Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan sonra bitti onunla hiç bir şey düşünemiyorum. Evlenmeden gördüğüm icin sukrediyorum. Kim ne derse desin. Nişan attı desinler. Kac yil konuşmuş nişanladı şimdi de ayrıldı desinler. Ne yapayım benim icimi allah biliyor yaşadıklarımı da öyle. Herkesten güç aldım. Sizden de allah razı olsunEli günü boşverin siz yaşayacaksınız. Kararlarınıza aileniz saygılı olacaktır. İnanın çok geç olmadan dönmek daha iyidir. Evlendikten sonra daha kötü olur her şey.
Anneni karşına al. Konuş biz aile ortamını tam bilmiyoruz.
Seni en iyi annen yönlendirir. Asla dönmeyeceğini midenin bulandığını mutlaka sonunda ekle.
Geçmiş olsun.[/QUOT
Cok teşekkür ederim
Umarım olur atlatirim. Allah onun karsisina bundan sonra cikacak insanlarin yardımcısı olsun.. Çok teşekkür ederimTövbe yarabbim tövbe .
Verilmiş sadakan varmış boşversene ya öyle bir insanla evlilik mi olurdu .
Sen şanslısın bak düşünsene nişanlınla ayrıldın sonra gidicek illaki biriyle evlencek ve büyük ihtimal o kız anlayamayacak böyle bir durumu . (Baksana 7 senede sen tesadüf anlayabilmişsin. Baya da usta kendisi pislik . ) Ve asıl o kıza yazık olcak . Cidden düşün ne kadar şanslıyım diye düşün bu konuda başka da bir şey düşünme . Allah yardımcın olsun . Umarım her şey o kadar güzel olur ki bundan sonra , bu yaşadıkların bir an bile aklına gelmez .
Beni gerçekten guldurdunuz şu an farketmez aldatmış.her türlü canım yanacak. Ama böyle olduğu için cok cok daha fazla midem bulaniyor. Bahaneler hep hazırdır dediginiz gibi dinlemeye bile tahammulum olmadı zatenNisanliniz bi seksuel olabilir yani hem erkek hemde kadinlarla birliktelik kuruyor olabilit. Yoksa ne die israrla aramış mesaj atmis vs olsun. Boyle birşeyi sonuna kdar inkar edecektir elbette asla kabullenmez. Yatakta bassan bile bunlar bir bahane uretir. Sener senin unutulmaz sahnesi geldi aklima yaz kizim 1 torba cikento
Ben hic tereddut bile etmezdim. Burcu normal bir kadin olsa dahi birsey farkeder mi
Evli olduktan sonra bunlar olsa asıl o zaman bunalima girerdim. Halime şükürnisan evresinde ögrenmen çok iyi olmuş zaten birbirinizi tanıma dönemi olmadi bitti dersin evki olsan dava vs dersin de daha nişanlıyken elalemi dert etme ayrıl kesinlikle
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Kabullenmeyip oyledir böyledir diye savunulacak bir yanı yok ne yazikki. Kendimi de kandiramam. Uzulucem çok aci cekicem farkındayım hepsinin. Ama atlaticagima inancım var..Kaç senedir bu siteyi takip ediyorum. Çok nadir örneklerdensiniz gercekten yaşadıkları karşısında kılıf, bahane aramak yerine gerçekleri görüp o yönde çözümler aramaya çalışan.
Üstelik yaşınızda küçük olmasına rağmen .
Tebrik ediyorum seni Allah gönlüne gore versin.
Şimdiden gercek yuzunu gördüğün için sadaka ver.
Ben de bunlardan birine rastlamisim ne yazık.. Ömrümün en güzel caglarini gecirdim boşa. Bu kişiyle geçtiği icin cok üzülüyorum. Neler oldu kimbilir arkamdan. Ortaya çıktığı için çok sansliyim yine deBazı erkekler aile ve çevre baskı altından kurtulmak için bir kızı kurban seçip kendi sapık homo trans erkeklerle ilişkiye giriyor ve bu beraberliklerinide sir gibi saklıyor taaki sizin gibi beklenmedik bi zamanda su yüzüne çıkarana kadar bence bu basit bir olay değil mutlaka geçen seneler icindede bu tür sapkınlıklar yaşamıştır neden 7 sene hala evlenemediniz bunu sorun kendinize ? Evlilik yapsanız bile adamın sapıklığı devam eder neyse yinede siz iyice emin olun sonra karar verirsiniz
Amin çok teşekkür ederim. Bununla zaten yaşayamam supheden de çıktı eminim artık buna. Nasıl yaparım bile bile evlilik kurarım. O düşünsün ve pusmanligini omur boyu yasasin inşallah. Ben de insallah bu gunleri hic hatrlamayacak bir hayat yasarim bundan sonra. Çok teşekkür ederimAdınıza gerçekten üzüldüm.. rabbim yardımcınız olsun. Bence ailenize söylemekten çekinmeyin bu sizle ilgili değil onla ilgili bı durum... Kendi nefsine hakim olamamış siz demediniz ya git o kişiye diye.. hiç uzulmeyin evlendirir bile sürekli kafanızı meşgul eder. Acaba yaptı mı yapacak mi... Hiç gerek yok yaşınız daha genç hayat başka kişileri hatta daha hayirlilari çıkarır karşınıza gönlünüzü ferah tutun... Kendi düşünsün...
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Kabullenmeyip oyledir böyledir diye savunulacak bir yanı yok ne yazikki. Kendimi de kandiramam. Uzulucem çok aci cekicem farkındayım hepsinin. Ama atlaticagima inancım var..
Amin cok tesekkur ederim. Gelecek zamanlarimda umarim iyi bir insanla karşilasirim..Daha çok gencsiniz. Muhakkak kafaniza uygun biri çıkar karşınıza. Giden 7 yıla üzülmek yerine gelecek yillariniz adına sevinin bence. Verilmiş sadakaniz varmış. Yine de sadaka çıkarın. Elalemi bosverin. Ansamadik ayrıldık bitti.. Allah yolunuzu açık etsin..