hayatimin dönüm noktası için yardım lütfen

arkadaşının doğru düzgün bir ilişkisi olmaması bence bu ihtimali kuvvetlendiriyor.yani cinsel ihtiyacını karşılamak için gidiyor olabilir .ah bu erkekler çok midesizler.aklıma gelmişken de nişanlın yemin bile edebilir Kutsal kitabımıza bile el basabiliyorlar .temkinli ol.inanma.Allah yardımcın olsun canım

Evet bunları yapmam gerekiyor. Anneme zor da olsa anlatmam gerek. Yanlış insan seçip onu savundugum için kendimden de nefret ediyorum. Bitti bu iş bundan sonra. Yalanları dinlemek istemiyorum iğrenç bir olay yaşadığım. Ve yeni tanimadim bu insanı. Agrima giden en çok bu. Ve bu evrede bunu yaşamak cok kötü. Keşke daha öncelerden yakalasaydim. Kisin mi ne olmuş görüsme. Çünkü arkadaşı bu kışta gittik yanina ugradik ya bahsediyor. Ama nisanlim denen varlık bir seneyi geçmişti ya diyor goruseli.tabi gorusmeyi de anlatygm gibi normal insan gorusmesi olarak anlatiyorlar. Herşey yalan. Anneme anlatmak en doğrusu yanmda olmasi için yoksa çok yalnız hissedicem

Inanir miyim daha içim onu alir mi onun sözlerini onun yaptiklarina daha itimat eder miyim. Amin allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim vaktini ayırıp yazdigin icin

Kesinlikle oyleydi daha dün aramizda birşeyler geçti. Yani yakınlaşma geçti. Daha ya. Hep boyleydi hep yakındı her zaman. Anlayamamki boyle nasil anlayayim bir kere bile uzak davranmadi

Nerden anlayacaksınız ki zaten. Evlenme olayını o mu istedi nişan vs siz mi biraz iteklediniz? Olayı anlamaya çalışıyorum ben de çok şaşkınım

Nerden anlayacaksınız ki zaten. Evlenme olayını o mu istedi nişan vs siz mi biraz iteklediniz? Olayı anlamaya çalışıyorum ben de çok şaşkınım
Hep o istedi. Hatta o yillar onceden bile isteyelim seni diyordu. 1 2 sene olmusken bile Hep istiyordu. Ailemle tanismaya can atiyordu. Ben hep erteliyordum. Evlilige kendimi hazır hissetmiyordum. Yine bu nisan da onun çabasıyla oldu. Ben daha zaman var diyordum ama artık yedi yil oldu tamam daha uzamasin diye nişana tamam sedim. Bir sene sonra da evlilik kararı konuşuldu. Benim için seneye olmasa da olur ne zaman toparlanirsak diyordum hala. Evliligi cok isteyen taraf garipki oydu

Gercekten taki isi icin falan olmadigina emin misiniz? Yani cd diye illa bedenini satiyor diyemeyiz.
Öyle olsaydı en başta sorduğumda burcu kim tanımıyorum bende öyle bir mesaj yok diye zaman kazanmaya calizmazdiki kesinlikle kimseye iftira atmak falan değil niyetim tanimadan etmeden pesin hukum vermek değil niyetim. Ama nisanlimin saklycak cekincek biseyi olmasaydı dusustce mertce direk boyle böyle bu olay. Diye söylerdi. İsim geregiydi soyleydi böyleydi anlatrdi. Yok o kim yok bu kim diyerek zaman kazandı benimle konusurken. Yalanini hazrladi

Annene anlatman en doğrusu.o da babana uslunce anlatır sen kimseyle fazla muhatab olma kafanı topla ve hayatına devam et çok gençsin koskoca bir ömür var önünde .Allah iyilerle karşılaştırsın.

Annem soylemes kimseye kadincagiz beddua okuyup duracak üzülecek benm halime yalnizca bu olacak

Niye onceden anlamadim diye hayiflanma Allahin sevgili kuluymusum ki evlenmeden gordum diye dusun.

Annene anlatman en doğrusu.o da babana uslunce anlatır sen kimseyle fazla muhatab olma kafanı topla ve hayatına devam et çok gençsin koskoca bir ömür var önünde .Allah iyilerle karşılaştırsın.
Amin allah inşallah hepimizi iyi insanalrla karsilastirsin kimsenin başına böyle birsey vermesin. Cok teşekkür ederim

Arkadaşlar böyleleri kamufle olmak için genelde evleniyor demişler genelde ben de hak veriyorum onlara. Sizi de seviyordur istiyordur ama saman altından bu işi de yürütür ilerde. Vazgeçeceğin sanmam.

Takı işi ile alakalı olsa yanına gelmiştim demez, böyle böyle bir iş yapmıştık tekrar ticari olarak irtibat kurmak istiyorum derdi. Bu iş böyle yapılır. Bu kısım yalan. Ordan geçerken yanına uğramak istedim demesi bile yeterli. Evet nişanlın bu tip şeyler yapmış yani o kişi ile birlikte olmuş bana kalırsa. Bunu yutamazsın, kadını geçmiş adam travesti ile birlikte oluyor. Demek sınırı yok nişanlının. Her şey beklenebilir ondan. Seni tehdit etmeye kalkarsa mesajları herkese göstereceğini , seni rahat bırakmasını, şimdi olmadı anlaşamadık diyeceğini, kolayca ayrılığın ikiniz içinde iyi olacağını söylersin. Senden bir şey beklemiyorum, bu olay burada bitti, intikam istemiyorum sadece hayatımdan çık usulca diyip anlamasınk sağla. Kendi kaybeder bir şey yaparsa. Elinde delilin var iftira atıyor bunları öğrendiğim için dersin ters bir durumda. Artık ona kimse inanmaz.

Belliki bişeyler var.bu öyle geçiştirilcek bi konu değil.nişanlın farklı eğilimleri olabilir.evlenip pişman olcana bence ayrıl.birde hiç şüphelenmedin mi böyle bişeyden.
Arkadaşlar böyleleri kamufle olmak için genelde evleniyor demişler genelde ben de hak veriyorum onlara. Sizi de seviyordur istiyordur ama saman altından bu işi de yürütür ilerde. Vazgeçeceğin sanmam.
Bugüne kadar da yürütmüş baksanıza. Ne kadar öncesinde var bilmiyorum. Daha önce görüşmüştük cümlesi bir sefer de olabilir 10 sefer de olabilir bunu bu cümleden anlayamadim. Ama beni çok güzel idare etti. Hayatimi mafedicekti

Evet daha önce görüşmüştük lafı çok ortada. Mesela iş için olsa der ki atıyorum "ben hasan, aydınoğlu takı imalathanesindeydim iş için görüşmüştük yine görüşmek istiyorum telefonu açar mısınız" vs gibi mesaj yazardı.

Eğer tehdit yoluna giderse aynısını ben de uygularım o zaman amacım kimseyi de rezil etmek değil. Allahtan bulsun sadece. Kesinlikle yalan hersey yalan kim itiraf ederki evet böyle diye. Tabiki yalanlar dizecek hiç şaşırıyorum yalanlara. En çekindiğim konu tehdit olayı olur beni rahatsız etmesi olur. Ben de öyle bir durumda sizin soylediginiz gibi mesajlar da elimde bu iş uzar herkeae duyururum diyerek kapatmaya çalışırım konuyu umarim. Allah yardimcim olsun

Evet aynen öyle derdi. Musaitsen acar misin telefonu yazmış ya. Yani aramış ulaşamamış ki aç da konuyu konuşalım diyor. Allahım sen benim aklima mukayet ol. Açıp açıp mesaja bakıyorum. Kendimi zor sakinlestiriyorum

Nişanlınızla konuşun hemen ve annenizi konuyu açın Anneniz en büyük destekçiniz olacak bu dönemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…