Kızlar okuyun lütfen
Burada karar aldıktan sonra psikologumla konuştum yulin şans ver iki tarafın da kaçtığını görüyorum ben dedi. Telefonunu açmayacağım dedim en azından açıklamasını dinle dedi. Sonra onun dediğini yaptım şansa bir saat sonra falan aradı. Görüştük. Elimi falan tuttu başımı okşadı çok düşünüyorsun düşünme ne olur dedi. Aramadığımda hemen kötü senaryo yazma belki bir şey vardır sen ara dedi. Bilmiyorum kafamı karıştıran şeyler var dedim. İnstagram vs. Açtı o an instasını beni kolumdan çekti her şeyi tek tek gösterdi zorla. Yani o gün baya iyiydi bana.
Ertesi gün için beni bir yere davet etti planım vardı gitmedim.
Sabah davetini tekrar etti hatta. Akşam karşılaştık yanımıza gel en yakın arkadaşımlayım dedi. Yanımda başkası var gelmeyeyim dedim gitmedim. Sonra ona yazdım eve gidince ama biraz işi vardı ben de uyuycam dedim beklemedim konuşamadık pek. Ertesi gün günaydın mesajı attı. Bak bunlar hiç yapacağım şeyler değil normalde dedi bana sonrasında ben ayrılmak istediğimde. Ben hayatıma cesur erkek kararlı erkek istiyorum dedim. Bana sen körkütük aşık olmak istiyorsun ilişkiler böyle başlamaz. Ben 3 kere falan sevmişimdir. Lisede salak gibi evlenirim ben bunla diye dolanıyordum ama o işlerin öyle olmadığını gördüm. Başlangıçta sana da çok yoğundum belki aşık gibi bir şeydim. Şu an hislerimi bilmiyorum tam. Bu denemek için yeterli mi dedim. Bütün ilişkiler böyle başlar yulin tanırsın sonra ilerler dedi. Beni istemeyip başkasına gitsen yine aynıları olacak emin ol dedi. Bir şekilde ikna etti beni.
Akşam ortak arkadaşımızla buluştum. Ona bu çocuğun beni üzmekten korktuğunu daha önce çok üzüldüğümü bildiğini sölylediğini ama denemek istediğini söylediğini anlattım. O da benim gibi düşündü çok da heveslenme yulin demiş sanki dedi. Aynen dedim bence de. Sonra çocukla karşılaştık bir şeyler izleyecekti arkadaşlarıyla dönüşte gelecekti yanımıza biz erken kalktık haber vermedik. Beni aradı kızdı. Sonra tamam ikimiz çıkalım dedm.
Çıktık arabayla turladık hatta ben yine aynı konuyu açtım bak sen beni kıyasa soktun resmen vs sana hayatımdan çık dedim zamanında çıksaydın ne istiyorsun bla bla dedim. Çok bozuldu çık mı diyorsun tamam yulin çıkıyorum hayatından tamam çık dediysen çıkarım vs vs ne diyorsun dedim geçmişi anlatıyorum tribe devam edince sen bilirsin sana kal demem çıkarsan çık sana aşık değilim ben dedim arabamız bozulunca mecbur evin bahçesine çektik arabayı. Orada işte haklısın dedim günlerdir huzur bozdum bu konuyla tamam birkaç gün ben düşüneceğim bu konuyu açmadan hiç dedim. Zaten o sırada elimi tutmuştu. Beni yanına çekmişti. Ne kadar ürküyorsun benden öyle ya dedi.
Ben de başımı göğsüne dayamıştım. Sonra ne olduğunu anlamadığım bir şekilde beni öpmeyi denedi. Hemen geri çekildim kızdım. Aşırı bozuldu kızlar. Yok oldu orada. Bozuldun mu kızdın mı dedim. Çok garipsin dedi ilk kez böyle reddediliyorum bozuldum açıkçası.
Ona açıkladım kendimi. Ben sevdiğim emin olduğum biriyle yaşanmasını isterim bunların. Yaşadıkça değer kaybediyor benim için. Sen bazı şeyleri çabuk tüketmişsin dedim. Haklısın dedi.
Yok dedi yulin biz birbirimizi üzeceğiz belli ki. Ben zaten düşünüyordum bu da kibriti ateşledi. Ders çalışacaktım zaten başlayacaktım yine ben dedi anladım dedi ilişkilerden çok yorulmuşum sabrım kalmamış ciddi ilişkiden öyle soğumuşum ki bu hep böyle olacak gibi sanki bir şey için çaba gösterecek enerjim yok vs vs. Öpemedin diye böyle yapıyorsan seni çok yanlış anlarım dedim. Tekrar tekrar açıkladı zaten günlerdir çok mu iyiydik falan dedi . Açıkçası şu an ağlasam ağlarım üzüldüm ama dedim hayatımdan çıkman değil sana saygımı yitirecek olmam sebep.
Sonra elimi başıma koymuştum. Düşünüyordum. Bana yaklaştı. Ne düşünüyorsun gel tarzında bir şey yaptı. Sarılıp barışcaz sandım. Sarılınca sarıldım ben de. Başımı omzuna koydum. Boynumdan öptü bir. Sonra mis gibi kokusu dedi. Şaşırdım. Ne yapıyorsun sen dakikan dakikanı tutmuyor dedim. Bana karşı koyamadığı tarzında bir cümle kurdu. Sonrası malesef beni baştan çıkarmaya çalıştı. Boynumu defalarca öptü. Korkma öpüşmeyeceğiz dedi ama orada haddini yeterince aştı. Çok tatlı bir şeysin bla bla.
Ne yapıyorsun dedim ben böyle hem sana hem kendime saygımı yitiririm. Birbirini tanıyanlar ne yaşıyor sanıyorsun sen dedi. Bilmediğin için sana garip geliyor. Bir kadının da evlilik öncesi yaşaması bunları normal gerekli ilerde kocana anlatmak zorunda olduğun şeyler değil vs . Ben ciddi ilişkim olan hiçbir kızla ilgili yaşadıklarımı hiç kimseye anlatmamışımdır bugüne dek. Bunlar aramızda kalacak olan şeyler. Ne biçim konuşma bu ne biçim aşağılıyorsun dedim. Sana obje gözüyle baktığımı düşündüğünü biliyorum. Amacım bu olsa hali hazırda iletişime geçip duran kızlar var onlarla yaşardım biterdi arkadaşımı da karşıma almayı düşünmem salak değilim. Ben titiz bir insanım herkesle her şey yaşamam ve bir şey hissetmediğim biriyle bunları yaşamaya çalışmam. X kişisi haklıymış bana sadece tutku ile geliyorsun hiç masum bir şey yok içinde bana karşı dedim. İyi de bu güzel bir şey bunu anlamıyorsun tabi ki başlangıçta görsele bakarsın istersin bir ilişkide tutku yoksa zaten olmaz şu an ortamımıza bir bak bu ortamda sana nasıl bir davranış gösterebilirim biz deniz kenarında sinemada vs değiliz şu an senle ateşle barut gibiyiz.
beynim iptal oldu yulin tek istediğim seni öpmek sarılmak vs vs. Aşırı seksisin. Eli kolu durmadı kızlar. Ellerini tutup dokunmalarını kısıtlamaya çalıştım. Bir bırakmadın kelepçeledin resmen dedi hatta. İleri gidecek olduğunda başka şeyler hakediyorsun dedim. Ne dedi tokat atcam bak en son dedim. At sen bilirsin dedi o sırada boynumu öpüyordu sanırım. Vurdum bir tane sertçe. Şaşırdı. Vur dedin vuracağımı söylemiştim dedim. Anı yaşayanlar daha mutluymuş anı yaşamalıymışım. Bence ben de istiyormuşum onu rahat etseymişim biraz. Bana rahat olma deyip uyarılar veren sensin dedim. Orda bla bla için dedim iyi .. yedim dedi. Ben yaşamak istemediğimi anlattım her seferinde sabırla. Elimi vücuduna koymaya çalıştı başta anlamadım ne yaptığını emin olmadan yargılamak istemedim . Elini tekrar tutup çektim tekrar aynı hareketler oldu derken birden ileri gitmeye çalıştı o el kendi vücudu üzerinde.. ne yapıyorsun sen deyip kollarımı kenetledim.
Sonrasını inanın hatırlamıyorum ama çok iğrendim orada kendimden de ondan da. Telefonuna baktı biraz kapadım gözümü ben de saat geçti zaten. Seni bırakayım mı dedi hatta komşuya yakalanma mevzusu geçti. Benim odam dışında evde yer yok istersen benim odamda yatarsın ama başka yer yok ben de odada kalcam mecbur dedi. Saçmalama dedim. Zaten o teklifi düşünülmüş olsun diye olan bir teklif değildi. Sonra işte beni eve bıraktı. Varınca haber ver dedi kapımın önündeyiz saçmalama dedim. Tamam ararım dedi.
Ertesi gün oldu kızlar ben kendimden iğreniyorum işe bile gidemedim. Arkadaşım var hemşre onun yanına uğrayacaktım. Bu ortak arkadaş işte. Bana senin x burda istersen sonra gel dedi. Niye dedim bilmiyorum ben sizi takip edemiyorum dedi. Sonra gittim. Onunla karşılaşacaktım hemen dışarı çıktım arkadaşı aradım geldim diye. O sıra açamadı. Benimki ben açayım demiş arkadaşım izin vermemiş kızmış. Sonra iştw arkadaşımla konuşuyorduk. Bu aradı arkadaşı başka konu vardı aralarında ama ısrarla beni soruyor kıza yulin bana selam bile vermedi vs vs. Yulin seni yakmasın dikkat et dedi kız kapattılar. Kız bana şey dedi aylardır ona da soruyorum sana da bak dedi bu çocuğun sana ilgisi belli ama bir türlü evlilik vs yolunu düşünmüyor. Bunla olmaz üzülürsün yulin ben ona da dedim kızın hayatında kalmaya çalışma arkadaş da kalmak istemiyorsa çık diye. Sana karşı asla kötü niyeti yok eminim yulin sana ilgisi var ama seninle gezip tozamayacağının farkında bu yüzden saçma sapan dengesiz davranıyor dedi. Biz konuşurken çocuk kıza yine mesaj attı yulin yanında mı ne konuştunuz diye. Kız anlatmadı yanımda dedi bıraktı. Yarım saat sonra bana yazdı ne yapıyorsun nerdesin diye. Cevap bile atmadım.
Ama çok kötü hissediyorum kızlar. Gerçekten bu çocuğu aşık edip burnundan getirmeyi çok isterdim. Bu yaptığını nasıl unutayım ben.