eşimin başkasında 5 yaşında bir oğlu varmış ben salakta bilmiyordum yeni öğrendim sakinleştiricilerle duruyorum öyle yazdım yani ne diyeyimÜzgünüm ama pek bişey anlamadım.
5 yaşında çocuk nerden çıktı anlayan varsa açıklayabilir mi ?
haklısınızKusura baktım
Karsınızda oturuyoruz gıbı anlatmasanız
Bizdeki de göz
Okudum hıcbısey de anlamadım
Üzgünüm ama pek bişey anlamadım.
5 yaşında çocuk nerden çıktı anlayan varsa açıklayabilir mi ?
hayır ben ayrılmadan kaynanamın zoruyla bu kadınla beraber oluyor çocuğu oluyor yani ben salak hiçbirsey bilmeden kocamla duruyorumGeçmişte eşinden ayrılmış sanırım. Ayrildiktan sonra esinin başkasından cocugu olmuş. Daha sonra da eşiyle geri barismis hamile kalmış ve eşinin o aradaki evliliginden 5 yaşında bi cocugu var ben böyle anladim
Kayınvalidenizden önce eşiniz olacak şeref yoksunu sizi mahvetmiş. Silah mı dayadı anası başına da evlenmiş bir de çocuk yapmış pislik herif.
eşimin başkasında 5 yaşında bir oğlu varmış ben salakta bilmiyordum yeni öğrendim sakinleştiricilerle duruyorum öyle yazdım yani ne diyeyim
Geçmişte eşinden ayrılmış sanırım. Ayrildiktan sonra esinin başkasından cocugu olmuş. Daha sonra da eşiyle geri barismis hamile kalmış ve eşinin o aradaki evliliginden 5 yaşında bi cocugu var ben böyle anladim
Ama eşiyle hala nikahlıymışGeçmişte eşinden ayrılmış sanırım. Ayrildiktan sonra esinin başkasından cocugu olmuş. Daha sonra da eşiyle geri barismis hamile kalmış ve eşinin o aradaki evliliginden 5 yaşında bi cocugu var ben böyle anladim
Ama eşiyle hala nikahlıymışdiğer kadından nikahsız bebek yapmıs şerefsz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?