Ben de ona şaşıyorum şaka gibi kendimi kalleşlik yapıyo diye hissediyorumMehmet de durmuş durmuş şimdiyi beklemiş
Adam sizi takmiyorsa siz de takmayin? Arkadas olarak tanimak baska evlilik sureci baska bisey. Cok yakin arkadaslar eve ciktiginda bile ne olaylar oluyor dusunun.Mehmet'i bir senedir tanıyorum ama arkadaş olarak şuanki sevgilim bana sürekli eziyet edıyo beni sallamıo ama ciddi düşünüyorum dıo Bayram'da arkadaşlarıyla plan yapıyo beni dahil etmıo ve çok zoruma gidiyo bakın saat kaç oldu beni sadece sabah aradı o kadar ondan sonra ses yok Çıldırcam
Sevgilinizden ayrilmaniz mantıklı bir fikir bana göre. Ama Mehmet de ortada för yok yumurta yok pat diye evlenelim demiş. Bu kadar büyük bir çılgınlık yapıp Mehmet ile evlenmeyi düşünmeyin. İlişkiniz olur Mehmet ile tanirsiniz iyi giderse evlenirsiniz. Ama Mehmet şu an sadece arkadaş olarak tanıyorsunuz.Mehmet'i bir senedir tanıyorum ama arkadaş olarak şuanki sevgilim bana sürekli eziyet edıyo beni sallamıo ama ciddi düşünüyorum dıo Bayram'da arkadaşlarıyla plan yapıyo beni dahil etmıo ve çok zoruma gidiyo bakın saat kaç oldu beni sadece sabah aradı o kadar ondan sonra ses yok Çıldırcam
adam resmen tatile gidecek birini aramıs bulmus sonra da yolları ayırmaya calısıyor bezdirme politikası ile bence kanmayın ozlemeyın de onu. yoksa omur boyu cekersiniz ben boyleyim degismem demis acık acıkPeki şimdi ne yapmalıyım sevgilimden vazgeçemıyorum onu çok özlüyorum aramak istiyorum şuan ama sıkma beni dediği için arayamıyorum bile ne yapıyor Bilmıyorum şuan hesap soramıyorum