hayatımı mahfetti

Bu gayet doğal bir durum,fakat bunu örtmek için senle evlenmesi hoş değil..Başlarda neden bunu sana anlatmamıs kı..Ben olsaydım ayrılırdım sanırım,cunkı bu adamdan cocuk yaparsın sonra bıgun Allah korusun bı erkek arkadasıyla basarsın hayatın kayar..Cok zor durum.

Eşcinsellik ya da biseksuellik igrenc ya da mide bulandirici bir şey değildir. Sadece bir tercih/yonelimdir. Burda asıl sorun esinizin sizi internet uzerinden aldatiyor olmasi ve buyuk ihtimalle buna devam edecegi. Farzedin esiniz kadinlarla cinsel icerikli yazismalar yapiyor kabul eder miydiniz? Benim icin ikisi de kabul edilemeyecek seyler. Ustelik esinizin erkeklere ilgisi varsa bu zamanla gececek ya da tedaviyle duzelecek bir sey olmadığı icin bi tarz ihanetler devam edecektir. kararınızı ona gore verin.

Uyenin ilk mesajinin bu konu olmasindan dolayo troll oldugunu dusundum. Eger degilse tavrimdan dolayi ozur dilerim.

Aklima gecen yil izledigim film geldi... Laurence anyways filmin adi... beni cok etkileyen bi filmdi... kadinin sabrina hayran kalmistim cunku kocasi cinsiyet degistiriyodu...erkegin ise cinsiyetini degistirdikten sonra bile karisina duydugu ask beni cok etkilemisti... izleyin tavsiye ederim... yani film yada gercek hayat... boyle seyler insanoglunun basina gelebiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…