Hayatımdan uzaklaşmıyor psikolojimi bozup duruyor

Kızlar eski konularımı bilen bilir.
3 kere falan küstük kimi restti kimş gerçekten bitirme. En sonuncuda artık arama kafamı karıştırma sen net değilsin umarım kafan toparlanır arkadaş da kalmayalım iletişim istemiyorum dedim.
1 ay sonra bayram seyran bahane etti aradı hayatımda biri var sanmış sesi bozuk sonrasında da bambaşka bahanelerle aramaya çalıştı. Hep saygılı davranmaya çalıştım. Kısa tuttum konuşmaları bahane bulup aradıkça. Haftasonu şehir dışındaydı yine yazdı tatilde bile benle uğraşıyor. Çevrimiçisin yazmış bana. Ne alaka yanlış mı yolladın dedim yok seninle kötü olmak istemiyorum falan dedi bu sefer biraz tersledim neyse yulin anlama boşver falan dedi.
Anlatsaydın anlardım belki naptığın belli değil dedim. Geldiğimde konuşalım dedi.
Geldiği zaman bilerek olduğum yerden geçti beni arıyordu farkettim merdivende arkasına baka baka gidiyordu sonra gördü beni başka birimdeydim selam verdi sanki küsmemişiz gibi güleryüzlüydü. Arkadaşı da vardı yanında yukarı çıktılar.Dönüşte de benim odama baktığını gördüm dışatda telefonla konuşuyordum. Kafasını kaşıya kaşıya düşüne düşüne çıktı. Görmezden geldim. Arkasına dönecek gibi oldu hatta. Neyse anladım arayacağını zaten.
Akşamına aradı kızlar beni yine. Buluşalım diye. Ama onu bile bir ileri bir geri söylüyor sonra delirdim yeter açıklama yapacaksan gelirim sen bilirsin diye. Bu sefer normal görüşsek yarın konuşsak diğer türlü olmaz mı sen beni sıkıştıracak mısın dedi. Korktu. Doğruları söylersem bir şeyler değişir mi ki dedi. Ne dedim arkadaş mı kalmak istiyorsun? Hayır istemiyorum arkadaşlık dedi.
Senin duyguna güvenmeliyim bilmiyorum diyebildim. Benim kapalı kutu olduğumu öyle olunca onun da öyle olası geldiğini,o beni kıskanırken bildiğimi okuduğumu ama ona baskı yaptığımı,o bana bakarken yüzümü çevirdiğimi gözüne bakmadığımı söyledi. Benim iyi olduğumu ama baskıcı potansiyelimden korktuğunu bir ömürün böyle geçip geçmeyeceğini düşündüğünü belirtti. Ne saçmalıyorsun ne zannediyorsun şimdiden evlilik mi düşünüyorsun dedim. Hayır ama sen olursan öylesine olacak biri değilsin benim için dedi. Sence ben o kadar deli mi görünüyorum dedim. Hayır haklısın daha genciz zaten aslında ben de insanları hayatıma alırken hiç ben bunla evlenirim diye düşünerek almadım bugüne dek dedi. Evet dedim şu aşamada düşünmek saçma. Doğru diyorsun aslında yapacağımız en iyi şey denemek olur sen haklısın aslında deneriz olursa olur dedi.Sonra normal muhabbete geçtik. Gece yarısıydı zaten yazarım dedi yazmadı. Ertesi gün akşama dek sesi çıkmadı çıkışta beni kıskandığı çocuğu benim yanımda gördü bana tripli bir mesaj attı ekrandan okudm Allahtan çünkü 2 dk sonra silmiş. Aradım ettim azıcık konuştuk. Anneannesi hastaymış hastanede yatıyor onun yanına gitti. Ararım dedi gece boyu aramadı. Ertesi gün akşama doğru yanıma uğradı ama yine o çocuğu soruyor çocukla dalga geçiyor. Görüşelim edelim diyemedik yani. Sonra dışarda karşılaştık normalde yazardı yazmadı. En son ben aradım. Seninle görüşmek istemiyorum kesin kararım diye. Bozuldu yine niye fikir değiştirdin dedi. Kendimi açıkladım beni ikna etmeye çalıştı gelip seni alcam tüm gün hastanedeyim şimdi de daha eve gitmedim. Seni gördüm hatta bugün ama meşguldun arkadaşların var diye bilerek yazmadım dedi. Duyguların olsa bahanelerin olmazdı dedim istemiyorum. Sana duygularımı git o eski kankana sor bakalım dedi. Sen deneriz deyince ben rahatladım korkum gitti yulin dedi. Sen benim evleneceğim insan değilsin ki dedim o an artık yıprandığım için. Sonra biraz bozuldu gibi kapattık işi vardı ortak arkadaşımızla görüşmesi lazımdı.

Bana sakın uyuma arayacağm dedi. 2 saat sonra falab döndü kızlar.

Oturmuş onu muhabbete tutmuşlar. Çok sinirlendim değer vermiyorsun işte diye hayır dedi bilmem ne abi zorladı gerçekten dedi. Yeni dönebildim eve bak dedi. Görüşelim yarına plan yaptık ertesi gün görüşelim dedi ne planı dedim bu konu varken sen ne rahatsın. İş için arkadaş rica etti dedi. Sen de gel dedi. Kabul etmedim. Konuşma süresince bu sefer o tersleşmeye başladı tamam yulin konuşmayalım en iyisi bilmem ne.
İçinde çok ukte kalacakmış bazı şeyler.
Kendi baskılarını görmeyip ben onu aldatmışım gibi davranıyor. Sadece uyumak istiyormuş kestirp atıyor sinir olunca bu sefer ben alttan alır oldum bu konuşma daha da geriye götürdü sanki değil mi diye. Bilmiyorum diyor. Bana karşı ilk başlarda çok çok yoğun olduğunu benim onu hayal kırıklığına uğrattığımı davranışlarımla uzaklaştırdığımı söylüyor. Geçmiş zaman kipiyle konuşuyorsan gerek yok konuşmayalım dedim. Sence bu kadar şeyden sonra sana başka nasıl cümle kurabilirim yulin. İlk zamanki gibiyim dememi mi bekliyorsun dedi. Tam sana yöneliyorum beni yine uzaklaştırıyorsun dedi. İletişimi kesmek de istemiyorum öyle de olmuyor diyor. Arabada ona bakmamışım sağa sola bakmışım bunu deyince mantıklı olan senin yola bakman zaten dedim. Tamam dedi kesin konuşmayalım bundan sonra. Sen beni hep kötü görüyorsun. Konuşma uzayınca yüzyüze görüşme kararı aldık. Ama tabi arkadaşla iş buluşması erken biterse.

Kızlar çok uzun yazdım aklıma geldikçe. Ne olur yardım edin. Ben çok kötü hissediyorum. Ona da dedim benimle niye uğraşıyorsun dengemi bozuyorsun diye kendini normal görüyor. Dönsün diye uğraşmadım Allaha bıraktım. Dönünce de Allahtan deyip mutlu oldum ama sonuç bu yine ağlıyorum.

Hem seviyor hem ilgisiz, en sevmediğim tip. Bunla ölür geçmez. Yol verip iletişimi tamamen kesin

Her seferinde dönmesini istemiyorsanız kapıyı tamamen kapatmanız hatta kilitlemeniz gerekiyor.
Düzeltme: Cevabım konu sahibineydi size yazmışım:KK25:
Normal bir insan olduğunu düşündüğüm için yapmıyordum yani normal şekilde hayatımdan çık demiştim bağırmadan çağırmadan. Kendisi telefonda ağlamaklı oldu gayet net anlamıştı demek ki. Sonra bayram seyran bilmem ne fırsat bildi herhalde kararını verdi ki arıyor dedim hatta arkadaşçadır belki dedim ama böyle bir durum oldu işte. Artık saygımı da kaybettim ona o yüzden dönemeyecek. Bir teşebbüsü daha olursa görmediği yüzümü göstercem bir daha da aramaya cesaret bile edemeyecek. Aramazsa muallakta gibi kalacak egosu tatmin olacak o yüzden arasın ki hakettiği cevabı ona vereyim

Hem seviyor hem ilgisiz, en sevmediğim tip. Bunla ölür geçmez. Yol verip iletişimi tamamen kesin
Aynen öyle bela olarak yolladı Allah onu başıma başka açıklama yok yani. Ya iletişimi kesiyorum da çevremiz ortak ne olacak oturalım beraber gelsin o fa diyorlar işler karışıyor. Ne bilsinler arkadaşlık konusunda dürüst olmadığını.

Evet istiyordum ama artık iki cihan bir araya gelse de konuşmayacağım onunla. Bitti. Ararsa çok pis terslenecek bu sefer. Bir daha aramaya yüzü varsa tabi.
Bak hala ararsa terslenecek diyorsun. Yani hala telefonlarini acmaya niyetlisin. Bu hata... telefonu acman bile istedigini gosterir, ona hala deger verdigini gosterir. Erkekler o an telefonda ne soyledigine bakmaz ki... istedigin kadar tersle naz yapiyor bal gibi de istiyor diye dusunur.
Engelle gitsin ya. Ya da caldirsin caldirsin dursun acma onun telefonlarini. Adamin totosunu kaldirma. Sen degerlisin. Boyle defolularla ugrasma ya.

Bak hala ararsa terslenecek diyorsun. Yani hala telefonlarini acmaya niyetlisin. Bu hata... telefonu acman bile istedigini gosterir, ona hala deger verdigini gosterir. Erkekler o an telefonda ne soyledigine bakmaz ki... istedigin kadar tersle naz yapiyor bal gibi de istiyor diye dusunur.
Engelle gitsin ya. Ya da caldirsin caldirsin dursun acma onun telefonlarini. Adamin totosunu kaldirma. Sen degerlisin. Boyle defolularla ugrasma ya.
Açmasam daha mı iyi olur diyorsunuz. Ona yapabileceğim en sert tepki neyse onu yapmak istiyorum eğer bu daha sert olacaksa açmam :)

10 kerede başlasanız 100 kere de başlasanız adamın karakteri bellidir, olmayınca olmuyor. Benim de son ilişkimde buna benzer şeyler oldu. Bitiriyorum tam kendime yeni bir düzen kuruyorum hoopp adam mesaj atıp aklımı karıştırıyor. "herşey düzelecek, eskisi gibi olmayacağım, sana hakettiğin değeri vereceğim vs" zaten ikna olmaya dünden hazırım hemen yelkenler suya. Sonra ne mi oluyor adam 1-2 gün ilgili sonra eski haline dönüyor. Tamamen çok kesin bir dille biitimedikçe bu döngü böyle devam ediyor. Ayrılık sürecinde çekeceğiniz acıyı hem onunla birlikte çekiyorsunuz hem de ayrıldıktan sonra. Kesin bir dille bitirip tamamen iletişimi koparmadıktan sonra bu böyle devam edecek.

10 kerede başlasanız 100 kere de başlasanız adamın karakteri bellidir, olmayınca olmuyor. Benim de son ilişkimde buna benzer şeyler oldu. Bitiriyorum tam kendime yeni bir düzen kuruyorum hoopp adam mesaj atıp aklımı karıştırıyor. "herşey düzelecek, eskisi gibi olmayacağım, sana hakettiğin değeri vereceğim vs" zaten ikna olmaya dünden hazırım hemen yelkenler suya. Sonra ne mi oluyor adam 1-2 gün ilgili sonra eski haline dönüyor. Tamamen çok kesin bir dille biitimedikçe bu döngü böyle devam ediyor. Ayrılık sürecinde çekeceğiniz acıyı hem onunla birlikte çekiyorsunuz hem de ayrıldıktan sonra. Kesin bir dille bitirip tamamen iletişimi koparmadıktan sonra bu böyle devam edecek.
Daha fazla uğraşmak istemiyorum zaten yordu ömrümü çürüttü. Selamı dahi kesmiştim.Duygum yoktu buna üzülmem diyordum hatta ama dengesizlikleriyle psikolojimi alt üst etti. Adam gibi dursa iyiyken çok iyiyiz ama işte ruh hastası. Diğer üye telefonunu açma açıp arama desen de olumlu anlar demiş. En kesin dil ne olur kararsız kaldım. Açmayacağım sanırım.

Yulinnn telefonlarını açma! Sakın. Soyleneceksin ' Aa bu kız beni seviyor' dedirteceksin:KK43:
Öfke= umursamaktir.
Tamam canım burası fikrimi değiştirdi açmayacağım. Peki ortak arkadaş bunu normal biliyor ya hani iyi çocuk kötülük düşünmez diyordu. İnsanların duygusu değişebilir yulin arkadaş olun tarzı konuşuyordu. Ona anlatayım mı yaptıklarını, arkadaş gibi davranmadığını dengesiz olduğunu? Yulin kendi kafasında kuruyor dememesi açısından her şeyi o da bilsin arkadaşını tanısın istiyorum bir yandan. Ama işte biraz düz bir kız emin de olamıyorum.

Hayatina mudahil oluyor da sen olmuyor musun? Kav satir arasinda o aramamisken sen aramissin.Birak kopart tamamen iliskiyi.

Tamam canım burası fikrimi değiştirdi açmayacağım. Peki ortak arkadaş bunu normal biliyor ya hani iyi çocuk kötülük düşünmez diyordu. İnsanların duygusu değişebilir yulin arkadaş olun tarzı konuşuyordu. Ona anlatayım mı yaptıklarını, arkadaş gibi davranmadığını dengesiz olduğunu? Yulin kendi kafasında kuruyor dememesi açısından her şeyi o da bilsin arkadaşını tanısın istiyorum bir yandan. Ama işte biraz düz bir kız emin de olamıyorum.
3. kişileri katma. Anlatma da. Çünkü eminim senin alnlattiklarini evirecek çevirecek gidecek çocuğa anlatacak saçma saçma. İstemediğimiz bir durum yani. Eğer bir şeyi aktarmasini istiyorsan senin gayette keyfin yerinde oldugunu göster ama söyleme. O kız eminim soracak sana noldu diye. Sakınnn sen bişey anlatma

Engellemek çok zor değil diye düşünüyorum.

Hayatina mudahil oluyor da sen olmuyor musun? Kav satir arasinda o aramamisken sen aramissin.Birak kopart tamamen iliskiyi.
Ne zaman aramışım mesela ? Beni aramadan bir kere bile aramadım onu. Kendisi de bunu iddia edemez. Koparttım evet çok da üzüldüm ama asla müdahil olmadım olmayacağım da.

3. kişileri katma. Anlatma da. Çünkü eminim senin alnlattiklarini evirecek çevirecek gidecek çocuğa anlatacak saçma saçma. İstemediğimiz bir durum yani. Eğer bir şeyi aktarmasini istiyorsan senin gayette keyfin yerinde oldugunu göster ama söyleme. O kız eminim soracak sana noldu diye. Sakınnn sen bişey anlatma
Emin değilim aynen kötü niyetli değil ama düz. Gidip yuline ayıp etmişsin der başka şey demez sonra ben üzülüyorum imajı çizerim haklısın. Belki sorarsa şey olabilir. Onun adını duymak da istemiyorum. Beni aramasın sormasın görmeyeyim mümkünse rahatsız etmesin artık. Bunu tabi üzülmeden güçlü ifade ile söylemem lazım

Aynen öyle bela olarak yolladı Allah onu başıma başka açıklama yok yani. Ya iletişimi kesiyorum da çevremiz ortak ne olacak oturalım beraber gelsin o fa diyorlar işler karışıyor. Ne bilsinler arkadaşlık konusunda dürüst olmadığını.

Haklısınız. Şöyle yapabilirsiniz belki arkadaşlarınıza bi arada olmaktan hoşlanmadığınızı kesin bir dille belirtin. O geliyorsa gitmeyin ki sinirleriniz yıpranmasın.

Emin değilim aynen kötü niyetli değil ama düz. Gidip yuline ayıp etmişsin der başka şey demez sonra ben üzülüyorum imajı çizerim haklısın. Belki sorarsa şey olabilir. Onun adını duymak da istemiyorum. Beni aramasın sormasın görmeyeyim mümkünse rahatsız etmesin artık. Bunu tabi üzülmeden güçlü ifade ile söylemem lazım
emin olma bence

Yulin neden dogru düzgun davranmıyor biliyor musun ?
Çünkü sen hemen yumuşuyorsun
Direkt geç karşısına hiç bir şey söylemesine izin vermeden
Eğer boyle gelgitli hareketlerine son vermezse hiç muhattap olmayacagını söyle.
Sert konuş bu konuda
Sen bi oyuncak degilsin çünkü

X