Hayatımdan uzaklaşmıyor psikolojimi bozup duruyor

Evet bilerek yazıyorum buraya zaten. Bıraktım yok sayıyorum. En azından onun gördüğü bu .Ama aklıma geldikçe kötü oluyorum. Beni ne yerine koydu diye tekrar tekrar olayı düşünüyorum.Hiç değilse hayatımdan bir insan kaybettim. Ben bunu kullanırım fikrini aklına getiriyor diye aklımı oynatıyorum. Sevilmeye bu kadar mı layık değilmişim cinsel çekim ötesine nasıl geçilir bende ne eksik diye düşünüyorum vs vs. Neyse canım çok teşekkürler yorumların için :)
Böyle şeyler düşünüp takıntı yapmayın. Yani öyle şeyler düşünmüyordur bence ama düşünüyorsa bile kendi kaybeder öyle değil mi? Cinselliğe tüü kaka diye bakmayın bakın evlendikten sonra bu konuyu aşamayıp sorun haline getirebilirsiniz benden demesi.
Rica ederim umarım mutlu hissedeceğiniz, kendi sevgi anlayışınız çerçevesinde yaşayacağınız bir ilişki kapıdadır :)

Böyle şeyler düşünüp takıntı yapmayın. Yani öyle şeyler düşünmüyordur bence ama düşünüyorsa bile kendi kaybeder öyle değil mi? Cinselliğe tüü kaka diye bakmayın bakın evlendikten sonra bu konuyu aşamayıp sorun haline getirebilirsiniz benden demesi.
Rica ederim umarım mutlu hissedeceğiniz, kendi sevgi anlayışınız çerçevesinde yaşayacağınız bir ilişki kapıdadır :)
Sağol canım beni çok rahatlattın. Yok tabiki tüü kaka diye bakmıyorum ama sadece o amaçla bana yaklaşması fikrini kaldıramıyorum. İnşallah dediğiniz gibidir. Belki de o an gerçekten yenik düştü. Ama unuturuz ikimiz de tarzı yaklaşımı beni ikna çabası ile beni kendinden soğuttu. Unutmayacağımı adı gibi biliyor. Kendi hayatına devam ederken yulin onu sevecek nasılsa arkadaş kalmayı kabul eder dedi belki. Ama bu saatten sonra o arkadaş kalır mıydı bilmiyorum.
İnşallah canım iyi geceler çok sağol:)

Kızlar okuyun lütfen :KK43:

Burada karar aldıktan sonra psikologumla konuştum yulin şans ver iki tarafın da kaçtığını görüyorum ben dedi. Telefonunu açmayacağım dedim en azından açıklamasını dinle dedi. Sonra onun dediğini yaptım şansa bir saat sonra falan aradı. Görüştük. Elimi falan tuttu başımı okşadı çok düşünüyorsun düşünme ne olur dedi. Aramadığımda hemen kötü senaryo yazma belki bir şey vardır sen ara dedi. Bilmiyorum kafamı karıştıran şeyler var dedim. İnstagram vs. Açtı o an instasını beni kolumdan çekti her şeyi tek tek gösterdi zorla. Yani o gün baya iyiydi bana.
Ertesi gün için beni bir yere davet etti planım vardı gitmedim.

Sabah davetini tekrar etti hatta. Akşam karşılaştık yanımıza gel en yakın arkadaşımlayım dedi. Yanımda başkası var gelmeyeyim dedim gitmedim. Sonra ona yazdım eve gidince ama biraz işi vardı ben de uyuycam dedim beklemedim konuşamadık pek. Ertesi gün günaydın mesajı attı. Bak bunlar hiç yapacağım şeyler değil normalde dedi bana sonrasında ben ayrılmak istediğimde. Ben hayatıma cesur erkek kararlı erkek istiyorum dedim. Bana sen körkütük aşık olmak istiyorsun ilişkiler böyle başlamaz. Ben 3 kere falan sevmişimdir. Lisede salak gibi evlenirim ben bunla diye dolanıyordum ama o işlerin öyle olmadığını gördüm. Başlangıçta sana da çok yoğundum belki aşık gibi bir şeydim. Şu an hislerimi bilmiyorum tam. Bu denemek için yeterli mi dedim. Bütün ilişkiler böyle başlar yulin tanırsın sonra ilerler dedi. Beni istemeyip başkasına gitsen yine aynıları olacak emin ol dedi. Bir şekilde ikna etti beni.

Akşam ortak arkadaşımızla buluştum. Ona bu çocuğun beni üzmekten korktuğunu daha önce çok üzüldüğümü bildiğini sölylediğini ama denemek istediğini söylediğini anlattım. O da benim gibi düşündü çok da heveslenme yulin demiş sanki dedi. Aynen dedim bence de. Sonra çocukla karşılaştık bir şeyler izleyecekti arkadaşlarıyla dönüşte gelecekti yanımıza biz erken kalktık haber vermedik. Beni aradı kızdı. Sonra tamam ikimiz çıkalım dedm.

Çıktık arabayla turladık hatta ben yine aynı konuyu açtım bak sen beni kıyasa soktun resmen vs sana hayatımdan çık dedim zamanında çıksaydın ne istiyorsun bla bla dedim. Çok bozuldu çık mı diyorsun tamam yulin çıkıyorum hayatından tamam çık dediysen çıkarım vs vs ne diyorsun dedim geçmişi anlatıyorum tribe devam edince sen bilirsin sana kal demem çıkarsan çık sana aşık değilim ben dedim arabamız bozulunca mecbur evin bahçesine çektik arabayı. Orada işte haklısın dedim günlerdir huzur bozdum bu konuyla tamam birkaç gün ben düşüneceğim bu konuyu açmadan hiç dedim. Zaten o sırada elimi tutmuştu. Beni yanına çekmişti. Ne kadar ürküyorsun benden öyle ya dedi.
Ben de başımı göğsüne dayamıştım. Sonra ne olduğunu anlamadığım bir şekilde beni öpmeyi denedi. Hemen geri çekildim kızdım. Aşırı bozuldu kızlar. Yok oldu orada. Bozuldun mu kızdın mı dedim. Çok garipsin dedi ilk kez böyle reddediliyorum bozuldum açıkçası.
Ona açıkladım kendimi. Ben sevdiğim emin olduğum biriyle yaşanmasını isterim bunların. Yaşadıkça değer kaybediyor benim için. Sen bazı şeyleri çabuk tüketmişsin dedim. Haklısın dedi.
Yok dedi yulin biz birbirimizi üzeceğiz belli ki. Ben zaten düşünüyordum bu da kibriti ateşledi. Ders çalışacaktım zaten başlayacaktım yine ben dedi anladım dedi ilişkilerden çok yorulmuşum sabrım kalmamış ciddi ilişkiden öyle soğumuşum ki bu hep böyle olacak gibi sanki bir şey için çaba gösterecek enerjim yok vs vs. Öpemedin diye böyle yapıyorsan seni çok yanlış anlarım dedim. Tekrar tekrar açıkladı zaten günlerdir çok mu iyiydik falan dedi . Açıkçası şu an ağlasam ağlarım üzüldüm ama dedim hayatımdan çıkman değil sana saygımı yitirecek olmam sebep.

Sonra elimi başıma koymuştum. Düşünüyordum. Bana yaklaştı. Ne düşünüyorsun gel tarzında bir şey yaptı. Sarılıp barışcaz sandım. Sarılınca sarıldım ben de. Başımı omzuna koydum. Boynumdan öptü bir. Sonra mis gibi kokusu dedi. Şaşırdım. Ne yapıyorsun sen dakikan dakikanı tutmuyor dedim. Bana karşı koyamadığı tarzında bir cümle kurdu. Sonrası malesef beni baştan çıkarmaya çalıştı. Boynumu defalarca öptü. Korkma öpüşmeyeceğiz dedi ama orada haddini yeterince aştı. Çok tatlı bir şeysin bla bla.

Ne yapıyorsun dedim ben böyle hem sana hem kendime saygımı yitiririm. Birbirini tanıyanlar ne yaşıyor sanıyorsun sen dedi. Bilmediğin için sana garip geliyor. Bir kadının da evlilik öncesi yaşaması bunları normal gerekli ilerde kocana anlatmak zorunda olduğun şeyler değil vs . Ben ciddi ilişkim olan hiçbir kızla ilgili yaşadıklarımı hiç kimseye anlatmamışımdır bugüne dek. Bunlar aramızda kalacak olan şeyler. Ne biçim konuşma bu ne biçim aşağılıyorsun dedim. Sana obje gözüyle baktığımı düşündüğünü biliyorum. Amacım bu olsa hali hazırda iletişime geçip duran kızlar var onlarla yaşardım biterdi arkadaşımı da karşıma almayı düşünmem salak değilim. Ben titiz bir insanım herkesle her şey yaşamam ve bir şey hissetmediğim biriyle bunları yaşamaya çalışmam. X kişisi haklıymış bana sadece tutku ile geliyorsun hiç masum bir şey yok içinde bana karşı dedim. İyi de bu güzel bir şey bunu anlamıyorsun tabi ki başlangıçta görsele bakarsın istersin bir ilişkide tutku yoksa zaten olmaz şu an ortamımıza bir bak bu ortamda sana nasıl bir davranış gösterebilirim biz deniz kenarında sinemada vs değiliz şu an senle ateşle barut gibiyiz.

beynim iptal oldu yulin tek istediğim seni öpmek sarılmak vs vs. Aşırı seksisin. Eli kolu durmadı kızlar. Ellerini tutup dokunmalarını kısıtlamaya çalıştım. Bir bırakmadın kelepçeledin resmen dedi hatta. İleri gidecek olduğunda başka şeyler hakediyorsun dedim. Ne dedi tokat atcam bak en son dedim. At sen bilirsin dedi o sırada boynumu öpüyordu sanırım. Vurdum bir tane sertçe. Şaşırdı. Vur dedin vuracağımı söylemiştim dedim. Anı yaşayanlar daha mutluymuş anı yaşamalıymışım. Bence ben de istiyormuşum onu rahat etseymişim biraz. Bana rahat olma deyip uyarılar veren sensin dedim. Orda bla bla için dedim iyi .. yedim dedi. Ben yaşamak istemediğimi anlattım her seferinde sabırla. Elimi vücuduna koymaya çalıştı başta anlamadım ne yaptığını emin olmadan yargılamak istemedim . Elini tekrar tutup çektim tekrar aynı hareketler oldu derken birden ileri gitmeye çalıştı o el kendi vücudu üzerinde.. ne yapıyorsun sen deyip kollarımı kenetledim.

Sonrasını inanın hatırlamıyorum ama çok iğrendim orada kendimden de ondan da. Telefonuna baktı biraz kapadım gözümü ben de saat geçti zaten. Seni bırakayım mı dedi hatta komşuya yakalanma mevzusu geçti. Benim odam dışında evde yer yok istersen benim odamda yatarsın ama başka yer yok ben de odada kalcam mecbur dedi. Saçmalama dedim. Zaten o teklifi düşünülmüş olsun diye olan bir teklif değildi. Sonra işte beni eve bıraktı. Varınca haber ver dedi kapımın önündeyiz saçmalama dedim. Tamam ararım dedi.

Ertesi gün oldu kızlar ben kendimden iğreniyorum işe bile gidemedim. Arkadaşım var hemşre onun yanına uğrayacaktım. Bu ortak arkadaş işte. Bana senin x burda istersen sonra gel dedi. Niye dedim bilmiyorum ben sizi takip edemiyorum dedi. Sonra gittim. Onunla karşılaşacaktım hemen dışarı çıktım arkadaşı aradım geldim diye. O sıra açamadı. Benimki ben açayım demiş arkadaşım izin vermemiş kızmış. Sonra iştw arkadaşımla konuşuyorduk. Bu aradı arkadaşı başka konu vardı aralarında ama ısrarla beni soruyor kıza yulin bana selam bile vermedi vs vs. Yulin seni yakmasın dikkat et dedi kız kapattılar. Kız bana şey dedi aylardır ona da soruyorum sana da bak dedi bu çocuğun sana ilgisi belli ama bir türlü evlilik vs yolunu düşünmüyor. Bunla olmaz üzülürsün yulin ben ona da dedim kızın hayatında kalmaya çalışma arkadaş da kalmak istemiyorsa çık diye. Sana karşı asla kötü niyeti yok eminim yulin sana ilgisi var ama seninle gezip tozamayacağının farkında bu yüzden saçma sapan dengesiz davranıyor dedi. Biz konuşurken çocuk kıza yine mesaj attı yulin yanında mı ne konuştunuz diye. Kız anlatmadı yanımda dedi bıraktı. Yarım saat sonra bana yazdı ne yapıyorsun nerdesin diye. Cevap bile atmadım.
Ama çok kötü hissediyorum kızlar. Gerçekten bu çocuğu aşık edip burnundan getirmeyi çok isterdim. Bu yaptığını nasıl unutayım ben.
Adamın niyeti belli canım.Ne sanıo bu serefsızler kendılerını.Uzak dur.Yaşanması gereken seyler zaten yaşanır.Senı seven hakedenle yaşa.Bu şerefsızın teki .Kimseye hayır gelnez bundan

Kızmadığımı düşündüyse ertesi gün hemen niye aramadı. Arkadaşa ne dedi de arkadaş buna yulinle konuşcam ben deme gereği duydu. Benden niye selam bekledi. Arkadaş kalma ihtimalimiz kalmadı ki artık. E ona istediğini verdim mi bir dahakine daha fazlasını yaşarım diyorsa iletişime hemen geçer beni kandırırdı daha makul değil mi? Ya da alacağımı aldım çıksın hayatımdan banane deyip sorgulamaması gerekmez mi? Kızdığımı anlayınca ne yapıyorsun demek yerine özür dilese hani konu kapansın maksadı varsa ama onu da yapmadı.
Yulinin bana nasılsa duygusu var artık o da benden kopmaz diye mi düşündü ne düşündü bu dengesiz sizce ? Erkek arkadaşlarıma bile anlattım bunları. Senden bir şey alamamış ki dediler. Beynim yandı kızlar benim :KK43:
Aylardır benden o tarz bir yaklaşım zaten almadı alma ihtimali bile görmesi saçma kendisiyle tokalaşıp vedalaştım başlarda hatta çok resmisin vs demişti. Bu çocuk ilişkilerde cinseliği yaşayan biri bunu biliyorum hatta toplu ortamdaydık o zaman bana yeni açılmıştı ama ben cevap vermemiştim. Şu konu geçti. Erkek sevdiğine kıyamaz. Bu da o an dedi ki o ne saçma şey sevdiği varken sevgilisi yerine başkasına mı gidecek. Tam tersi erkek sevdiğini arzular bence dedi. Ama işte daha sevgili bile olmadan bu arzulama olayı aşırıydı. Yulin bunun zamanı yok ilk günü son günü yok bu seni kötü biri yapmaz vs vs baya dil döktü bana
Bi tanede ben def ettım bundan kaldırdı bana dedıkı bişey sordum bana masaj yaparsan anlatıtım dedi.Senınkı ve benım anlattıgım olumune kapısır bacım

Bi tanede ben def ettım bundan kaldırdı bana dedıkı bişey sordum bana masaj yaparsan anlatıtım dedi.Senınkı ve benım anlattıgım olumune kapısır bacım
Kötü biri diyorsun yani canım :/ biz baya zamandır tanışıyoruz bana hiç cinsellik iması yapmadı kaç kez yalnız kaldık elini bile sürmedi. Ona güveniyordum o açıdan çünkü çok kez fırsatı vardı elinde. O gece sarılınca boynumu öpünce mis gibi kokusu falan dedi bir anda değişti. Ben sonrasını böyle tahmin etmiyordum açıkçası.
O kadar kötü biri olduğuna inanmıyorum bir türlü ama evet beni ikna etmeye çalıştı bu iğrençti. Yine de istediğini elde edememiş oldu sonraki tepkimle de ondan iğrendiğimi görünce belki egosu zedelenmiştir.

Kötü biri diyorsun yani canım :/ biz baya zamandır tanışıyoruz bana hiç cinsellik iması yapmadı kaç kez yalnız kaldık elini bile sürmedi. Ona güveniyordum o açıdan çünkü çok kez fırsatı vardı elinde. O gece sarılınca boynumu öpünce mis gibi kokusu falan dedi bir anda değişti. Ben sonrasını böyle tahmin etmiyordum açıkçası.
O kadar kötü biri olduğuna inanmıyorum bir türlü ama evet beni ikna etmeye çalıştı bu iğrençti. Yine de istediğini elde edememiş oldu sonraki tepkimle de ondan iğrendiğimi görünce belki egosu zedelenmiştir.
Bence uzak durmalısın.Seni denemiş.Eğer sende devam etseydın bunu rutine cevırcektı.Ayrıca sana gercekten deger geren sana zamanını ayırır.

O gece kendimden iğrendim bir şey yaşamaktan ziyade istemediğim bir anda emin olmadığım insanla yaşamak beni üzdü. Yaptığı iğrenç muamele o an beyninin devreden çıkması beni üzdü. Aramızda en azından saygı vardı bizim.

Önceki ilişkimde hiçbir şey yaşamadığımı vs biliyor ediyor sen yaşamadığın için bilmiyorsun dedi en son gece de zaten . aylardır bana gelip geri gitmesinin sebebi de buydu belli ki benle rahat ilişkisinin olmayacağını farketmesi. Ama ısrarla döndü etti. Kendisi önceden üzüldüğümü de biliyor vicdansız biri de değil ben öyle tanımadım.

Beni düşünür ederdi yulinin şusu var oraya gidince kötü oluyor gidemeyiz şeklinde sahiplenici başladı bu adam bana kaç ay önce ki bundan çıkarı yok ben bunu tesadüfen duydum arkadaştan.

Cinsellik konusunda rahat olmayacağımı bir tek ben değil ortak diğer arkadaşlar da onun beynine güzelce soktu aslında. Ve gerçekten yaşayabileceği kızlar var ben de biliyorum şahidim. Ben ondan saf sevgi isterken bana ilişkiler tutku ve sevgi üzerine deyip ikna etmeye çalışması. Benim çok duygusal olduğumu bilmesine istemediğimi bilmesine rağmen bu seçeneği zorlaması başına bela arıyor o halde?
Ona bağlanırsam bu onun işine gelmeyecek adam baskıdan kaçarken benim gibi birini niye bela etmek istiyor başına.

Niye aşık etme sen de yanarsın dedin? Onu anlamadım. Ya bir de kullanma amacı olsa gerçekten de ben biraz salağım bu konularda direk bana yalan söyleyip daha rahat elde eder. Arkadaş da aynını söyledi. Ona da demiş amacım yulini kullanayım olsa ona yalanlar söyler bir şekilde tuzağıma düşürürdüm her şeyi en ince şekilde planlardım. Ama ben hiçbir zaman bunu yapmadım demiş.

İlk ayrılığımızda sen tam yuva kurulacak kadınsın ama zamanlama yanlış demişti zaten. E gezip tozmak isteğin varsa be adam bana niye bulaşıp duruyorsun madem ben senin gözünde öyle biriyim ki açık açık ima etmişti benim o konulardan uzak olduğumu hatta sadece çocuk sevgim olduğunu erkeklerle uğraşmak istemediğimi. Ee ? Vicdansız mı bu kadar bu çocuk. Bu kızı yoldan çıkarıp bırakayım diyecek kadar bilmiyorum ki
1
Gerçekten adam tam profesyonel.

Bu adam abazanin teki canım seni sevdiği filan yok yatağa atmaya çalışmış ve başaramamış...
Kendinde eksiklik filan hissetme sakın adam karaktersizin teki....
Sen daha iyilerine layıksın seni sevseydi gerçekten elini tutmaya bile çekinirdi ama bu azgın bir şekilde elde etmeye çalışmış igrenmekte haklısın....
Arkadaş olmayi bile birak bundan sana sadece zarar gelir....
InşAllah seni seven değer bilen birisi çıkar karşına....

Adam çok sevimsiz ya tepeden tepeden ahkam kesiyor. Yok ilişki böyleymiş bilmem ne. Bunlar normal şeylermiş.Sen kimsin ya.
Sadece senin ona olan duygunu kullanıyor. Eğleniyor, tatmin oluyor. Samimi şeyler hissettiğini hiç sanmıyorum. Ne kadar konuşmak istemiyorum desen de arasın diye bekliyosun, sürekli analiz ediyosun. Adam sana hoşlanmadığın şeyler yapıyor ama hala ordan gitmiyorsun. Sen malesef baya bu hıyara abayı yakmışsın. Hiç bir şekilde iletişime geçmemen hayrına olur gibi. Bundan bi yol olmaz.

Bence uzak durmalısın.Seni denemiş.Eğer sende devam etseydın bunu rutine cevırcektı.Ayrıca sana gercekten deger geren sana zamanını ayırır.
İşte diyorum ki devam etmeyi isteyecek olsa ertesi gün benle iletişime geçip bunu sürdürmez miydi? Belki de arkadaş kalırız artık ya da anlık kendimi tutamadım ama şu süreçte evlilik düşüncem yok bitti gitti mi dedi. Ya da böyle kör topal ara sıra görüşürüx mü dedi. Bu kadar cinselliğe aç olamaz kendisinin elinde fırsatları oldu başka niye beni av olarak seçsin diyorum bir yandan.

2+2 her zaman 4 eder. Bırak artık yulin. Analiz bile etme. Yazılacak en önemli şeyleri Helenra Helenra yazmış zaten.
Atamıyorum aklımdan. Ona saygımı tüketti. Davranışlarına anlam veremiyorum. Benle cinsellik isteği olsa sadece bambaşka şekilde beni çok güzel kandırırdı bunu o da ben de biliyoruz. Ama açıkça kafasının karışıklığını anlattı bana. İlişkiye emek verecek gücü bulamadığını sabrının bittiğini yorulduğunu söyledi. Bana bunları söylemese belki şu an bilmem kaçıncı yakınlaşmasını yaşayacaktı belki.
Bunu yapmadı. Anlık duygularına hakim olamadı ama özür de dileyemiyor diye düşünüyorum. Ya da yulinin de duygusu vardı yaşadık bunda ne var şu an ciddi ilişki kafasında değilim ama yulinle de aramızı bozmadık mı diyor ne diyor. Fikirden fikire uçuyorum. Ne düşündüğünü bilmeyi çok isterdim.

Psikolog.. Herşey onun sayesinde oldu
Kendisini tebrik ediyorum
1
Gerçekten adam tam profesyonel.

Adam profesyonel değil bence profesyonel olsa bana böyle gelgitli davranmaz kararlı ve kesinmiş gibi gelirdi. Bir önceki sevgilimden biliyorum bunu. O da elde edemedi ama sebebi sabırsızlığıydı ve de aradığı kanı başka yerde bulması. Yoksa geri dönse ben ona kapılmıştım belki de.
Bu ne düşünüyorsa söyledi bana senaryo yazmadı. Ama işte kendine hakim olma gereği de duymadı. Yaşandı bitti demeyeceğimi bile bile orda kendini tutmadı. Sonrasında kızmadığımı belki de yaşamaktan hoşlandığımı düşündü ona duygum olduğunu vs ya da tam emin olamadı aramadı etmedi başta . Ben dersimi çalışcam hayatımı yönlendircem yulinle her zamanki arada deredeyiz tavrındaydı belki. Sonuçta cinsellikten istediğini alamayacağını gördü az çok görmediyse selam vermediğimde net anladı. Ama orada iletişime geçmeye çalıştı. Ne diyecekti bilmiyorum muhtemelen hazır değilim deyip beni bekletmeye çalışacaktı. Ya da deniyoruz diyecekti. Unutalım demek için arayacak ve arkadaş kalalım diyecek olması biraz saçma olur. Öncesinde bile arkadaş kalınamamış bu saattn sonra zor. Bana obje muamelesi yapmadığına inanmak istiyorum. Arkadaşıma anlattıkları bana söyledikleri daha çok kafası karışık duygularına da hakim olamayan saçma bir profili canlandırıyor.

Atamıyorum aklımdan. Ona saygımı tüketti. Davranışlarına anlam veremiyorum. Benle cinsellik isteği olsa sadece bambaşka şekilde beni çok güzel kandırırdı bunu o da ben de biliyoruz. Ama açıkça kafasının karışıklığını anlattı bana. İlişkiye emek verecek gücü bulamadığını sabrının bittiğini yorulduğunu söyledi. Bana bunları söylemese belki şu an bilmem kaçıncı yakınlaşmasını yaşayacaktı belki.
Bunu yapmadı. Anlık duygularına hakim olamadı ama özür de dileyemiyor diye düşünüyorum. Ya da yulinin de duygusu vardı yaşadık bunda ne var şu an ciddi ilişki kafasında değilim ama yulinle de aramızı bozmadık mı diyor ne diyor. Fikirden fikire uçuyorum. Ne düşündüğünü bilmeyi çok isterdim.
Kendini kandırıyorsun benimle sadece cinsellik isteği olsa farklı davranırdı diye.

Bundan 2 sene önce tatilde biriyle tanışmıştım ve ilk görüşte aşık olmuştum. Beraber yaz aşkı yaşamıştık ama cinsellik yaşamadık. Kendi yanaşmadı bile. Halbuki ben evlenmeden önce cinsellik yaşayan ve yaşamak isteyen biriyim. Kendisi de öyle bu arada dini hassasiyetleri yoktu.
Ama bu kişi benim aklımı 1 seneden fazla da karıştırdı. Seni seviyorum diyip ertesi gün yok olmalar. Benimle yaşa yanıma gel diyip 1 ay ölü taklidi yapmalar. Başkasıyla görüşüyorum dediğimde kendimi değiştireceğim sürekli yazacağım deyip 1 haftadan fazla istikrar gösterememek...
Ama bu yazışmalarda da “tenindeki deniz tuzu kokusunu özledim, göbeğindeki piercingi özledim, seni öpmek istiyorum vs vs” diye de cinselliğe kayıcı sohbet açıp durmak istiyordu.
Burada sana yaşamış görmüş tecrübe etmiş insanlar yazıyor. Tecrübe etmemiş de olsa en azından olay örgü bağlantısı kuracak kapasitedeki insanlar akıl veriyor. “Ama cinsellik için yaklaşmadı” demen yaşadıklarını geçersiz saymıyor.
Öyle ya da böyle. Bu adam seni sevmiyor. Lütfen bunu anla.

ilerde kocana anlatmak zorunda olduğun şeyler değil
Bak Yulin, değerli kardeşim, bunu seni üzmek için söylemiyorum asla, ama sanırım sen oldukça saf bir insansın. Öncelikle bunu bir aş. Yanlış anlama lütfen. Saf olmak kötü bir şey değil. Fakat niyeti saf ve temiz olan insanlara karşı sende saf olursan bu geçerli. Söz konusu şahıs gibi abazanlıktan dört buçuk atan tipler için değil.
Sana karşı en büyük silahı istesem başkasıyla yaparım taliplilerim var argümanı. Ama seni istiyorum diyor. Seni farklı hissettirmeye uğraşıyor ve çok güzelde başarıyor. Diğer kızlarda görmediği masumiyeti sende görüyor ve tek amacı masum ev kızını yatağa atmak. Net.!
Ve Şu yukarıdaki cümle her şeyi ama her şeyi çok net ayan beyan ortaya koyuyor zaten.
Bu herif "İlerde kocana anlatma" diyor, sende hala benimle derdi ne ciddi değil mi ne olacak falan diye soruyorsun.
Allah aşkına "kocana anlatmak zorunda değilsin" nasıl aşağılık nasıl çirkin nasılda haysiyetsiz bir cümledir??? Bu cümleyi kuran bir insandan ne hayır gelir??
Şu cümleyi kuran insanla aynı yöne dahi bakılmaz!
Fakat maalesef bu adam eninde sonunda istediğini alacak. Büyük ihtimal olacak bu. Çünkü maalesef ben sende buna karşı koyacak iradeyi ve adamın gerçek yüzünü görüp, hayatından tamamen çıkaracak gücü göremiyorum.
Allah hakkında hayırlısını versin.

Adam çok sevimsiz ya tepeden tepeden ahkam kesiyor. Yok ilişki böyleymiş bilmem ne. Bunlar normal şeylermiş.Sen kimsin ya.
Sadece senin ona olan duygunu kullanıyor. Eğleniyor, tatmin oluyor. Samimi şeyler hissettiğini hiç sanmıyorum. Ne kadar konuşmak istemiyorum desen de arasın diye bekliyosun, sürekli analiz ediyosun. Adam sana hoşlanmadığın şeyler yapıyor ama hala ordan gitmiyorsun. Sen malesef baya bu hıyara abayı yakmışsın. Hiç bir şekilde iletişime geçmemen hayrına olur gibi. Bundan bi yol olmaz.
İnan bana iğrenme duygum var ama işte bana karşı tavrından emin olamadan yapamıyorum. Abayı yakmadım ama ben eksik miyim niye sevgiyle değil de tutkuyla geliyor niye pişman olacağımı bilmesine rağmen beni bu yola sokmaya çalıştı duygusal olup sonrasında onu rahat bırakmayacağımı hatta orda başka şeyler yaşasam belki sonrasında kendime zarar vereceğimi düşünmüş anlamış olmalıydı. Ben ona çok net anlattım çünkü. Ben ilişkilerimi rahat yaşarım diyorsa baştan uzak dursaydı benden 6 aydır tek hamle görmedi cinselliğin c si bile ima edilmedi. Seçeceği bambşka avlar vardı onun için. Ben bunu kendim gördüm yoksa inanmazdım onu başka isteyecek birine o da ayrı bir durum.Zahmetsiz elli kere elde etmişti. Hem ciddiyetsiz ilişki istemiyor hem enerjisi yok hem bana başka türlü yaklaşamayacağını olursa ciddi olacağını arkadaşına da anlatıyor.

Yok ben de saf değil hatta salak olduğumu düşünüyorum. O cümleyi ben de ona sordum kızdım yulin sen bana ben sevdiğim emin olduğum birini isterim seni değil dedin demek ki ben değilim bu benden onun üstüne nasıl bir cümle bekliyorsun dedi.
Masum ev kızını yatağa attıktan sonra başına bela olacağını da bilir bu salak herif.
İletişimi kestim canım dönmedim mesajına asla. Ama acı çekmesini çok isterdim. sanırım ben aşık olunacak biri değilim baksana karşıma çıkanlara. Bu adamlar kime aşık oluyor acaba. Bu çocuğun bence en az 5 sene daha evliliğe yolu yok. Ama kendimi eksik hissediyorum artık.

Yok ben de saf değil hatta salak olduğumu düşünüyorum. O cümleyi ben de ona sordum kızdım yulin sen bana ben sevdiğim emin olduğum birini isterim seni değil dedin demek ki ben değilim bu benden onun üstüne nasıl bir cümle bekliyorsun dedi.
Masum ev kızını yatağa attıktan sonra başına bela olacağını da bilir bu salak herif.
İletişimi kestim canım dönmedim mesajına asla. Ama acı çekmesini çok isterdim. sanırım ben aşık olunacak biri değilim baksana karşıma çıkanlara. Bu adamlar kime aşık oluyor acaba. Bu çocuğun bence en az 5 sene daha evliliğe yolu yok. Ama kendimi eksik hissediyorum artık.
"benden onun üstüne nasıl cümle bekliyorsun".... Tipik, abazanlıktan gözleri ateş saçan, beyni sürekli bu konuda olduğu için herşeye bir cevabı olan avcı şahıs beyanları.
Ve Başına hiçbir belada almayacak. Öncelikle bunu unut. Çünkü herşeyi senin isteğinle yapıyor. Taciz yok tecavüz yok. Var dersen iftira atmış olursun adama. Herşeyi bir yetişkin olarak rızanla yaşıyorsun. Seni yatağa atacak sonra seni hiç tanımamış gibi geçip gidecek. Yada bir süre daha takılır belki. Gün gelip kaçıp gittiğinde sen ise kızlık zarı dikimi konusunu mesken tutacaksın artık.
Sözlerim acımasız gelebilir sana. Ama inan hepsi herbir kelimesi senin iyiliğin için.
Adam o kadar güzel ilmek ilmek işliyorki seni bak şimdiden ben aşık olunacak biri değilim falan demeye başlamışsın.
Oysaki böyle bir tipin sana aşık olmamasına sevinmen lazım.

X