hayatımı mahfetti

Esin gay degil biseksuel.aslinda bir cok kiside olan bir durum bu.annemin arkadasi esinin kendisini aldattigindan supheleniyordu.bigun takip etmeye karar verdi.esi ewden cikinca buda arkasindan cikiyor bi sure takip etmis.adam bi otele giriyor ve kadinda 10 dk sonra pesinden.odayi ogrenip kapiya dayaniyor.caliyor kapiyi acan bi adam ve uzerinde bi havlu.adami iktirip iceri giriyor esi yatakta.kadin hic bisey yapamadan ciktim demis anneme.simdi ayrilar ve 2 cocuklari vardi.tuhaf bisey yaaa.bi kadin olsa hissedebileceklerimi tahmin ediyorumda bi erkekle aldatilmak nasil bir his tahmin edemiyorum allah yardimcin olsun

24 yaşındayım, 5 aylık evliyim bi kaç saat önce eşim uyurken telefonuna bakıyordum facesinde başka bi profil vardı erkeklerle mesajlaşmış fotolarını göndermiş vb şeyler..Bu arada eşim 33 yaşında .. kendisiyle direk yüzleştim ağlayarak itiraf etti,yıllar önce bir kişi yüzünden bu duruma itildiğini öncesinde yaşadışı sorunları ve nedenlerini.. her yıl bazı dönemlerde böyle hislere kapılıyormuş, sultan ahmet e gidip defalarca tövbe ettiğini söylüyor ama kendine hakim olamıyormuş. Ben hayatına girdikten sonra sadece yılın bazı dönemleri sadece bu tür konuşmalara katılmış bunun dışında bişey olmamış. Sonrasında gitti duş aldı ve Kur'an ile tekrr geldi allah katında yemin ediyorum bir daha böyle birşey olmayacak die..Normal şartlarda direk ayrılırım ki şuan ki düşüncem de budur ! Ama iki ay önce ablam eşinden boşandı ailem şuan bunun üzüntüsünü yaşıyo bende böyle bi konu açarsam babam kaldramaz die korkuyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum kimseye anlatamıyorum çözüm bulamıyorum yardım edin !!

bence siz bu konuyu kapattırın
burada bu konuda uzman kimse yok ve size öncelikle uzman görüşleri lazım
gelen yorumlar moralinizi bozabilir, sizi yanlış yönlendirebilir
eşinizle birlikte gitmeden önce, siz kendiniz bir uzmana gidin
böyle bir durumun tedavisi olup olmadığını (belki tedavi yanlış kelimedir, bilemiyorum), atlatılıp atlatılamayacağını öğrenin
atlatılabilecek birşey ise, eşinizi ikna edin birlikte uzmana gidin
madem evliliğiniz iyi, mutlusunuz, önce çaba harcayın, elinizden geleni yaptığınıza emin olun bence...

eşiniz o duygularına istemsiz yaklaşıyor olabilir elinde değildir belki yaşamadan bunu kimse bilemez.sonucunda oda pişman oluyor belliki.sizi istemese sizinlede evlenmezdi bence.bu kadar pişmanlık yaşıyan biri bence tadavi olur bu konu halledilebilir gibi geldi bana ümitsizlikle yaklaşmayın bence eğer gerçekten boşanmak istiyorsunuz hiç uğraşmayın ama seviyorum derseniz zamanla düzebilir gibi geldi bana.

İstedigim yorumu yaparim ben sanane.sen buranin kib memuru falanmisin.arkadas biseyi merak etmis bende acikladim.ne var bunda.kibliyonmu napiyosan yap senin gibi sivri cok burda zaten :))))

"arkadaş bir şey merak etmiş açıkladım"! :63:
uslup ve smiley anlama anlam katar!
sivri derken?

Anlatamadim galiba SANANE. git napiyosan yap hala bana yaziyor yaa.tekrar soyluyorum SENİ İLGİLENDİRMEZ SANANE

arkadaşım sanırım algılama güçlüğü yaşıyorsun
benim yorumuma cevap yazdın, yazdığın cevapta bana "senin gibi sivri çok burada" dedin
soruyorum sana "sivri" ne demek diye
"hala bana yazıyor" diyorsun "seni ilgilendirmez" diyorsun
yani güldüm vallahi :KK70:

Ben hastalık değil sapkınlık olarak bakıyorum.Tövbe etmiş,tutar mı?Bilmiyorum ama çok zor bir durum Allah kimseye vermesin.Boşan derdim ama ablan da boşanmış diyemiyorum. Boşanmanın eşiğinden dönmüş bir kardeşim var.Boşanmadı ama bu bizi çok yıprattı.Bir anne baba 2 evladının boşanmasını kaldırabilir mi?Canım karar senin çocuk düşünme düzelmesi için yardım et bu sapkınlıktan kurtulması için çok üzüldüm çok.

eşiniz sizi duygusal olarak aldatmıs, kimle hangi cinsle oldugunun bir onemi yok bence.
bu konularda cok netim.
o cok esliligi tercih edebilir ancak siz degilseniz yapılacak olan sey acık.

fakat psikolojik problemlerden bahsetmissiniz,
hatta yorumlarda da bazı durumlarda bunun istemsiz olabilecegi yazılmıs,
siddet egilimi gibi kontrolsuz bir sekilde birileriyle konusma gereksinimi duymasında psikoterapi ya da herhangi bir ilac vs ise yarar mı emin degilim. gerekli mi? orası muamma.
cunku 3.kisilere zarar vermiyor yaptıgı.
kendisi mutsuz ve bu durumdan muzdarip ise en azından gecmis yılların arkadaslıgı hatrına iyi bir tavsiyede bulunup bir uzmanla gorusmesini soyleyebilirsiniz.

fakat size uymuyorsa ne onu ne kendinizi ne de iliskiniz zorlamayın, herkes kendisine uygun biriyle istedigi gibi bir hayat yasama ozgurlugune sahip.
oyle el basmalar, yemin etmelerle olacak birsey degil.

X