Hayatımdan uzaklaşmıyor psikolojimi bozup duruyor

"benden onun üstüne nasıl cümle bekliyorsun".... Tipik, abazanlıktan gözleri ateş saçan, beyni sürekli bu konuda olduğu için herşeye bir cevabı olan avcı şahıs beyanları.
Ve Başına hiçbir belada almayacak. Öncelikle bunu unut. Çünkü herşeyi senin isteğinle yapıyor. Taciz yok tecavüz yok. Var dersen iftira atmış olursun adama. Herşeyi bir yetişkin olarak rızanla yaşıyorsun. Seni yatağa atacak sonra seni hiç tanımamış gibi geçip gidecek. Yada bir süre daha takılır belki. Gün gelip kaçıp gittiğinde sen ise kızlık zarı dikimi konusunu mesken tutacaksın artık.
Sözlerim acımasız gelebilir sana. Ama inan hepsi herbir kelimesi senin iyiliğin için.
Adam o kadar güzel ilmek ilmek işliyorki seni bak şimdiden ben aşık olunacak biri değilim falan demeye başlamışsın.
Oysaki böyle bir tipin sana aşık olmamasına sevinmen lazım.
Mesaj tekrarı

"benden onun üstüne nasıl cümle bekliyorsun".... Tipik, abazanlıktan gözleri ateş saçan, beyni sürekli bu konuda olduğu için herşeye bir cevabı olan avcı şahıs beyanları.
Ve Başına hiçbir belada almayacak. Öncelikle bunu unut. Çünkü herşeyi senin isteğinle yapıyor. Taciz yok tecavüz yok. Var dersen iftira atmış olursun adama. Herşeyi bir yetişkin olarak rızanla yaşıyorsun. Seni yatağa atacak sonra seni hiç tanımamış gibi geçip gidecek. Yada bir süre daha takılır belki. Gün gelip kaçıp gittiğinde sen ise kızlık zarı dikimi konusunu mesken tutacaksın artık.
Sözlerim acımasız gelebilir sana. Ama inan hepsi herbir kelimesi senin iyiliğin için.
Adam o kadar güzel ilmek ilmek işliyorki seni bak şimdiden ben aşık olunacak biri değilim falan demeye başlamışsın.
Oysaki böyle bir tipin sana aşık olmamasına sevinmen lazım.
Evet ama şu an mesela rızam olmadığını ondan iğrendiğimi net anladı daha devam edecek kadar karaktersiz midir bilemiyorum. Ona karşı içimde aşk ya da nefret yok sadece şaşkınım ve iğreniyorum biraz da üzgünüm çünkü ben onu karakteri saflığı için istemiştim. Ona da söyledim bunları başta fiilen kaçtım ama saf olduğunu düşününce seninle görüşmeye başladım diye.
O an yapmış olduğu tüm hamlelere rağmen ona dokunma onunla sevişme onu öpme gibi bir isteğim girişimim olmadı. Biraz gurur yapıp yulin demek ki gerçekten istemiyor o anın şaşkınlığına ve fiziksel uyarılar hormonlar derken o an daha büyük tepki veremediyi görmesi gerekirdi. Üstelik kendimi çektim yeterince bozulmuştu aslında tekrar hamlesini beklemiyordum. Tokat bile attım düşününce benim ileri gitmeyeceğimi idrak etmeli ve bana bir daha yaklaşmaya cesaret edememeli diyorum.
Bu arada yok yanlış anlamıyorum seni ama Allah korusun başıma bir şey gelse de karşı tarafı bir şey yok gibi kandıracak bunu düşünecek biri değilim. Vicdan yaparım bu konuda. Şu mesele bile kafamda bu kadar beni elde etti mi suçum var mı dye dönerken diğer türlüsünde evlendiğim kişiye öyle bir oyun yapmazdım sanırım.

Kızlar öyleyse dediğiniz gibiyse yani bu çocuk şu an istediğini alamadığı istediği yere kadar ilerletemediği ve de benden cevap bile almadığı ve iğrenildiğini gördüğü için egosu zedelenmiştir diye düşünüyorum sizce ?

Kızlar öyleyse dediğiniz gibiyse yani bu çocuk şu an istediğini alamadığı istediği yere kadar ilerletemediği ve de benden cevap bile almadığı ve iğrenildiğini gördüğü için egosu zedelenmiştir diye düşünüyorum sizce ?

Onun egosunu filan boşverin de son durumunuzu bilmiyorum ama numara değiştirmeyi bari gerçekleştirin.
Sizi sevmediğini yıllar sonra da olsa anlayacaksınız gözünüzü açmaya çalışın.

Onun egosunu filan boşverin de son durumunuzu bilmiyorum ama numara değiştirmeyi bari gerçekleştirin.
Sizi sevmediğini yıllar sonra da olsa anlayacaksınız gözünüzü açmaya çalışın.
Sevse yapmaz zaten bunları bunu görüyorum. Arayıp rahatsız edeceğini sanmıyorum ben. Numaramı değiştirsem ne olacak işimi evimi arkadaşlarımı biliyorken numara en basiti. Sapık gibi kapıma düşeceğini sanmıyorum.

Sevsin isterdim sadece ama böyle bir insanın sevgisi ne olacak diyor herkes. Bilmiyorum ders alırdı en kötü. Anlattığımda çok kötü geliyor kulağa ama ben mi kötü anlattım acaba dünyanın en kötü insanıymış gibi herkes aynı şeyi söyledi.

Bunu 2 tane psikologla paylaştım ben mi hatalıyım acaba diye anın verdiği hisle boş da olmadığın için duygusallık beklentinle oradan gidememiş şoka bile girmiş olabilirsin ama sonrasında yaşadığın iğrenme duygusu başta yapma demen kendini açıklaman onun sana ikna cümleleri attığın tokat elini çekmen onu tutman senin alanına istemediğin halde girdiğini gösteriyor. Böyle durumlarda mağdurlar kendini suçlamaya girişir. Bu bir nevi taciz bile sayılabilir dediler. Yeterli enerjiyi kendinde bulup amacı tam idrak ettiğinde olayı durdurmayı da başarmışsın. Orada elinden gelen oymuş sen de onu yapmışsın dediler. Bu tarz durumlarda uyarılmaya karşılık sen de kontrolünü kaybetmiş olabilirdin yulin dedi hatta bir tanesi.

Daha arayamaz utanır diye düşünüyorum ama arsız profil olduğunu düşünüyor arkadaşlarım yine arar eder diyorlar daha önce nasıl yaptıysa.
Beni sevmediğini biliyorum. Başlangıçta gözle görülecek kadar heyecanlanıyordu. Dalga geçiyorlardı onunla. Zamanla normalleşti. Kendisi de olayın sabahında başta sana belki de aşıktım şu an yine arkadaşça kalamıyorum hissim var ama tam emin de olamıyorum demişti. Böyle ilişkiye başlanmaz istemem deyince körkütük aşık gibi başlamak istiyorsun ama artık hemen hemen tüm ilişkiler böyle zamanla duygular yerleşir tanıdıkça olur bunlar dedi.

Ama işte arabada ilk kez sarılmasına izin verdiğimde mantığı uçtu çocuğun beyni iptaldi. Kendisi de itiraf etti beyniyle düşünemediğini arabadayken. Bu kadar çekim varsa birine karşı o kişiye niye aşık olmaz sevmez o insan bunu anlamıyorum. Çünkü gerçekten benim cinselliğe yakın olmadığımı anaç ruhlu ciddi biri olduğumu bilmesine rağmen bağını koparmadı ben başlangıcın duygusallıkla olduğunu düşünüyorum o yüzden. Bu yaptığını aylar önce de yapabilirdi ya da tamamen bırakırdı bununla yaşayamam diye çünkü bana ilk açıldığında el şakası yapınca ona çok ağır tepki vermiştim. Bir daha bana dönüp durması ondan sonra çok saçma.
Elinde fırsatı hep vardı kaç kez başbaşa kaldık biz o arabada kullanmak istese aşığım yalanlarıyla önce duygusallığıma oynardı.
Benim ona duygumu hissedince belki cesaret aldı ama aylardır bunu yaşayabileceğine dair umudu yoktu tokalaşarak ayrıldığımda çok resmisin demişti bana sarılmışlığımız bile yoktu yani elle tutulur.En azından işi cinselliğe taşıyabilecek umudu yoktu. O yüzden ona abaza muamelesi yapmak istemiyorum. Anlık olarak yoldan çıktı ama haddini aştı işte ne olursa olsun yaşayalım bunu muamelesi ile bunu kaldıramıyorum zaten

Ben gittim geldim aylar geçti sen hala aynı adamla boşa vakit harcıyorsun
Sonra sevdiğim biri yok diyorsun
Böylelerine vakit harcarsan bir 2-3 sene sonra yine aynı yerde sayacaksın
Dedik
20 kere değmez dedik
Ah velvette ya cidden aylardır bu durum seninle konuşmuştuk hatırlıyorum ben de. Bilmiyorum işte burda benden daha tecrübeli benim şu salak kafamı yerine getirecek insanlar var diye yazıyorum açıkça. Bir de birden fazla kadınız burda şunlara haddini bildirmenin en güzel yolunu bulmak için burdan daha iyi bir yer de yok gibi :) cevap verme yazma etme diyeceksin bunları zaten yapmıyorum rüyasında görür. Elde ettiğini düşünmesin şimdilik yeter ki iletişim çabası boşta kalınca anlamıştır herhalde diyorum. İşi biten erkek selamı sabahı sorgulamaz uzaklaşmam işine bile gelir. Bu noktadan sonra pişman olmasını istiyorum işte. Aman kafam karışık

anaç ruhlu ciddi biri olduğumu bilmesine rağmen

zaten bu yüzden dönüp dolaşıp sizden medet ummaya çalışır.
Çocukken anne sevgisini yeterince almamış erkekler merhametli ciddi kadınlara adeta anneleriymiş gibi sarılır ve sahiplenilmek isterler elde edene kadar her türlü kedi gibi yanaşır sonra cepte hissettikleri anda bunlar sıkılır ve kadın da uyanırsa başka bir kadına doğru yola çıkarlar.
Yani sevdikleri sevgililieri değil beslenmemiş egolarıdır.
Genç olduğunuzu düşünüyorum lütfen sizi melek gibi gördüğünü filan düşünmeyin egosu izin vermez. bu yanılgı yıllara mal oluyor.

Benden istediğini aldığını düşünüp arkadaş kalmak olabilir mi peki sonraki amacı ? Hani yulin zaten maksimum bu kadar hevesim bitti önüme bakarım ben artık düşüncesi olabilir mi ?

zaten bu yüzden dönüp dolaşıp sizden medet ummaya çalışır.
Çocukken anne sevgisini yeterince almamış erkekler merhametli ciddi kadınlara adeta anneleriymiş gibi sarılır ve sahiplenilmek isterler elde edene kadar her türlü kedi gibi yanaşır sonra cepte hissettikleri anda bunlar sıkılır ve kadın da uyanırsa başka bir kadına doğru yola çıkarlar.
Yani sevdikleri sevgililieri değil beslenmemiş egolarıdır.
Genç olduğunuzu düşünüyorum lütfen sizi melek gibi gördüğünü filan düşünmeyin egosu izin vermez. bu yanılgı yıllara mal oluyor.
İnanın çok üzgünüm. Anne sevgisi almış aslında hatta baba yok. Yulinden alacağımı aldım işim bitti demiş olabilir mi peki ? Kızmadığımı düşünse de onunla arkadaş kalacağımı düşünmesi saçma ama bunu düşünmüş olabilir mi? Ölsem keşke ne iğrenç bir şey bu düştüğüm durum

İnanın çok üzgünüm. Anne sevgisi almış aslında hatta baba yok. Yulinden alacağımı aldım işim bitti demiş olabilir mi peki ? Kızmadığımı düşünse de onunla arkadaş kalacağımı düşünmesi saçma ama bunu düşünmüş olabilir mi? Ölsem keşke ne iğrenç bir şey bu düştüğüm durum

Alacağımı aldım dememiştir böyle şeyler düşünme.
Şu an arkadaşça yanaşmasına aldanmayın siz sadece.
Geçmiş geçmişte kaldı geleceğinize odaklananın ve o adamı unutun yapmanız gereken sadece bu.
Değmeyecek insanlar için uzun süre düşünmeye değmez.
İnanın öyle güzel unutuluyorlar ki.
İyi ki gerçek yüzünü gördüm diyorsunuz.
Her şerde hayır vardır gerçekten.
Şimdi mutlu olma ve onu unutma zamanı :KK15:

Son düzenleme:
Neden ölmek istiyorsun canım daha öncede yazdım adam abazanin teki seni elde etmeye çalıştı ve başaramadı ama hala arkadaş gibi görüşmeye devam edersen işte ozaman elde ettim enazindan oynaştım demekki oda istiyormuş diyecek ve iyice yüzsüzleşecek....

Alacağımı aldım dememiştir böyle şeyler düşünme.
Şu an arkadaşça yanaşmasına aldanmayın siz sadece.
Geçmiş geçmişte kaldı geleceğinize odaklananın ve o adamı unutun yapmanız gereken sadece bu.
Değmeyecek insanlar için uzun süre düşünmeye değmez.
İnanın öyle güzel unutuluyorlar ki.
İyi ki gerçek yüzünü gördüm diyorsunuz.
Her şerde hayır vardır gerçekten.
Şimdi mutlu olma ve onu unutma zamanı :KK15:
Oynaştı benle hevesim geçti isterse arkadaş kalırım düşüncesi vardır belki diyorum. Daha önce arkadaş kalmayı denemiştik o kalamayınca iletişimi kesmiştim. Şimdi isteği de bittiği için kalabileceğini düşünmüş olabilir mi bu var aklımda. Benim onunla arkadaş kalmayacağımı çoktan anlamış olması lazım. Ya da en azından benden selam mı bekliyor düşman olmayalım mı diyecekti. İnanın odaklanmıyorum. Aklımdan her şey geçiyor

Neden ölmek istiyorsun canım daha öncede yazdım adam abazanin teki seni elde etmeye çalıştı ve başaramadı ama hala arkadaş gibi görüşmeye devam edersen işte ozaman elde ettim enazindan oynaştım demekki oda istiyormuş diyecek ve iyice yüzsüzleşecek....
İşte diyorum ki yarım yamalak duygularla geldi oynaştı hevesini aldı şimdi düşman kalmaya gerek yok gibi mi düşündü acaba. Arkadaş kalmayacağımı bilmeli acaba en azından selamlaşalım mı diye düşündü.

Yulincim bu konu dengesiz erkek vakasi olarak basladi, insanlar ona gore yorumlar yapti ama su anda bambaska bir seye donustu. Okurken cok cok rahatsiz edici buldum, yani cinsel taciz ve asagilama stili seyler yasamissin kuzum, aklin basinda mi?? Hala bu adamla gorusmek gibi bir dusuncen varsa kesinlikle olmasin?

Oynaştı benle hevesim geçti isterse arkadaş kalırım düşüncesi vardır belki diyorum. Daha önce arkadaş kalmayı denemiştik o kalamayınca iletişimi kesmiştim. Şimdi isteği de bittiği için kalabileceğini düşünmüş olabilir mi bu var aklımda. Benim onunla arkadaş kalmayacağımı çoktan anlamış olması lazım. Ya da en azından benden selam mı bekliyor düşman olmayalım mı diyecekti. İnanın odaklanmıyorum. Aklımdan her şey geçiyor

Bir erkek arkadaş kalmayı bilmez sadece uzak dur iletişim kurma kendi hayatına geleceğine odaklan.
Arkadaş kalalım lafı kocaman bir yalan canım.

Az önce bana istek atmıştı kızlar görmezden geldim yarım saat sonra falan baktım geri çekmiş. Yanlışlıkla mı ekledi acaba

Yulincim bu konu dengesiz erkek vakasi olarak basladi, insanlar ona gore yorumlar yapti ama su anda bambaska bir seye donustu. Okurken cok cok rahatsiz edici buldum, yani cinsel taciz ve asagilama stili seyler yasamissin kuzum, aklin basinda mi?? Hala bu adamla gorusmek gibi bir dusuncen varsa kesinlikle olmasin?
Evet psikologum da taciz olarak değerlendirilebilir dedi. Görüşme niyetim yok ama en azından insan olarak kalsın istiyordum aklımda. Az önce de istek yollamış geri çekti sonra acaba eli mi çarptı diyorum. Anlamıyorum ki ne amaçla ne yapıyor

Sakın yapma bu adamla yulin
Başta olursunuz diyordum ama bırak gitsin
Ona en iyi ders onu görmemek ile olur
Hayatıma bir daha giremez zaten inşallah kendimi kurtardım ondan içten içe keşke sevse demiyor muyum diyorum tabi ama bir yandan da iğreniyorum ondan. Bana obje muamelesi mi yaptı gerçekten amaç bu muydu yoksa kendini mi kaybetti bunun ayrımını yapamıyorum.

X