hayatimin dönüm noktası için yardım lütfen

Cd nedir biomiyordum ama yazdiginiza gore travestiymis.. Boyle biri ile iletisime gecmesi normal degil tabiki araştirin pesine dusun derim.. Nisanlisiniz evli degilsiniz ki aile baskisindan korkmayin

Ah canim ah. Bu iyi niyet iste.benim de aklima gelmezdi

burcu isimli arkadas travesti bir eskort, sizinki daha önce de gitmiş, yine gitmiş,
ben tam olarak bunu anlardım.
geçen yine uyuyamadığım gecelerden birinde instagramda sayfadan sayfaya atlarken eskort sayfalarını incelemeye başladım, amanıııınnnn nasıl tuhaf tiplere ne yalarım yutarım yorumları döşemiş babam yaşında adamlar, gencecik delikanlılar... artık şaşıramıyorum bile.

Keşke yapmasaydi kendi hayatini yasaydi banane. Ama ışte oldu canım yaşandı cok tesekkur ederim amin

Bir insanin normal bir arkadaşı olsa cd diye özellikle belirterek kaydetmez
bu tamamen seks isciliginde kullanilan bir kavram

Evet ne yazikki benim de başıma geldi. Şimdi tesadufen ogrendigim için gerçekten cok sansliyim

Bir insanin normal bir arkadaşı olsa cd diye özellikle belirterek kaydetmez
bu tamamen seks isciliginde kullanilan bir kavram
Kesinlikle amaç belli. Zaten öyle kaydedilmis olmasa anlamazdim bunu ortaya cikarmazdin. Bir kız arkadas der geçerdi. Iyiki böyle kayittan yollamis arkadaşı direk adını gornus oldum

İstedini yap ama simdi nisan atarsam elalem ne der derken, ilerde bosanicam ama elalem ne der dersin omrunu harcarsin. Elalem sen naparsan yap diyecek bir sey bulur. Elalem kocanin koynuna girmeyecek kimseye soz dusmez

Nişanı atacağını söyledin mi, tepkisi ne oldu veya söyleyince ne olacak merak ediyorum, kendini nasıl savunacak acaba, çok zor bir durum , gerçi erkekler yatakta bile yakalansa inkar edermiş ama ya masumsa , bilemedim şimdi. Aklını da karıştırmak istemiyorum, hakkında hayırlısı olsun , gelişmeleri yaz mutlaka

Neler varmış ya inanmiyorum bilmeyince böyle de basina gelince insanin cok zor

Ele güne ne mi dersiniz. Travestilerle görüşünce icime şüphe düştü devam edemezdim dersiniz cok mu zor hayatini karartmaktan

Soyledim canım anlasamadik biter diye kapatırız bu konuyu gurultusuz dedim sorunsuz bitsin dedim. Zaten o da Soyle tepki verdi ben de beni yanlış anlamini anlamiyorum inanmiyorsun sozlerime falan dedi. Bitmesi taraftarı. Dün akşam mevzusu olmuştu tartismasi oldu. Laflar saydım yani. Bugüne hicbirsey söylemedim tek cümleyle bitiririm konuyu. Ve akşam kuzenim ile dışarı çıkıyordum erkek karrdesi ile araba ile sokagmda bekliyordu. Önümu kesti nereye dedi. Hakkin yok sormaya gezmeye dedim ve kardesi guldu abla napiyorsunuz siz falan dedi olanlardan haberin yok dedim ona. O da dediki benim sizin tüm kavgalarinzidan haberim var dedi guldu falan. Hic birseyden haberi yok olsa dalga gecmezdi. Bir de buraya gelmis beni izliyor ya

Ya öyleyse gerçekten farklı zevkleri var senle çocuk yapmaya mı evlenecek bu adama aman çok kötü Allah korusun ayrıca ben de cd diye bişey görmüştüm compact disk mi aşkım demiştim ne safmışım

İste canım burda gözümüz aciliyor bazen biseye rastlayip pesinize dusmekle gözümüz açılıyor. Saf niyetimiz yuzunden anlamıyoruz. Ama allah gösteriyor boyle

Ele güne ne mi dersiniz. Travestilerle görüşünce icime şüphe düştü devam edemezdim dersiniz cok mu zor hayatini karartmaktan
Doğru diyorsunuz. Benim hayallerimi yıktı hala baskalarini ailemi düşünüyorum nasil aciklarim diye baskasinin yerine utaniyorum hala saflim yapiyorum

Doğru diyorsunuz. Benim hayallerimi yıktı hala baskalarini ailemi düşünüyorum nasil aciklarim diye baskasinin yerine utaniyorum hala saflim yapiyorum
Bu hayata bir daha gelme şansımız yok maalesef. Sizi uzen herseyden koşarak uzaklasin. Kim ne düşünürse düşünsün. Adam utanmiyorda sen niye utanasın

İstedini yap ama simdi nisan atarsam elalem ne der derken, ilerde bosanicam ama elalem ne der dersin omrunu harcarsin. Elalem sen naparsan yap diyecek bir sey bulur. Elalem kocanin koynuna girmeyecek kimseye soz dusmez
Konusacaklar yorum yapacaklar elbette. Ama duymazdan gelicem. Benim hayatım böyle uygun gordum diye cevabını vericem herkese. Gerçekten çok üzgünüm hic birseyden bir aey anlamiyorum ruyada gibi uyanicak gibiyim ama değil. Burdakiler olmasa dertlesecek icimi dokecek kimsem yok. Ailem ile konusmaya hazirliyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…