hayatimin dönüm noktası için yardım lütfen

Gerçekten çok çok teşekkür ederim düşünceleriniz beni çok mutlu etti. Karar verip saglikli dusunmemde kk kadinlarinin cok cok buyuk emeği oldu.

Şansın varmış ki evlilikten önce öğrenmişsin bazı durumları. Belli ki nişanlın bi durumlar çevirmiş o burcuyla. Ben olsam ben de devam etmezdim, insanın midesi almaz, aklına gelir sürekli. İnşallah çabuk atlatırsın ama annen bilsin, ona anlat bence.

Nişanlınız biseksüel olabilir, merak etmiş olabilir, cidde bu şekilde travestilere bir eğilimi de olabilir.
Asıl soru şu; diz bunu kabullecek durumda mısınız
7 sene uzun bir zaman ama şayet durum gerçekse ve siz devam ederseniz 7 sene 47 sene olacak.
Allah kararınızı kolaylaştırsın.

Bir tek ona anlatabilcem sanırım. Ve o da şu an memlekete tatile gitti. Gelmesi de 2 ayı bulcak. Arayıp anlatıp tatilini de zehir etmiş olucam ama. Gerçekten caresizim ona bunu anlatmam en dogrusu olacak.

Devam edemem kesinlikle. Şaşkınlığım nasıl yapsr neden yapar düşüncesi mafediyor beni dunden beri. Sevdim elbette.benim de duygum kalbim var bir anda sokup atmak zaten inkansiz. Ama devam asla edemem.karşılıklı konuştu telefon ile. Bu konu hakkında konusmadim. Ailelerr anlasamadik deriz konu kapansin diye cok kisa bir konuşma oldu. O da buna uydu hic birsey diyemedi

Şu cümleniz Türkiye'nin özeti resmen. Başkaları ne der?
Ortada bir şeyler dönüyor öğrenmeden peşini bırakmayın.
Maalesef bu dusunceyi kafamdan atamiyorum. Çünkü etrafimdan baskı aldım herkes bi yorum yaptı. Her onune gelene hayatima bir mudahelede bulundu. Şimdi nişan bozuldugu duyulup gelecek yorumları dusunmek gelecek sorulari düşünmek bile beni yoruyor

Eh "anlaşamadık ayrıldık" onun için en temiz yöntem.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Bundan sonrasında kulaklarınızı tıkayacaksınız. Bizim milletin çenesi durmaz çünkü ama konuşsalar bile bir süre sonra bıkacaklar.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Amin inşallah. Tabi böyle kapandi şimdilik.daha sonrasinda durup durup beni rahatsız etmez inşallah yoksa böyle kolay kapatmam bu kez. Insanlari takicam kafama elimde olmadan ama bir zaman sonra gecicek bunlar diyr dusunuyorum..

Canım daha birlikte misin bu kişiyle aklında bu şüpheyle nasıl bir ömür geçireceksin evlenip ayrılmak nişan atmaktan daha daha mı iyi

Konuyu hala takipteyim. Çok şaşırdım tepkisine ben yapma yanlış anladın vs diye savunur sanmıştım işinizi kolaylaştırmış şükür.

Yinede şükür etmek lazım zararın neresinden dönersek oda kâr tabiki hiç yaşanmasa daha iyi ama keşke kendisi ile öyle çelişki yaşayan bu tip insanlar başkalarının umudunu ve senelerini boş yere çalmasalardı bir nevi hırsızlık bu her anlamda inşallah doğru insanı doğru zamanda bulur ve mutlu olursunuz amin

bu tarz yönelimi olan adamlar okadar iyi gizliylrlarki evli karıları bilmiyor . süphe kalacaksa ayrıl ailenede gercwgi söyle baskalarının bilmesine gerek yok

Evlenmeden önce öğrendiğiniz için çok şanslısınız. Çok örnek var maalesef paravan olarak evleniyor böyle insanlar ülkemizde. Ailenize ve onun ailesine durumu anlatarak ayrılmanız lazım, boşanmaktansa nişan atmak daha kolay...

Ayh ben ne safım CD yi normal müzik CD'si sandım. Hatta yanlış anlamayın sevdiği sanatçıların CD sini sipariş vermiştir diyecektim.
Ki artık bu devirde CD alan da yok ya...

Ayh ne safım...

Yani konu sahibi allah sabır versin zor bir durum karşısındasınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…