hayatımı mahvettin kaynana

Ahben1234

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2017
263
409
23
48
Kızlar ne diyeyim nasıl anlatayım çok çok üzgünümm.Önce kendimi tanıtayım 20 yıllık eşimden ayrıldım kendime bir düzen kurmuştum eşim beni buldu bırakmadı yanıma geldi çok mutluydum bebeğimi ciğer paremi bekliyordum.Her şey çok güzel gidiyordu kaynanam laf edemiyordu evime sayılıydı geldiği rahattım huzurluydum.1 ay kadar önce bebeğimin minik mucizemin kalbi durmuş apar topar sezeryana alındım doktorum sağolsun zehirlenmeme az kalmış kimsem olmadığı için dudaklarımın morardığını farketmedim eşim diyordu ben hamilelikten zannediyordum.Of ki off canım gitti yavrum gitti o annesinin tek arkadaşı can yoldaşı olacaktı olmadı kaderim böyleymiş.Eşim çok üzüldü yada üzülmüş gibi yaptı inanmıyorum ya neyse.Kızlar benim evliliğim bir yalanmış yalandan ibaretmiş ben eşimden kaçtım neden peşimden geldin neden yalandan seviyorum numaraları yaptın diller döktün annene nasıl rest çekebildin siz aynı kaba mıçıyormuşsunuzda benim haberim yokmuş.Ahhhh ahbenAHH NE KADARRR SALAKMIŞIMM BENN. Eşimde kaynanamda üzülmüş numaraları yaptılar üzülme yine olur diye bin türlü ağız kalabalığı.Bir gün yatıyorum kaynanam bizde güya oğluna bize bakıyo yemek yapıyordu.Eşim geldi işten yemek yiğyoruz çay falan ben kendime gelemiyorum üzgünümyemek yiyemiyorum zaten konu açıldı kaynanam artık ben köye gidicem dedi sende gel işleri bıraktık işçilere eşim ben gelemem ahben iyi değil dedi peki dedi kaynana ,ama kötü bir bakış attı oğluna gelmiyor diye zannettim ben hiiii sen öyle zannet ahben ben yattım yatak odasına onlar oturuyo bi ara kaynanam mutfa geçti eşimde peşinden anlıyorum ama ayak seslerinden mutfak kapısını kapadılar kapı sesini duydum hemen kalktım ne oluyor diye yani bilmiyorum işkillendim kapı dinleme huyum hiç yoktur bi şey dürttü iyikde dürtmüş.Kaynanam başladı konuşmaya köye gelmiyorsun işler kalıyor ben yetişemiyom yanlızım hem o çocukta seni bekliyo anneside burdakine günahsa onlarada günahh dedi eşim korktu sus suss sonra konuşuruz sonra n olur sus dedi.ben şokkkkk geçirdim direk içeri girdim noluyor ne çocuğu dedim yok yanlış anladın işte hastasın bir sürü nameler ben çok bağırdım kaynanama eş kişisine anlatmak zorunda kaldı kaynana eeeeeee evet evlendirdimmm birde 5 yaşında oğlu var senden olmadı nikahını ver dedim vermedin mecburdum torun görmeye şimdide olmadı bak olcaktı benim oğlum dedi. Ben bayıllır gibi oldumm sadece eşimin yüzüne tükürdüm.Polisi aradım geldiler bunları bu evden alıyorsunuz yoksa sabaha kadar ya onları ya kendimi öldürürüm dedim eşimin arkasından çok bela okudum kaynanamada allahh senşn sağlığını elinden alsın pisliğinde boğul dedim polisler hak verdiler bana sakinleşince konuşursunuz dediler.birdaha görüşmedim giyim eşyalarını sokağa attım mesaj çektim gel aldiye.AAAAHHHHH be neden bana bunu reva gördünüz ben size ne yaptım kabul edemem bunu ben çocuğunun olması aldatması ya ben ne kadar salakmışım resmen beni enayi yerine koydular kullandılarr.ben çok yanlızmışım evliliğim yalanmış hepsii üstüste gelmesii çokk ağır rabbim bana yardım et sizde bana dua edin kızlar ben hiç iyi değilim pisikolojik destek almaya başladım.yine toparlanıcam ayaklarımın üstünde durucamm arkama bile bakmadann inşallah hep mesaj çekiyor beni bir dinle diye eş kişisi öldü bitti benim için .20 yılım yalanmış evliliğim yalan sevgisi yalan anasına kanıp ehh kaynana beter olsun namazlarımın ardından çok beddua ediyom o kadar hakkım var sende allah aheste aheste çıkarsınn.Neyse kızlar çokk uzun oldu okuyanda okumayanda sağolsun hakkınızı helal edin sakinleştiricilerle yazdım içimi dökmem lazımdı karışık yazdım galiba kusura bakmayı

Ah canım keşke okuduklarim şaka olsaydı cok üzüldüm senin adına rabbim her konuda yardimcin olsun InşAllah.
Ben anlamiyorum kötülüğü bir kadın diğer kadına neden yapar ya aklım almıyor oglununda evladı olmasaydı sende torun sevmeseydin ölür muydun bu kadıncağızin yuvasını yıktın.

Üzgünüm ama pek bişey anlamadım.
5 yaşında çocuk nerden çıktı anlayan varsa açıklayabilir mi ?

Geçmişte eşinden ayrılmış sanırım. Ayrildiktan sonra esinin başkasından cocugu olmuş. Daha sonra da eşiyle geri barismis hamile kalmış ve eşinin o aradaki evliliginden 5 yaşında bi cocugu var ben böyle anladim

Canimsin nolur üzülme evladin olmamasını iyi bilirim benimde 6 yıl olmamıştı cok şükür simdi var.
Boşan o pislik kocandan yenide evlenir anne olursun InşAllah ama önce senden önemli hiçbirşey yok bunda da vardır bir hayr.
Rabbim herseyi gönlüne gore versi ama psikolojik destek mutlaka al olur mu

hayır ben ayrılmadan kaynanamın zoruyla bu kadınla beraber oluyor çocuğu oluyor yani ben salak hiçbirsey bilmeden kocamla duruyorum

eşimin başkasında 5 yaşında bir oğlu varmış ben salakta bilmiyordum yeni öğrendim sakinleştiricilerle duruyorum öyle yazdım yani ne diyeyim

Anlıyorum sizi zaten moral olarak çökmüş durumdasınız özensiz yazmanız normal sadece o kısmı anlayamadım.
Size karşı çok büyük bi yanlış yapılmış.
Bebeğiniz için de çok üzüldüm .
Kaynana kişisi çok cadoloz biri belli.
Boşanma kararınız yerinde olur böyle bi iki yüzlülüğü kimse kaldıramaz.
Allah'a havale edin yanlarına kalmaz zaten böyle bişey.
Zamanla toparlanırsınız umarım, biliyorum çok zor kaldırması çok ağır bir durum ama herşeyde bir hayır vardır.
Tesadüf eseri bu olayı öğrenmenizde de bir hayır olduğuna inanıyorum.
Bu iki yüzlü insanlardan arınıp önünüze bakın.

Önünde iki secenek var ya ah vah etmek kendine acimak. Ya allah kurtardi diye yoluna bakmak.
Bence Allah kurtarmis sizi.
Bosuna ayrilmamissiniz zamaninda o kisiliksizden kesin. İsabet olmus ogrenmeniz.
Yalanlarla mutlu olmaktan ve suphe icinde yasamaktansa bir kere bir dogruyu ogrenip guzelce acini cekip misss gibi gonul rahatligi ile yolunuza bakabilirsiniz artik.
İcinizi ferah tutun. Sizin uzulecek birseyiniz yok. Onlar uzulsun. Oyle serefsiz ve pis insanlar yuzunden kendinizden olmayin kendinizi hirpalamayin.

Ama eşiyle hala nikahlıymış diğer kadından nikahsız bebek yapmıs şerefsz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…