hayatımı mahfetti

Bunu kabullenebilirmisinjz bunu düşünün önce.sonuçta sizden baskasi kiz yada erkek bi cinsellik yasanmis.evliyken haliyle seninlede bu durumu yasarken bundan sonra aklina gelecektir onunla dabboylemi gibi.bu bir aldatma bence.tedavi olunacak bisey değil kendi içinde bitirmeli olayi ama bunuda yapamamiski evliyen bile olmuş.inşallah Eşinizbu durumdan kkurtulur karari siz vericeksinjz ama sonuç pek iyi gelmedi bana.

adınıza çok üzüldüm.. bir uzmandan yardım almanız daha iyi olur...

Neden beyefendi tövbe etmek için Kuran-ı Kerim'e el basıyor anlamış değilim. Yani diğer turlu tövbe edemiyor, anlayin işte sadece bir pişmanlık gösterisi, samimiyetini bilemeyiz. Ama boyle Kuran-ı Kerim'e el basmalar hoş değil.
Biz size buradan bosan diyemeyiz, boyle bir yükümlülüğümüz yok, tedavisi var midir, yok mudur onu da bilemeyiz. Sizin sevginiz belirleyecek burada bunu. Dua edin çokça, hakkinizda hayırlısı olsun.

Allahım sen aklımı koru

çok zor,insan sevdiğinden soğur

neden sizinle evlenmiş pekii

ayşe armanın bi röportajı vardı erkeklerle .
gay olduklarını saklamak için evlenmişler düşün adam 55-60 yaşlarında ve halen eğilimi bu yöndeydi sadece çevreden saklamak için eşiyle beraberdi.
yani DÖNEMSEL diye bişey o la maz.
eşin biseksüel büyük ihtimal .

Demekki sen yakalamasaydın,gusledip kurana el basmayacaktı! Bence bi uzmandan yardım almanızda fayda var fakat o Tövbe etti falan onlara inanmamanızı söyleyebiliriz. Su Kuran'ı Kerimide herşeyle alet edenler gözümde daha bir küçülüyor, inanacağım varsada inanmıyorum

Burda iki konu var biri biseksuellik biri aldatma. Erkekle degilde baska bir facebooktan kadinla cinsel icerikli yazissaydi ne diyecektik?

Mevsimsel , yılın bazı zamanları diye bir şey mi var ya mart kedisimi bu ?

Tam da aynı şeyi geçirdim aklımdan.

Konu sahibi, öncelikle eşin şu an kıvırma yolunda.
Otur bir konuş bakalım kendisiyle.
Ne olursa olsun yaptığı kabul edilemez bir şey.
Ben erkek ya da kadınlarla olarak değil, aldatma gözüyle bakıyorum.
Ancak pek çok erkek, erkeklerden hoşlanmasına rağmen bunu gizlemek adına evleniyor.
En azından durumun ne olduğunu öğrenerek, ayrılma yoluna gidebilirsin.

Ha erkeklerle yaşamış ha kadınlarla ne fark eder? Sonuçta aldatmış. Tövbeleri pişmanlıkları da tamamen gösteri. Bana hiç samimi gelmedi.

Adam biseksüelse bunu kabullensin önce ve hayatını buna göre devam ettirsin. Psikoloğa gitmeyi öner. Kimseyi kandırmasına lüzum yok. Bunu kabullenecek kadınlar da vardır illa. Sizin yolunuza bakma vaktiniz gelmiş. Kurana el basmak kadar kolay değil bu mesele.

cnm çok zor bi durum. Allah sabır versin diyorum. tabiki secim senn belki biz kadınlar çok duygusal bakıyoruz bu tip olaylara. insanın kocası eşi canı yakıştıramıyo bunu.. ama onu bu halde bu durumda bırakma derim ben. yardımcı olmaya çalış muhakkak bi çözümü vardır. zor durumda oldugu görünüyo yazılarında destek ol buda bi nevi sınavdır... Tabi egerki bu durumdan kurtulmak istiyosa kıvırmıyosa eger. bunuda sen gözlemliceksin.

grup yapanlar var kızlar hatta masör emre dıye meşhur lakap gurubun ismıde..

Allah bızı iyi ınsanlarla eşlestirsin

Canım kendin bilirsin ama bu da bi çeşit hastalık tıp literatüründe. Yani eşin kanser olsaydı ya da başka bi hastalık onu bırakıp gidecekmiydin. Evet mide bulandırıcı ama bunun mücadelesinde ona destek ol ve birlikte aşın. Belli ki eşin seni seviyor. Yani gerçekten bu bir hastalık tedavisi de mümkün tabiki. Ağlayarak anlattı diyorsun. Demek ki o da isteyerek yapmıyor şuan ne kadar utandı karşında belki de. Bence kestirip atma. Onunla konuş. Ben rahatsız oldum normalde senden boşanırdım ama sana bir şans daha vereceğim. Bir daha asla yapmayacaksın de. Tedavi sürecinde sana yardımcı olacağım de. Kestirip atma kesinlikle

öncelikle kendisi de siz de bir an önce hiv testi yaptırın lütfen. eşinizin herhangi bir hastalığı taşımadığına emin olmalısınız zira korunduğunu zannetmiyorum nedense.
diğer yandan bu durum artık "tedavi edilmesi gereken bir hastalık" olarak da görünmüyor. yani kişiler cinsellikle ilgili tercihlerini istedikleri gibi şekillendirebilirler. buna siz karışamazsınız. ancak ve ancak "tercih" hakkınızı kullanabilirsiniz. şu durumda size düşen onu ve bu durumu düşünmek ve deavm edip etmemeyi düşünmek.

devam etme kararnızı durumda büyük ihtimalle o bahsini ettiği tövbeler anlamsızacaktır. çünkü hormonel ve psikolojik pek çok faktör var. onun da elinden gelmeyecek durumlar olabilir. ve bu sonu sizi ve ilerde dünyaya gelecek çocuğunuzu çok yorabilir. tercih sizin.

Dönem dönem oluyorsa (ki ne demek olduğunu 10 sayfadır anlamadım) dönem dönem de tövbe ediliyor demektir.

Sen yakalayana kadar da yeni bir tövbe dönemi olmayacaktı belli ki. Gerçekten pişmansa bunu ispat etsin sana. Hemen yumuşama.
Yine de eşin bana samimi gelmedi kusura bakma. Boşan diyemem ama takipte kal ve psikolojik destek almasını iste.

Cinsellik cok ucu acik ve karsi konulamaz olabiliyor ozellikle erkekler icin, ben olsam daha kotu seylerle karsilasmadan sonlandiririm. Defalarca yapmicam demis yine yapmis gozunuzun onunde yapmicam deyip yemin etti diye guvenmeyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…