- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canim ah. Bu iyi niyet iste.benim de aklima gelmezdiAyh ben ne safım CD yi normal müzik CD'si sandım. Hatta yanlış anlamayın sevdiği sanatçıların CD sini sipariş vermiştir diyecektim.
Ki artık bu devirde CD alan da yok ya...
Ayh ne safım...
Yani konu sahibi allah sabır versin zor bir durum karşısındasınız...
Keşke yapmasaydi kendi hayatini yasaydi banane. Ama ışte oldu canım yaşandı cok tesekkur ederim aminYinede şükür etmek lazım zararın neresinden dönersek oda kâr tabiki hiç yaşanmasa daha iyi ama keşke kendisi ile öyle çelişki yaşayan bu tip insanlar başkalarının umudunu ve senelerini boş yere çalmasalardı bir nevi hırsızlık bu her anlamda inşallah doğru insanı doğru zamanda bulur ve mutlu olursunuz amin
Gercekten cok iyi gizledi kendini. Mesaj gormesem asla tahmin etmezdim aklmdan gecmezdibu tarz yönelimi olan adamlar okadar iyi gizliylrlarki evli karıları bilmiyor . süphe kalacaksa ayrıl ailenede gercwgi söyle baskalarının bilmesine gerek yok
Evet ne yazikki benim de başıma geldi. Şimdi tesadufen ogrendigim için gerçekten cok sansliyimEvlenmeden önce öğrendiğiniz için çok şanslısınız. Çok örnek var maalesef paravan olarak evleniyor böyle insanlar ülkemizde. Ailenize ve onun ailesine durumu anlatarak ayrılmanız lazım, boşanmaktansa nişan atmak daha kolay...
Kesinlikle amaç belli. Zaten öyle kaydedilmis olmasa anlamazdim bunu ortaya cikarmazdin. Bir kız arkadas der geçerdi. Iyiki böyle kayittan yollamis arkadaşı direk adını gornus oldumBir insanin normal bir arkadaşı olsa cd diye özellikle belirterek kaydetmez
bu tamamen seks isciliginde kullanilan bir kavram
Neler varmış ya inanmiyorum bilmeyince böyle de basina gelince insanin cok zorburcu isimli arkadas travesti bir eskort, sizinki daha önce de gitmiş, yine gitmiş,
ben tam olarak bunu anlardım.
geçen yine uyuyamadığım gecelerden birinde instagramda sayfadan sayfaya atlarken eskort sayfalarını incelemeye başladım, amanıııınnnn nasıl tuhaf tiplere ne yalarım yutarım yorumları döşemiş babam yaşında adamlar, gencecik delikanlılar... artık şaşıramıyorum bile.
Soyledim canım anlasamadik biter diye kapatırız bu konuyu gurultusuz dedim sorunsuz bitsin dedim. Zaten o da Soyle tepki verdi ben de beni yanlış anlamini anlamiyorum inanmiyorsun sozlerime falan dedi. Bitmesi taraftarı. Dün akşam mevzusu olmuştu tartismasi oldu. Laflar saydım yani. Bugüne hicbirsey söylemedim tek cümleyle bitiririm konuyu. Ve akşam kuzenim ile dışarı çıkıyordum erkek karrdesi ile araba ile sokagmda bekliyordu. Önümu kesti nereye dedi. Hakkin yok sormaya gezmeye dedim ve kardesi guldu abla napiyorsunuz siz falan dedi olanlardan haberin yok dedim ona. O da dediki benim sizin tüm kavgalarinzidan haberim var dedi guldu falan. Hic birseyden haberi yok olsa dalga gecmezdi. Bir de buraya gelmis beni izliyor yaNişanı atacağını söyledin mi, tepkisi ne oldu veya söyleyince ne olacak merak ediyorum, kendini nasıl savunacak acaba, çok zor bir durum , gerçi erkekler yatakta bile yakalansa inkar edermiş ama ya masumsa , bilemedim şimdi. Aklını da karıştırmak istemiyorum, hakkında hayırlısı olsun , gelişmeleri yaz mutlaka
İste canım burda gözümüz aciliyor bazen biseye rastlayip pesinize dusmekle gözümüz açılıyor. Saf niyetimiz yuzunden anlamıyoruz. Ama allah gösteriyor boyleYa öyleyse gerçekten farklı zevkleri var senle çocuk yapmaya mı evlenecek bu adama aman çok kötü Allah korusun ayrıca ben de cd diye bişey görmüştüm compact disk mi aşkım demiştim ne safmışım
Doğru diyorsunuz. Benim hayallerimi yıktı hala baskalarini ailemi düşünüyorum nasil aciklarim diye baskasinin yerine utaniyorum hala saflim yapiyorumEle güne ne mi dersiniz. Travestilerle görüşünce icime şüphe düştü devam edemezdim dersiniz cok mu zor hayatini karartmaktan
Bu hayata bir daha gelme şansımız yok maalesef. Sizi uzen herseyden koşarak uzaklasin. Kim ne düşünürse düşünsün. Adam utanmiyorda sen niye utanasınDoğru diyorsunuz. Benim hayallerimi yıktı hala baskalarini ailemi düşünüyorum nasil aciklarim diye baskasinin yerine utaniyorum hala saflim yapiyorum
Konusacaklar yorum yapacaklar elbette. Ama duymazdan gelicem. Benim hayatım böyle uygun gordum diye cevabını vericem herkese. Gerçekten çok üzgünüm hic birseyden bir aey anlamiyorum ruyada gibi uyanicak gibiyim ama değil. Burdakiler olmasa dertlesecek icimi dokecek kimsem yok. Ailem ile konusmaya hazirliyorum kendimi.İstedini yap ama simdi nisan atarsam elalem ne der derken, ilerde bosanicam ama elalem ne der dersin omrunu harcarsin. Elalem sen naparsan yap diyecek bir sey bulur. Elalem kocanin koynuna girmeyecek kimseye soz dusmez