hayatımı mahfetti

24 yaşındayım, 5 aylık evliyim bi kaç saat önce eşim uyurken telefonuna bakıyordum facesinde başka bi profil vardı erkeklerle mesajlaşmış fotolarını göndermiş vb şeyler..Bu arada eşim 33 yaşında .. kendisiyle direk yüzleştim ağlayarak itiraf etti,yıllar önce bir kişi yüzünden bu duruma itildiğini öncesinde yaşadışı sorunları ve nedenlerini.. her yıl bazı dönemlerde böyle hislere kapılıyormuş, sultan ahmet e gidip defalarca tövbe ettiğini söylüyor ama kendine hakim olamıyormuş. Ben hayatına girdikten sonra sadece yılın bazı dönemleri sadece bu tür konuşmalara katılmış bunun dışında bişey olmamış. Sonrasında gitti duş aldı ve Kur'an ile tekrr geldi allah katında yemin ediyorum bir daha böyle birşey olmayacak die..Normal şartlarda direk ayrılırım ki şuan ki düşüncem de budur ! Ama iki ay önce ablam eşinden boşandı ailem şuan bunun üzüntüsünü yaşıyo bende böyle bi konu açarsam babam kaldramaz die korkuyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum kimseye anlatamıyorum çözüm bulamıyorum yardım edin !!
size karşı nasıl evliliğiniz nasıl?

Ama konu sahibinin bu durumu zor gerçekten. Öncesin de hiç mi anlamadin ki. Yani ne biliyim bir dokunması, bakışı, nasıldı sana karşı?
Daha önce böyle bir şey hissetmedim,bana olan davranışların da bi terslik ve anormal bi durum yok herşey normal. Ve oldukca iyi anlaşırız . Bunu belli etmemek için evlendi die düşünenler var öyle birşey de yok evlenmek için evlenseydi başka biriyle evlenirdi. Ben ankda yaşıyordum bekarken eşim ist da ve akrabalarında dışardan gelin alma evlenme yok ben ilk geldim dışardan ve bunun mücadelesini çok verdi..

Gay degil biseksuel yoksa kadinla niye evli olsun? Periyodik olmasiyla da dalga gecilmis ama manik depresif vs gibi periyodik bi baz hastaligi varsa, bu egilim de o periyotta cikabilir cok da absurt bi sey degil. Esinin baska anormallikleri var mi?

Ben böyle Kuran' ı getirip el basanların şov yaptıklarını ve yalan yere yemin ettiklerini düşünmüşümdür hep, yerli filmlerden öğrenilmiş gibi sanki

Eşimle şimdiye kadar bunun dışında bir sorun yaşamadık , bizim cinsel ilişkimiz de çok iyi bu konudada bi sıkıntı yok. Evlilikte de hiç bi sıkıntı yok herşey dört dörtlük denilebilir. Bu durum karşında çaresiz kaldım

Son günlerde herkes dini kendi hatalarına alet ediyor. Bundan çok rahatsızım. Kurana el basmalar, umreye gitmeler şimdide Sultanahmet.
Konu sahibi arkadaşım işiniz çok zor. Ben kişilerin cinsel kimliğine saygı duysam da eşinize bu konuda hak veremiyorum. Kendini biliyor ve adımlarını ona göre atması lazımdı.
Netice de bu ataklar evlenmeden önce de geliyordur.Sizi kamuflaj olarak mı kullanmış yani.
İnşallah bi çıkış yolu bulursunuz.

Canım yaa çok zor bir durum Allah kolaylık versin. Çocuklukta yaşadığı travmaya bağlı engelleyemediği durtuleri olabilir. Kurana el basmak ile olmaz.psikologa gidip yardım isteyin.baska sorununuz yoksa mücadele edilebilir. Ama senin çok saglam psikolojin olmalı. Belki çözülebilir. Kestirip atma bakalım. Sakin düşünmeye çalış. Yumuşak yaklaşıp sana açılmasını sağla. Angelina Jolie gibi birçok ünlü biseksuel ilişkileri oldugunu açıklamıştı. Belki duzelebilir bir durumdur ama değilse ailene hic çekinmeden söyle budurumda seni yargılayacak hiç kimse olamaz emin ol.

Bu bir hastalık değil, ilacını iç. geçsin gitsin bitsin gibi bi durum söz konusu değil .
Yemin edip tövbe ederek kurtulabilirmi orasını hiç bilemem. Lakin
Senin yapabileceğin hicbiseyde yok canım,
bu bi tercih meselesi belli zamanlarda tetikleniyor olmasi bastırılmış duygular nedeniyle olabilir ,başka bi arkadaşta aciklamis farklı bi psikolojik rahasizligindan dolayi zaman zaman yaşanıyor olabilir.
Bu şekilde bi evlilik nasıl Sürdürülebilir bilemiyorum... Çok zor bir durum umarım en sağlıklı karari alırsın...

Hemen pat küt ayrıl dıyenler olmus
bekara karı bosamak kolay dıye bı soz var ona dönmüş
Konu sahıbı zatem napcagını sasrmıstır
Bellı zamanlar denmiş
Belkı bı bekarken her turlu heyecanı yasadı ve bellı donemlerde farklı arayısa gırıyo olabılr
Uzman destegı alın deneyın olmazsa ayrılırsnz tabı ,sız bılırsnz

Biseksüel olsa bile erkeklere olan ilgisi bence daha cok. Yoksa evlendigi esini tercih ederdi arayisa girmezdi.
Ve biseksüel ve ya degil sonucta sizi aldatiyor nefsine sahip cikamiyor. Akabinde pismanda oluyor belli ama bu neyi degistirir. Ben erkeklere ilgi duyan birisiyle yapamazdim. Onun disinda aldatmak ayrilma sebebidir benim icin. Cünkü aldatan kisi sevmiyordur, beni sevmeyen bir insanla niye devam edeyim diye düsünürüm. Siz de kendi deger yargilariniza göre bir karara varin, kisisel bir durum.

erkek veya bayan, aldatmis aldatmis sonucta.
sultanahmete gidip tovbe ettigine gore oyle internette sinirli da kalmamis muhabbet belli ki.
Bosanin, gerekce olarak da ekstra aciklamaya gerek yok. aldatildim der isin icinden cikarsiniz.
ama bu adamla olmaz. daha once Allah a olan tovbesini defalarca bozmus olan adam size olan yeminini niye bozmasin?

Zaten şaşırmış durumdasınız ayrıl diyenlere de bu kadar kolay olamaz ya Çok zor bi durum evet ama çaba sarfetmeli bence sonuç alamazsanız boşanmayı düşünmelisiniz. Bence bi dr götürün eşinizi ve dr terapisi sırasındaki gidişata göre hareket edin. Aileniz her anlamda yanınızda olacaktır Allah yardımcınız olsun Rabbim kimseyi eşiyle imtihan etmesin

çok zor bi durum...Eğer boşanmayacaksanız tedavisi için bişeyler yapın..çocukluğunda yaşadığı bişeyde sebep olabilir.İnternette gördükleri ve merakta etkili..
En azından durumun farkında ve sizinle sorunu yok.
gidip erkeklerle randevulaşan biri değilse...o boyuta gelmemişse bence bi çaresi olmalı..

Bu duruma allahım aldatilmanin bile hayirlisini ver diyesim geldi,allah yardımcınız olsun ne diyeyim...

X