması en büyük sorun çünkü sex değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ceycey bir de hakkında bitmeyen dedikodular yıpratır insanı.o zaman karşılıklı bir şeyler yaşanmış hatırlanmadan.bu olayı unutup önüne bakmalı o işyerinden ayrılıp .adamın evli olması en büyük sorun çünkü sex değil
Kesinlikle, çok talihsiz bir durum.o zaman karşılıklı bir şeyler yaşanmış hatırlanmadan.bu olayı unutup önüne bakmalı o işyerinden ayrılıp .adamın evli olması en büyük sorun çünkü sex değil
İnsan bazen olayın içindeyken tacizi tecavüzü anlayamayabiliyor o an. Sonra da konduramayabiliyor, kendini suçlayabiliyor. Kendisi bu olayın tecavüze girdiğini anlayamamış da olabilir gayet.Yok ya hic tecavuz degil cok ictim hatirlamiyorum dese de biraz sanki hatirliyor oda sormustur kendi kendine bunu
Tecavuz olsa oyle yazardi burasi zaten anonim neden utansin da tecavuz demesin
Tamamda yani ilaclarin prospektusunde araba bileOho ben onu ilaçsız 2 kere yaşadım.
Hiç olabilitesi yok değil, o sebeple konu bana ütopik değil.
Sabah hiçbir şey hatırlamıyorsun, zaman geçtikçe bölük pörçük anlar geliyor bazen aylar sonra bir ses o anı hatırlatıyor ama yaşanılan zaman diliminin en fazla 3 te 1 i hatırlanıyor.
Sağlam içmek, gam keder, ilaç vb şeyler ile kayıp geceler gayet mümkün.
Artı hiç tanımadığın ya da tanıdığın bir insanla o anda birlikte olmak da çok mümkün çünkü onlar x değil, sadece bir obje.
Aynen.ilacla alkol tekrar tekrar dusunmeniz gereken bir mevzu.Tamamda yani ilaclarin prospektusunde araba bile
Kullanmayin yaziyor..icki kullanmayin yaziyor.. bile bile icmekte ne bilim
Her ilac bir degil, ama konu sahibinin kullandigi ilaclar.. insanin vucudunda sinirlere bile etki eder. Prospektusunde yaziyor araba ve alkol kullanimi.Aynen.ilacla alkol tekrar tekrar dusunmeniz gereken bir mevzu.
Keşke patronunuzla yemeğe giderken alkol almasaydınız ne olursa olsun bence iş ortamlarında dikkat edilmeli. Anlıyorum bu kadarını beklemiyormuşsunuz ama iş hayatı gerçekten soyutlanmalı sosyal hayattan. Maalesef böyle kötü sonuçlar doğuruyor. Zaten özellikle evliler çaktırmıyor flörtünü. Ben diş doktoru yanında asistanlık için iş görüşmesine gitmiştim adam o kadar normal ve mesafeli konuştu ki sadece iş hakkındaydı zaten. Ben de mutluyum tabi hatta annemi aradım oldu falan diye. Ama gel gör ki görüşmeden çıktıktan 15 dk sonra bir mesaj geldi. Sizden çok etkilendim iş dışında görüşmek isterim. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Tabi ki kabul etmedim çünkü muayenehanesinde sadece kendisi ve ben olacağım özel bir klinik öyle sesimi duyurabileceğim bir yer değil :) Allah korusun tacize uğrasam ki kabul ederek bunu da kabul etmiş oluyorum zaten kimse yardım edemez. Demek istediğim belli etmiyorlar zaten ne olursa olsun patron müdürlerle çok mesafeli olmalısınKızlar merhaba,
Konuya nasıl gireceğimi inanın bilmiyorum.
6 aydır çalıştığım bir iş var. Patronum 35 yaşlarında genç biri ve evli.
Biz bu zamana kadar iş dışında en ufak bir flörtleşme, yakınlaşma vs. yaşamadık. Aklımın ucundan bile geçmedi açıkcası.
İş yemeğine gittik ve yemek alkollüydü. Benim yeni kullanmaya başladığım bir ilaç yüzünden alkol direncim tahminimden çok fazla düşmüş ama ben bunu o geceyi tecrübe edene kadar tabiki bilmiyordum.
Yemekten sonra beni evime bırakmak için arabasına bindiğimi hatırlıyorum, sonra sabah gözlerimi açtığımda aynı yatakdaydık. Geceden parça parça çok az şey var hafızamda.
O günden sonra resmen ölü taklidi yapıyorum. Benimle konuşmaya çalıştı, başımdan savdım. Olay hiç yaşanmamış gibi davranıyorum.
Bir miktar borcum var ve ülkenin durumu ortada.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Daha önceki sevgililerimden birinin evli olduğunu öğrendim diye gözünün yaşına bakmadan sepetledim. Asla böyle bir duruma düşmek istemezdim.
Kendimi berbat hissediyorum, maddi durumdan dolayı işide bırakıp gidemiyorum.
Bu durumda nasıl davranmam gerekiyor, fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Bende içerim ama hüç kendimi kaybetmedim acıkcası herşeyi hatırlarımben alkol kullanmam ama yakın arkadaşlarım içerler.gece çıktığımızda sarhoş oluyorlar ama kendilerini kaybettiklerini hiç görmedim.
allah senle içenlere yardım etsin nuri abeyyyyyBende içerim ama hüç kendimi kaybetmedim acıkcası herşeyi hatırlarım![]()
Neden cok mu korkuncum seninle gazoz içebilirZallah senle içenlere yardım etsin nuri abeyyyyy![]()
silebiliyormuş ama öyle diyen üyeler oldu.ben alkol kullanmadığım için ömrümde 10 kere 1 kadeh içmişimdir sarhoşluğu bilmiyorum arkadaşlarım da çakırkeyf olurlar kendilerini kaybettiklerini hiç görmedim.acaba alkol gerçekten insanı bambaşka kişiliğe mi büründürüyor?Emrahla Gülcan'ın çilekeş anası mübarek.
Kadersiz konu sahibi, yazık size çok üzüldüm.
Alkol böyledir, hafızayı siler, cinselliği tetikler, insanın üzerindeki elbiseleri eritir ve yatak çarşaflarını serer.
Yeminle böyle bir anlatım dünyada olamaz helal beeeEmrahla Gülcan'ın çilekeş anası mübarek.
Kadersiz konu sahibi, yazık size çok üzüldüm.
Alkol böyledir, hafızayı siler, cinselliği tetikler, insanın üzerindeki elbiseleri eritir ve yatak çarşaflarını serer.
silebiliyormuş ama öyle diyen üyeler oldu.ben alkol kullanmadığım için ömrümde 10 kere 1 kadeh içmişimdir sarhoşluğu bilmiyorum arkadaşlarım da çakırkeyf olurlar kendilerini kaybettiklerini hiç görmedim.acaba alkol gerçekten insanı bambaşka kişiliğe mi büründürüyor?![]()
Aah ah Alkol bütün kötülüklerin anası diye boşuna dememişler bide üstüne hamile kalmışındr inşallah evli erkeğin arabasında ne işin varKızlar merhaba,
Konuya nasıl gireceğimi inanın bilmiyorum.
6 aydır çalıştığım bir iş var. Patronum 35 yaşlarında genç biri ve evli.
Biz bu zamana kadar iş dışında en ufak bir flörtleşme, yakınlaşma vs. yaşamadık. Aklımın ucundan bile geçmedi açıkcası.
İş yemeğine gittik ve yemek alkollüydü. Benim yeni kullanmaya başladığım bir ilaç yüzünden alkol direncim tahminimden çok fazla düşmüş ama ben bunu o geceyi tecrübe edene kadar tabiki bilmiyordum.
Yemekten sonra beni evime bırakmak için arabasına bindiğimi hatırlıyorum, sonra sabah gözlerimi açtığımda aynı yatakdaydık. Geceden parça parça çok az şey var hafızamda.
O günden sonra resmen ölü taklidi yapıyorum. Benimle konuşmaya çalıştı, başımdan savdım. Olay hiç yaşanmamış gibi davranıyorum.
Bir miktar borcum var ve ülkenin durumu ortada.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Daha önceki sevgililerimden birinin evli olduğunu öğrendim diye gözünün yaşına bakmadan sepetledim. Asla böyle bir duruma düşmek istemezdim.
Kendimi berbat hissediyorum, maddi durumdan dolayı işide bırakıp gidemiyorum.
Bu durumda nasıl davranmam gerekiyor, fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
seviştiğini hatırlar yani bir kadın.alkol komasına girmiş olması lazım değil mi hatırlamaması için?Bu seferde hastanelik olması gerekmez miydi?Alakası yok, alkol türlü işler için günah keçisidir o kadar.
İlaçlarla birlikte içince aman da şey olmuş, bipolar için kullandığım uyku haplarıyla birlikte içiyorum (Yine de bipo arkadaşlar siz yapmayın), işemeli sçmalı ayine bağlamıyorum.
Hadi ben dirençliyim ilaca rağmen diyelim, o kadar kendini hatırlamıyorduysa altına sçması da lazım. Sızıp kalıp derin uyur altına işer en fazla öyle sevişmek bir yana dursun. Mesanesini hala daha sorunsuz kontrol edebilen "Ay hafızama şey olmuş" diye konuşmasın, hiç inandırıcı değil.
seviştiğini hatırlar yani bir kadın.alkol komasına girmiş olması lazım değil mi hatırlamaması için?o seferde hastanelik olması gerekmez miydi?
Yok canım ya bambaşka kişiliğe falan büründürmüyor. Daha geveze yapıyor. Normalde yapmak isteyip aman yapılmaz simdi dediğin şeyleri yaptırabilir ki masum şeylerdir. Ya da normalde söylememek için kendini tuttuğun şeyleri söyletir en kötü. Tek başına alkol böyledi genelde. Konu sahibi alkol diye ne aldı bilemiyorum tabii.silebiliyormuş ama öyle diyen üyeler oldu.ben alkol kullanmadığım için ömrümde 10 kere 1 kadeh içmişimdir sarhoşluğu bilmiyorum arkadaşlarım da çakırkeyf olurlar kendilerini kaybettiklerini hiç görmedim.acaba alkol gerçekten insanı bambaşka kişiliğe mi büründürüyor?![]()