hayatımı mahfetti

Öf çok zor durum Allah sabır versin canım. Eğer ayrılmak istemiyorsan eşini seviyorsan ve eğer eşinde bu durumdan rahatsızsa birkaç bu konularla alakali psikolog tanıdığımı önerebilirim

Durum açığa çıktığından mahçubiyeti ona bir tokat etkisi yapmış olabilir.ama bu durumu çok konuşup basite indirgemeyin.
Çok konuşmak olayın ciddiyetini kaybettirebilir.

E yok artık, isteyerek yapmıyor falan denmiş. Ben bu haltı yiyip de bahane uydurmayanı henüz görmedim. Cinsiyet farketmez ortada aldatma var sonuçta. Her aldatan adam gibi bahane uydurup işin içinden sıyrılmaya çalışıyor. Her ne olursa olsun bir üçüncü şahıs var olayda. Şaka mısınız ya hu erkek de olsa kocasına yaklaşmış, muhabbet etmiş birisi var ortada.
Bir de fotoğraf falan göndermiş demiş, nasıl fotoğraflar bunlar? Riskli mi? Gerçi olmasa bile yine de sakıncalı yani, evli bir adamın bunu yapması. Bu ne cesarettir? Ben mi paranoyağım yoksa kocanız aşırı mı rahat?
Bir de çok gerekli olmasa da kendimce bir şey söyleyeyim, bana kızanlar olacaktır ama, bir erkekle aldatılsaydım daha çok yıkılırdım ben. Çok daha fazla üzerdi ve feci şekilde utanırdım ben. Çok kadınca bir duygu ama böylesine tercih edilmek nasıl diyeyim...

bu arada konu sahibi online, hareket olarak da sitede aktif görünüyor ama 3 saattir konusuna 1 mesaj yazmamış o_O

Bu durum içgüdüsel. Tövbe etse dahi duygularını bastırıp yine yapabilir. Yada içinden hayalini kurabilir. Tabi bu dediklerimin olmama ihtimali de var. Acaba çocukluğunda yaşadığı kötü bir olay olabilirmi.
Yani şöyle düşünün birçok insan var kendini tatmin edip her defasında pişman olan. Burada konular açılıyor hatta bu şekilde. Evet nekadar bize kötü gelse bile bazı insanlar içim haz veriyor.
Allah Hidayet versin.
Kesinlikle bir uzman desteği almalı. Bundan gerçekten pişmanlık duyarak yapıyorsa belki faydası olabilir.
Allah yardımcınız olsun. Zor bir durum

Arkdaşlar burdayım ve cevaplarınızı takip ediyorum.. Benimde bu konularla alakalı bilğim olmadığı için araştrma yapıyorum. Diğcek bişeyce bulamıyorum hakkımda hayırlısı ney ise öyle olsun.

Ayrıca düşünsenize, kocam erkeklere bakıyor mu diye çarşıda pazarda dedektif gibi sağı solu gözetlemek falan ne kadar berbat olur. Millet kadınlardan kıskanır kocasını, siz tam tersi erkekleri baz alacaksınız. Hiçbir şey yapmasa bile aklınıza yerleşti bu düşünce. Bir de çocuk falan var mı? Yoksa yapmayın bence varsa da bir gün babasının böyle olduğunu öğrenirse hiç iç açıcı şeyler olacağını sanmıyorum.

Biseksüel olmasını tedavi olunacak hastalık olarak görmek ne kadar doğru bilmiyorum. Adamın eğilimi bu yönde, ilaç alıp geçmesini bekleyemezsınız. Eşiniz bunu kontrol edebiliyor olsa idi evlendikten sonra devam etmezdi. Tedavi denmiş ama nasıl bir tedaviden bahsediliyor anlayamadım.

bence siz bu konuyu kapattırın
burada bu konuda uzman kimse yok ve size öncelikle uzman görüşleri lazım
gelen yorumlar moralinizi bozabilir, sizi yanlış yönlendirebilir
eşinizle birlikte gitmeden önce, siz kendiniz bir uzmana gidin
böyle bir durumun tedavisi olup olmadığını (belki tedavi yanlış kelimedir, bilemiyorum), atlatılıp atlatılamayacağını öğrenin
atlatılabilecek birşey ise, eşinizi ikna edin birlikte uzmana gidin
madem evliliğiniz iyi, mutlusunuz, önce çaba harcayın, elinizden geleni yaptığınıza emin olun bence...
Sizi tebrik ederim çok duyarlı bîlinçli yanıtlar vermişsiniz konu sahibesi bende önce çaba harcamanızı söyleyecektim kolay değil Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Bence eşinîn yanında ol çünkü biseksüellik bazen tercih oluyorken bazen bi hastalık da olabiliyor ki eşin istemeden olduğu bişey olduğunu demîş eşin seni seviyosa ve cinsel hayatınız devam ediyosa bu aşılamayacak bi problem değil büyük korkuları olabilir insanların bunu bilmesi durumunda ama insanın karısından çekînmesi kötü bi durum eşine destek ol beraber bu sorunu aşın inşallah

Bencede uzman bir dr. Danis esine nsl yardim edebilirsin ,suan icin cocuk düsünme ,Allah yardimcin olsun

Ailen uzulur evwr , Peki sen ne olucaksin ??

Yani boyle bir durumda evli kalmaniz bana pek mantikli gelmedi .
Tedavi olsun dicem piskologa felan gitsin ama yardimci olurmu bilemem..

Konu sahibi arkadasim Allah yardimcin olsun.. Ne desem bilemiyorum. Aslinda ne yapacagin cok belli degil mi?
Dünya nasil bir yer oldu ya? Kendi küçük dunyamda cok mutluydum ama su biseksuel bilmem ne bunlari ogrendikten sonra herkese supheyle bakar oldum.
Nefsi duygulara bu kadar mi hakim olunamiyor??
Hadi kadinla yapsa anlarim ama bir erkekle neden? Erkek ya erkek...
Rabbim kimseyi sasirtmasin gercekten...

X