Hayatımi mahfeden adamdan nefret ediyorum

Yildizsezen

Atam izindeyiz ∞ <3
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
952
1.453
27
Günlerdir huzuru hic bir seye inancim kalmadi. Burada da öyle kotu seyler goruyorum ki her hemcinsim adina tek tek uzuluyorum. Acmayacaktim ama dayanilacak gibi degil.

Hani bazen seytan durter ya instagramda takip et kisminda cok sevgili babamin hesabini buldum. Profili acikti takip ettiklerine bir bakayim dedim. Sadece eskort hesaplari, hatta bir tanesinde benim gidecegim universitede benim yaslarimda bir kiz. Kan beynime sicradi baba değil potansiyel sapık oldu gozumde. Babam kavgacı sinirli tahammulsuz iki lafindan biri kufur olan surekli siddete meyilli kucuklukten beri psikolojimi bozan hepimizi sindiren sorumsuz guvensiz bir adamdır. Su ana kadar ondan 100 lira istemisligim yoktur. Ya da bir seye ihtiyacim olsun ondan isteyemem el gibi geliyor hep bana. Boyle ozellikli cok erkek var bu tarz erkekler genelde yolda kadin gorsun agzini acarak bakarlar karisinin kizinin kiyafetine karisip disari bile yollamazlar ama benim babamda bunlar yoktu. Disari cikalim mesela biri asiri acik giyinmis olsun benim gozum kaysa o donup asla bakmazdı. Ne giydigimize karisti ne gezdigimize ne erkek arkadaslarimizla disari cikmamiza. Geri kafaliliktan nefret ederdi kisi kendinden bilir isi diyemiyorum bu yuzden de hic acik vermedi.

Direk anneme anlattım annem de hic tepki vermeyip benim ona emegime yazik sevdigimden falan degil dedi. Annem de isi gucu, kulturel birikimi olan biri. Yani hic bir açıdan ona muhtac degil. Su zamana kadar ugradigi siddetler hakaretler zaten yeteri kadar darbe birakmisken bizde bir de aldatilma eklendi ustune onu da takmiyor. Benim tek derdim sizsiniz siz iyi bireyler olun ben sizin icin yasiyorum o umrumda degil dedi. Boyle bir ortamda nasil saglikli bir birey olunur anne bizi bi ortamda mahfettiginiz yetmedi mi diyemedim tabi. Desem de bir sey degismeyecekti cunku. Aksama babama hesap sordu gordum. Yok bana ne ima ediyorsun ben oyle bir sey yapmam kim soyledi sana diyordu. Orda bile uste cikiyordu suc bastirmak icin lanet insan. Sonra annem odama geldi duyabilecegi seste bagirip hala uste vikiyor ya bi bosayamadin dedim. Duydu hepsini zaten anladi benim soyledigimi de. Annem yatmis yatagima diyor ki yazik adama ya ben de cok ilgisiz davraniyorum. Gosterdim kapiyi cikar misin lutfen kendine saygi gostermeyen birine ben hic saygi gosteremem dedim. Ben sucluymusum gibi babam da benimle konusmuyor ben de onunla. Kendi kizi yasina kiza bakan biri benim gozumde potansiyel sapiktir ve kalkip bana kizim diyemez zaten su saatten sonra. Annem de buradaki bazi konularda surekli elestirdigim o etkege muhtac olmadigi halde kendine gram saygisi olmayan kadinlardan.

Hata yapip yapip baba sevgisi gormedim ondan diye ağlanıp zırlanan aman basimda erkek olsun bana coook aşık %100 eminim diyip hatalari gormezden gelen bir kız olmadim hic bir zaman. Aksine daha da guvensiz oldum icimde erkeklere karsi hep guvensizlik hep paranoya var. Birini çok sevsem o da beni sevse hatta aşık olsam bile en ufak bana yanlış gelen bir şeyde uzatamıyorum iliskimi. Kendimi bildim bileli surekli erkekler tarafından ilgi goren biriydim kimse icin hic cabalamadim. Belki cabalasam bir degeri olacaktı bir seylerin ama sanki hicbiri beni kalbim icin sevmedi. Kalbimi acamadim hicbirine. Ne sevgimi belli ettim ne acımı. Hepsi sus kopegi gibi kollarina takıp gezdirmek istediler zaten. Bir erkege sevgimi belli edersem gidermis gibi geliyor. Acikcasi icimden de gelmiyor bu tarz seyler. En son asik oldugum erkegin hic bir kotu davranisini gormemistim ama bir gun ansizin gelen daha once biriyle bir sey yasadin mi sorusunu sormaya hakki olmadigini soyleyip terslemistim. Neymis karsindaki kisiye gore degisirmis de daha once biriyle cinsellik yasamis biriyle mi evlenecekmis beyefendimiz. Benimle cok ciddi dusunuyormus da ondan sormusmus. Bu mu belirleyecek degerimi merak ettiysen de lap diye degil zamanla guvenimi sagladiktan sonra soracaktın diye kestirip attim. Kptu huyum grim yok. Belki baskasi olsa hayir der gecerdi ama ben kirilmanin ufagini hissetsem o iliski bende yurumuyor. Sanki tum soyledigi ask laflari bu yuzdenmis tek amaci yatmakmis gibi geldi. Defalarca ozur diledi o amacla sormadim neyimi gordun senden oyle beklentim olmadi o bu diye ama bu cografyanin erkeginin sadece yatmak icin seni seviyorum laflarina cok cok sahit olunca yurutmedim. Gecmise donup baktigimda kimsenin sevgisinden asla emin olamiyorum paranoyakligim yuzunden. Rahatsiz olsam da gucsuzce soru isaretleriyle yasayip asktan gozumu kor edecegime surmedigi uerde kestirip atayim kafam rahat olsun. Alttan alisim olmadi maalesef ailemden dolayi. Alttan almalar artik erdem degil ben bunu sindirim gozuyle hesaplaniyor cunku. Oyle seyler goruyorum ki hem forumda hem cevrede bu kadın boşanmış benden evlilik bekleyemez (!) , bu kızın babası ilgisiz sevgiyi bende arayacak iki seviyorum diyeyim benden vazgecemezsin benim istedigim yere kadar sursun (!) , bu bakire değil namus da 2 damla kanda gizli duygulari o bu heppsi onemsiz yine seviyorum diye yaklasayim (!) , bu kız iyi tam evlenilecek (!) Kız ama ben şuan evlenmeyi dusunmuyorum bu da yanımda olsun ama kendi terimime göre eğlenilecek (?) Kızlarla vakit gecirip bu kızı seveyim sadakat onemsiz bir sey zaten cinsellik aldatma değil (!) Önemli olan duygusal aldatma.
Hepsi yalanciymis gibi geliyor. Icimde tarif edilemez bir nefret oluştu.
Aşk, sevgi, saygı, sadakat gibi duygulara inancım sıfırlandı. Duygusuz ruhsuz biri oldum bunlar yuzunden. Bunu benden yaşca buyuk evli veya cocugu olan bu durumda olan kadinlar da okuyacak. Huzursuz ailede kız çocuk buyutmek cok zor. Dayak,siddet,hakaret,aldatma gibi konulara boyun eğmeyin lutfen. En azindan yuvam var duzelir gozuylw de bakmayin asla duzelmiyor daha kotuye gidiyor. Siz zamanla mutlu olsaniz bile o cocuklardaki yara gecmiyor ve karakterlerine isleyip mutsuz bireyler oluyorlar. Sağlıklı bireyler anne baba cocuk ortaminda yetisecek diye bir sey yok. Eger biraz olsun gucunuz ve daha iyi kosullar saglayabileceginize umudunuz varsa arkaniza bakip donmeyin. Annem duzelme umuduyla defalarca evi mi terkmedi, affetmedi de kapisina gelip yalvarinca sinip mi donmedi neler neler. Ama o babam olacak adam hic duzelmedi. Onlara karsi saygim kalmadi artik aramizda ucurumlar var. Guclu kadınlar olun daima biraz cesaret sizi kurtarmaya yeterli

Annen gibi kadınlar çocukları için çekip, çocuklar çalışıp,evlenince boşanıyorlar..eski insanlar böyle annen değişmeyecek ve senin istediğin gibi davranmasını bekleme..iş sahibi ol evden ayrıl..sevgiler.

Zamanı gelince sen de istediğin gibi birini bulacaksındır. İyi erkekler de var. Zaten akıllı kızsın, kötüleri direkt çöpe atmışsın. Böyle böyle uygun birine rastlarsın. Hemen umutsuzluğa düşme.

Yarısında okumayı bıraktım ama okudugum kısım hakkinda yorum yapayim. Benim babamin yediği haltlarini yazsam burdan köye yol olur.Biraz kendi başınıza kendi dogrularinizi yaşamaya çalışın.İnsan elbette etkileniyor ama doğruyu yanlışı ayiracak akil vermiş rabbim.Yani yaşadığın olumsuzluklarin etkisinde kalıp geleceğini de o karamsarlığa sürükleme.

Keşke paragraflara ayırarak yazsaydıniz okumaktan sıkılmazdık.

Okuduğum kadarıyla babanın yaptığı ayıp annenin ki ondan daha ayıp. Madem öyle yaşamak istiyor sende bırak öyle yaşasınlar ozaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…