- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
Yarısına kadar okuyabildimNe oldu :)
Peki sizce böyle insanlar herkese mi böyledir ? Ben yerine başkası olsa da değişmez mi bu dengesizliği?
Haklısın ben de buna hep öyle yaptım. O zaman aramayayım yazmayayım. Kendi kendine kudursun. Çok doluyum çok. İçimden neler diyorum ona bir bilsen :)Asla arama ve umursamaz davran.Yoksa seni asla ciddiye almaz ve her zaman seninle oyuncak gibi oynar.Erkekleri etkilemenin yolu biraz rahat olup onu fazla takmamaktır.Ben şimdiye kadar kimle görüştüysem aşkımdan ölsem kızdığım zaman aramadım ve sonra onlar beni aradılar
Ha gayret azıcık daha okusanız değerli yorumunuzu görmek isterim :)Yarısına kadar okuyabildim
Peki başım çok ağrıyor ama sizin için okuyacağımHa gayret azıcık daha okusanız değerli yorumunuzu görmek isterim :)
Sakın sen bana şunu yaptın bunu yaptın ,aramadın beni gibi şeyler söyleme ona ve arama da.Aradığında da umursamaz tavırlar takın ve meşgulmüş gibi davran.Bir de aradığı zaman hemen açma,görmemişim bi işim vardı falan de.Asla fazla ayrıntıya girme biraz gizemli ol ve seni başkasıyla görüp hesap sorarsa da bi arkadaşım de geç.Birak biraz kıskansın.Ona trip yapıyormuş gibi davranma.Eğer onu elde etmek istiyorsan bu dediklerimi yap,göreceksin o senin peşinde koşacak (yalnız bunları değecek bir adamsa yap,yoksa hiç uğraşmaHaklısın ben de buna hep öyle yaptım. O zaman aramayayım yazmayayım. Kendi kendine kudursun. Çok doluyum çok. İçimden neler diyorum ona bir bilsen :)
Ona sen benim evleneceğim bir insan değilsin dedim sakince orada biraz bozuldu gibi oldu sonraki konuşmamız daha kötü geçti zaten. Duygularım var ama bunu hayatımdan salmak için güç bekliyorum yeniden.Çok gelgitli buldum bu beyi ne yaptığını bilmiyor sanki eğer duygularınız yoksa salın gitsin böyle insanlarla uğraşmak zor ileride sizin başınız ağrır bi barışalım bi tamamen bitirelim ler ayrıca size değer veren insan herşeyden herkesten önce sizi düşünür sizinle buluşur arkadaşları ile buluşup ordan size vakit kalırsa dönecekmiş
Tutabildiğim kadar tutmaya çalışıyorum kendimi zaten anlamıyor laftan doğru diyorsun boşa konuşmak oluyor. Arar mı bilemiyorum ki dün gece ilk konuşmada çok istekli alttan alan tavrı vardı tam konuşma biterken sen benim evleneceğim tarzda biri değilsin dedim bozuldu gibi oldu 1 dk arıcam seni sakın uyuma dedi. Sonraki konuşma malum daha dengesiz daha suçlayıcı. Tamam yulin konuşmayalım en iyisi.Sakın sen bana şunu yaptın bunu yaptın ,aramadın beni gibi şeyler söyleme ona ve arama da.Aradığında da umursamaz tavırlar takın ve meşgulmüş gibi davran.Bir de aradığı zaman hemen açma,görmemişim bi işim vardı falan de.Asla fazla ayrıntıya girme biraz gizemli ol ve seni başkasıyla görüp hesap sorarsa da bi arkadaşım de geç.Birak biraz kıskansın.Ona trip yapıyormuş gibi davranma.Eğer onu elde etmek istiyorsan bu dediklerimi yap,göreceksin o senin peşinde koşacak (yalnız bunları değecek bir adamsa yap,yoksa hiç uğraşma).Yalnızca biraz sabırlı davranıp kendine hakim olman lazım.
Bence fazla uğraşma dengesiz birine benziyor,seni çok yorar sonra.Ama ben her şeye varım,ona karşı duygularım var dersen de duygularını pek belli etmemen lazım.Yazdıklarından anladığım kadarıyla şimdiye kadar ona bir şeyler desen de pek etkileyici olamamışsın malesef çünkü seni her aradığında cevap verip tekrar beklenti içine girmişsin.O da bunu farkettiği için senin kızmalarını pek ciddiye almamış bence.Tutabildiğim kadar tutmaya çalışıyorum kendimi zaten anlamıyor laftan doğru diyorsun boşa konuşmak oluyor. Arar mı bilemiyorum ki dün gece ilk konuşmada çok istekli alttan alan tavrı vardı tam konuşma biterken sen benim evleneceğim tarzda biri değilsin dedim bozuldu gibi oldu 1 dk arıcam seni sakın uyuma dedi. Sonraki konuşma malum daha dengesiz daha suçlayıcı. Tamam yulin konuşmayalım en iyisi.
Uykum geldi ben uyuyayım. Modlarına geçiş. Cehenneme git demek lazım da işte.
Ararsa seninle daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum, bayramlar da dahil beni arama yeter rahat bırak deyip kapatacağım.Bence fazla uğraşma dengesiz birine benziyor,seni çok yorar sonra.Ama ben her şeye varım,ona karşı duygularım var dersen de duygularını pek belli etmemen lazım.Yazdıklarından anladığım kadarıyla şimdiye kadar ona bir şeyler desen de pek etkileyici olamamışsın malesef çünkü seni her aradığında cevap verip tekrar beklenti içine girmişsin.O da bunu farkettiği için senin kızmalarını pek ciddiye almamış bence.
Yani benim buna duygum yoktu ihtimal bile vermiyordum çocuktan asla hoşlanmazken hareketleri aşırı iyiydi sonra ben biraz kibar olduğum için olan oldu herhalde bu beni tam ciddiye belki ondan alamadı bir tarafı kalktı. Mesela ilişki kararı aldığımızda duygusu var ama dediği insanlardan uzak durmuyorum diye inatlaşıp kötü davranıyor. Ben aramayınca sinirleniyordu trip atıyordu. Ona durumu açıklayınca başka ruh haline geçiyordu. Bitirirken arkadaş kalalım en az dedi. Ben kaldım o kalamadı arabayla başbaşa kalmak için neler yaptı o gün. Ben arkadaşız sanarken mesela o benden gözümü gözüne dikmemi falan beklemiş mesela bunu itiraf etti dün. Arama deyince üzüldüm dedi ısrar etti. Sonra unutmuşum ya deyip saatler sonra aradı. Böyle böyle aklımı kurcaladı ve ben de onu çok düşünmeye başladım. İlişki bitmeden önce benim duygularım başladı ama tam değildi daha. Bu böyle kıskançlıklar imalar yapınca her bahanede iletişim kurmaya çalışınca iyice arttı. Ama deneyelim dedik tekrar güya bu sefer şımardı. Benden ilgi istiyor ama kendi yaptıklarının farkında değil. Ona göre ben ona çok çektirdim. Görüşcez diyoruz mesela ama kesin değil başka güne de kalabilir ama haberleşmiyor görüşemedik yarına kaldı diye. Dengesiz davranınca denge bozuluyor yani kısacaDengemi bozuyursun
Bi ara bı arkadaşta benim icin bu cümleyi kullanmıştı. Cidden ne demek bu?
Neden radarinizdaki bu çocuk? Sinir olmak demek umrunuzda olması demek.Engellemek demek umrunuzda demek. Zaten o engeli kaldiracaksiniz bosu bosuna rezil olmayin yani.Ne yaparsa yapsın arasın mesaj atsın cevap vermeyiiin. Çok istiyorsa alır nikah memurunu gelir karşınıza.Yani benim buna duygum yoktu ihtimal bile vermiyordum çocuktan asla hoşlanmazken hareketleri aşırı iyiydi sonra ben biraz kibar olduğum için olan oldu herhalde bu beni tam ciddiye belki ondan alamadı bir tarafı kalktı. Mesela ilişki kararı aldığımızda duygusu var ama dediği insanlardan uzak durmuyorum diye inatlaşıp kötü davranıyor. Ben aramayınca sinirleniyordu trip atıyordu. Ona durumu açıklayınca başka ruh haline geçiyordu. Bitirirken arkadaş kalalım en az dedi. Ben kaldım o kalamadı arabayla başbaşa kalmak için neler yaptı o gün. Ben arkadaşız sanarken mesela o benden gözümü gözüne dikmemi falan beklemiş mesela bunu itiraf etti dün. Arama deyince üzüldüm dedi ısrar etti. Sonra unutmuşum ya deyip saatler sonra aradı. Böyle böyle aklımı kurcaladı ve ben de onu çok düşünmeye başladım. İlişki bitmeden önce benim duygularım başladı ama tam değildi daha. Bu böyle kıskançlıklar imalar yapınca her bahanede iletişim kurmaya çalışınca iyice arttı. Ama deneyelim dedik tekrar güya bu sefer şımardı. Benden ilgi istiyor ama kendi yaptıklarının farkında değil. Ona göre ben ona çok çektirdim. Görüşcez diyoruz mesela ama kesin değil başka güne de kalabilir ama haberleşmiyor görüşemedik yarına kaldı diye. Dengesiz davranınca denge bozuluyor yani kısaca
Hiç engellemedim ki engellemeyi çocukça buluyorum. Aynı ortamı paylaşıyoruz radarıma zorla girdi kendisi. Sadece düşünce olarak değil fiilen de ondan kaçıyordum hatta. Daha sonrasında yakın arkadaş onun için çok saf iyi niyetli yulin şans versen keşke deyip durunca radarıma girmiş olduNeden radarinizdaki bu çocuk? Sinir olmak demek umrunuzda olması demek.Engellemek demek umrunuzda demek. Zaten o engeli kaldiracaksiniz bosu bosuna rezil olmayin yani.Ne yaparsa yapsın arasın mesaj atsın cevap vermeyiiin. Çok istiyorsa alır nikah memurunu gelir karşınıza.
Dönsün dye değil dua dediğim bunun için dönsün duası aramadım yazsın ki tersleyeyim demek istedim yeniden başlayalım değil. Eski sevgili olayında haklısınız. Ama meslekleri aynı çalıştıkları yer aynı girecekleri sınav kullandıkları kütüphane memleketleri ve arkadaşları da aynı. Aynı ortamı benim de paylaşmışlığım oldu onun çevresiyle bu benim onları doğru bulduğumu göstermiyor. Ha bu çocuk başta onlardan kaçıyordu sonrasında ayrılacağımız süreçte inat yaptı adeta ama sonra yine uzaklaştı muhabbeti kesti onlarla. O çocuğu takmıyor değil kendisi arkadaşa yulin onu unutamamış dedikten sonra geri çekildi hayatımdan.Eskisiyle bir şey yaşamadığımı biliyor flört aşamasında kaldığımızı ve onun sevgilisi olduğunu ayrılmayacağını da biliyor. Aramızda bir şey tekrar olmayacağından emin o yüzden şu an kaale almıyor ama çevremdeki olan bir arkadaşa fena şekilde taktı mesela. İşine falan bile engel olmaya çalıştı alttan alta onu olduğum yerden uzak yerlere yollama amacıyla. Yani kandırdığını oynadığını düşünmüyorum. Ama şımardı hem de çok şımardı ve beni üzdü. Başta dönüşünde aradan 2 gün geçmişti ve acaip özürler diledi hediye falan getirdi.Dediğini yaptı benim istemediğim şeylerden uzaklaştı. Kararlılığını görünce yumuşadım. İkincide affetmedim uzak dur diye azarladım. 3. de malesef ki evet kırdı o sertliğimi ama yine de ben arkadaş olarak gelmeye çalışacak sandım çünkü en son öyle bitirdik sanıyordum değilmişiz. Kafasında kurup kurup yaşamış senaryoları. Ha şu an tam bir pisliğe döndü mü döndü. Daha öncesinde saygıyı azaltacak bir şey yapmamıştı. Ama son yaptıklarıyla ona saygımı da bitirdi. Bu sefer bir daha hiçbir şekilde giremeyecek hayatıma o yüzden.İnsanın kendine ettiği kötülüğü yedi mahalle bir araya gelse edemez özdeyişinin açıklama konusu bu herhalde. Allah aşkına şu adamla ilgili açtığın konulara bir aç bak bakalım. Konuların ana fikri bir genç kızın hayatını dengesiz bir adamın yoluna nasıl paspas ettiğinin özeti gibi. Hala çok kararlı durdum diye söyleyip duruyorsun. Ama arasın diye dua bekliyorsun. Kararlı duran halin buysa adam seni tabi kale almaz. Sen bütün dengesizliklerini sineye çekip iki lafı ile her seferinde adamı hayatına alırsan. Sabah bir gün koluna başkasını sebep diye de gene seni gösterir. Sende ben nerede yanlış yaptım diye bir konu daha açarsın burada. Ama sana ne desek boş arkadaşım her konunda adam gene aynı şeyleri yapıyor sen kararlıyım hayatımdan çıkarıcam diyorsun sonra hoop tekrar hayatına aldığın ve adamın yeni dengesizlikleri ile ilgili bir konu daha açıyorsun. Bak sana bir sır vereyim kimse çok ciddi düşündüğü, değer verdiği kaybetmekten korktuğu kıza rağmen onun eski sevgilisi ile ortamlara girip muhabbet etmez. Bizim türk erkekleri o kadar geniş değil kusura bakma. Bu harketinden bile seni bir nebze bile önemsemediği belli olan adamla ömrünü çürütmeye bu hevesin beni benden alıyor.
Evet istiyordum ama artık iki cihan bir araya gelse de konuşmayacağım onunla. Bitti. Ararsa çok pis terslenecek bu sefer. Bir daha aramaya yüzü varsa tabi.Hepsini okumadim. Baslari okudum o kadar. Okudugum kadariyla soyleyim. Ayrilmissiniz ama adam hala arada ariyor. Siz de engellemediginize gore ya da her aradiginda actiginiza gore, her yazdiginda cevap yazdigina gore ne dediginizin karsi taraf acisindan onemi yok, siz de istiyorsunuz sadece naz yapiyorsunuz demektir....Evet siz de istiyorsunuz... Erkekler de aynen boyle dusunur. O telefona cevap veriyorsan haka bir umut vardir onun icin cunku...Engelle gitsin ya da acma telefonlarini...
Gerisini okumadim.