Hayatımın en büyük hatası 2.şansı vermek...

Bir haftadir evdeyim köpek gibi mutsuzum hastaneye diye evden çıktım demin aramış hiii disardasin diye imalı konuşuyor. Aptal gibi onu bekliyorum nasıl çıkacağız biz güzel kardeşim işin içinden.

İşte bundan yüz buluyorlar bence, iletişimde kalınca ayrılmayacağımızdan emin oluyorlar. Daha önce boşandığımda ben de aynı hatayı yaptım engellemedim, bana ulaşabildi ağladı aradı mesaj attı, kapının açık olduğunun farkındaydı. Ama bu sefer öyle olmadı bende, anında iletişimi kestim. Sizin durumunuz hangi aşamada bilmiyorum ama benim artık onunla bir hayatımın olmadığından eminim, iletişim kurmak bu süreci çok zorlaştırıyor aynı hataları tekrarlıyor insan, önceki seferden tecrübeliyim...

Bugün doğum günü.. Her yıl ne kadar uğraşırdım ne sürpriz yapsam diye 1 ay öncesinden plan yapardım. Bu yıl da yaptım ama uygulayamadan bu olaylar oldu. Uygulasam da değerim bilinmiyordu gerçi. Geçen yıl sırf o mutlu olsun diye hiç sevmediğim ayyaş tayfayı çağırmıştım mekana, bir de sofra hazırlatmıştım alkollü filan, onun istediği gibi. Bir çöp bile alıp gelmeyen arkadaşlarından biri sofrada eksik buldu diye dert edinmişti beyimiz, neymiş masa eksik hazırlanmış mış... Gecenin köründe mutfağa gidip ekstra yemek hazırlamıştım açlar için.. Teşekkür ederim yok, bu kadar şeyi benim için mi hazırladın yok, bu insanları nasıl buraya topladın yok, ‘tüh keşke şunu da unutmasaydık’ var... Sabah sabah ağlayacak enerjiyi kendimde nasıl bulduysam

Sırf bu yüzden bile affetmeyeceğim...

Bundan sonra fedakarlık yok. Tecrübe bunlar hep.

Hangi insan ha deyince alışkanlıklarını bırakıyor? 1 tane örnek verin..yok böyle birisi..hele hele alkolik ise zaten baştan birlikte olmanız hata..o alkole sizde ona olan sevginize sığınmış, kararlar almışsınız.ama bazen ugrasilmiyor, vakit kaybi oluyor.

çünkü siz zaten o ilişkiyi kafada bitirmişsiniz sadece eyleme dökememişsiniz eşinizin bu yaptığı da sizi ondan kurtarmış. yeni hayatınız çok güzel olur umarım

Bundan sonra fedakarlık yok. Tecrübe bunlar hep.
Kesinlikle Aileni, işini gücünü, tüm hayatını bırak, aile olmak için ülkenin öbür ucuna git ve sonuç hüsran. Tüm fedakarlıkların sonucu koca bir nankörlük... Artık ...
Evet baştan hataydı bu evlilik, ailem bu yüzden istemedi ama ben göremedim işte.. Hep düzelecek dedim, içince böyle normalde iyi dedim, beni hep manipüle etti bende mi suç var dedi , böyle böyle sabrettim ama sonu yoktu...

çünkü siz zaten o ilişkiyi kafada bitirmişsiniz sadece eyleme dökememişsiniz eşinizin bu yaptığı da sizi ondan kurtarmış. yeni hayatınız çok güzel olur umarım
O kadar haklısınki... Hep bekliyordum ben, bir gün bana bir şey yapacağını, bu evliliğin sürmeyeceğini biliyordum. Yine de umut ediyordum belki düzelir diye ama umutlar bitti ben de artık pes ettim..

O kadar haklısınki... Hep bekliyordum ben, bir gün bana bir şey yapacağını, bu evliliğin sürmeyeceğini biliyordum. Yine de umut ediyordum belki düzelir diye ama umutlar bitti ben de artık pes ettim..
her şey sizin için bundan sonra daha güzel olacak inanıyorum 3. bir şansı vermezseniz

Bu duyguyu bilen biri olarak söylüyorum işe başlayıp kendine bir ev tutup o evi istediğin eşyalarla doldurup maaşını alıp o kurduğun evinde yaşamaya başladığında ohhhhh be dünya varmış diyeceksin.Yeni hayatın mutlulukla dolsun

Maliyeden pedagojik formasyon alıp öğretmen olmuşsunuz sanırım

Öncelikle Allah yardımcın olsun .niye 2.şansı verdim deyip kendine eziyet etme tamamen kafandan sil kendi yolunu çiz gençsin . Allah’ın sevgili kuluymuşsun ki o adamdan çocuğun olmamış şükür namazı kıl vallahi . Durumuna üzüldüm keşke hiç olmasaymış ama sen güçlü bir kadınsın. Lütfen ama lütfen yıllar sonra içindeki acıyı çektiğin sıkıntıları unutup ona bir şans daha verme yoluna bak . Allah yoluna iyi insanlar çıkarsın hayırlı kapılar açsın

Geçirdiğiniz vakitte görmediğinize üzülmeyin, şimdi görebilmiş olmanıza sevinin. Bazen "bir an" hediyedir, fark edebilin diye. Umarım kararınızda istikrarlı olursunuz ve hayatınızın kalanı çok daha güzel olur.

Çok teşekkür ederim Şuan bile çok daha iyi ve mutluyum. Ne yazıkki aile evinde kalacağım ama bir işe girip arabamı alsam bile o kadar rahatlayacağımki, işte benim o gün ohh bee deme zamanım

Ya çok teşekkür ederim asla bir şans daha vermem. Şuanda bile hapisten çıkmış özgürlüğüme kavuşmuş gibiyim. Eminim bundan sonrası çok daha güzel olacak

Çok teşekkürler. Evet şu an anlıyorum gerçekten bir bahaneyle bunca şey oldu ama benim hayrıma olan şeylerdi. Tabi insan üzülüyor ama şuan bile kurtulduğuma o kadar seviniyorumki. Hiç sevilmemiş, hiç değer görmemiş olduğumun farkına vardım artık...

Bence derin,rahat bir nefes alın ve asla hiçbirşeyden pişman olmayın.Bence tekrar bir tecrübe oldu size.Ve kurtuldunuz.Simdi herşeyi daha iyi tartar,herşeye daha temkinli yaklaşırsınız.Asla hayatınızın merkezine bu olayı saplamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…