Mehmeti sec demiyorum,sacma hic bisey olmadan lap diye atlamasi...
Digeri de, nedense tatile gidilecegi zamanlarda iyi olmus birdenbire hazmedemycegi seyleri o an.unutmus sonra donunce geri hatirlamis falan.. yok yani bi cikar var sanki..
Su an evliyim 1yillik.. esimle 3yila yakin ciktik.. ilk hafta, unv sinif arkadaslarimdan bikaciyla fotograf cekindm diye yanimda da erkek var diye beyfendi kizdi bana kustu .engelledi heryerden.. ulasamadim hic tanimadigim arkadaslarina faceden yazdim vs konusalm sacmaliyo falan ona ulasirsanz diyin dedm vs.. ne dustuysem pesine.. :)
Ilk sevgilimdi. E sevgilik nasil bisey blmiyorum ki. Demekki foto moto cekinmycektm,cekinsemde paylasilmasin diye arkadaslari tembihliycektim falan.. neyse.. o 1.haftada biz fena kapistik ayrildik 2gun sonra bu yumusadi biz ayri sehirlerdeydik ,geldi gorustuk.. korka korka gttim hatta gorusmeye. Tanimiyorum ki 1hafta olmus konusali daha,sagini solunu blmiyorum. Bana napar ne tepki verir blmyorum.. Ama.konustuk anlattim.. o da anladi ikna oldu. O aralar cook kiskancti.. askere gitti geldi kisitlamalar blmem.neler.. Ben de oyle seylere aslinda geleneyen biriyim. Orta yolu bulmaya calistik ve sonunda bulduk sanirim. Guven olunca hepsi olur. Zaman tanirsan guven olusur. 1.haftada 1.ayda vazgecmek kolay..seviyorsan bir isik goruyorsan bence beklemelisin.. 1ayda da ayrilabilirsn 1yilda da.. surdur biraz bence..