Hayatımdan uzaklaşmıyor psikolojimi bozup duruyor

Hem seviyor hem ilgisiz, en sevmediğim tip. Bunla ölür geçmez. Yol verip iletişimi tamamen kesin

Her seferinde dönmesini istemiyorsanız kapıyı tamamen kapatmanız hatta kilitlemeniz gerekiyor.
Düzeltme: Cevabım konu sahibineydi size yazmışım
Normal bir insan olduğunu düşündüğüm için yapmıyordum yani normal şekilde hayatımdan çık demiştim bağırmadan çağırmadan. Kendisi telefonda ağlamaklı oldu gayet net anlamıştı demek ki. Sonra bayram seyran bilmem ne fırsat bildi herhalde kararını verdi ki arıyor dedim hatta arkadaşçadır belki dedim ama böyle bir durum oldu işte. Artık saygımı da kaybettim ona o yüzden dönemeyecek. Bir teşebbüsü daha olursa görmediği yüzümü göstercem bir daha da aramaya cesaret bile edemeyecek. Aramazsa muallakta gibi kalacak egosu tatmin olacak o yüzden arasın ki hakettiği cevabı ona vereyim

Hem seviyor hem ilgisiz, en sevmediğim tip. Bunla ölür geçmez. Yol verip iletişimi tamamen kesin
Aynen öyle bela olarak yolladı Allah onu başıma başka açıklama yok yani. Ya iletişimi kesiyorum da çevremiz ortak ne olacak oturalım beraber gelsin o fa diyorlar işler karışıyor. Ne bilsinler arkadaşlık konusunda dürüst olmadığını.

Evet istiyordum ama artık iki cihan bir araya gelse de konuşmayacağım onunla. Bitti. Ararsa çok pis terslenecek bu sefer. Bir daha aramaya yüzü varsa tabi.
Bak hala ararsa terslenecek diyorsun. Yani hala telefonlarini acmaya niyetlisin. Bu hata... telefonu acman bile istedigini gosterir, ona hala deger verdigini gosterir. Erkekler o an telefonda ne soyledigine bakmaz ki... istedigin kadar tersle naz yapiyor bal gibi de istiyor diye dusunur.
Engelle gitsin ya. Ya da caldirsin caldirsin dursun acma onun telefonlarini. Adamin totosunu kaldirma. Sen degerlisin. Boyle defolularla ugrasma ya.

Açmasam daha mı iyi olur diyorsunuz. Ona yapabileceğim en sert tepki neyse onu yapmak istiyorum eğer bu daha sert olacaksa açmam :)

10 kerede başlasanız 100 kere de başlasanız adamın karakteri bellidir, olmayınca olmuyor. Benim de son ilişkimde buna benzer şeyler oldu. Bitiriyorum tam kendime yeni bir düzen kuruyorum hoopp adam mesaj atıp aklımı karıştırıyor. "herşey düzelecek, eskisi gibi olmayacağım, sana hakettiğin değeri vereceğim vs" zaten ikna olmaya dünden hazırım hemen yelkenler suya. Sonra ne mi oluyor adam 1-2 gün ilgili sonra eski haline dönüyor. Tamamen çok kesin bir dille biitimedikçe bu döngü böyle devam ediyor. Ayrılık sürecinde çekeceğiniz acıyı hem onunla birlikte çekiyorsunuz hem de ayrıldıktan sonra. Kesin bir dille bitirip tamamen iletişimi koparmadıktan sonra bu böyle devam edecek.

Daha fazla uğraşmak istemiyorum zaten yordu ömrümü çürüttü. Selamı dahi kesmiştim.Duygum yoktu buna üzülmem diyordum hatta ama dengesizlikleriyle psikolojimi alt üst etti. Adam gibi dursa iyiyken çok iyiyiz ama işte ruh hastası. Diğer üye telefonunu açma açıp arama desen de olumlu anlar demiş. En kesin dil ne olur kararsız kaldım. Açmayacağım sanırım.

Yulinnn telefonlarını açma! Sakın. Soyleneceksin ' Aa bu kız beni seviyor' dedirteceksin
Öfke= umursamaktir.
Tamam canım burası fikrimi değiştirdi açmayacağım. Peki ortak arkadaş bunu normal biliyor ya hani iyi çocuk kötülük düşünmez diyordu. İnsanların duygusu değişebilir yulin arkadaş olun tarzı konuşuyordu. Ona anlatayım mı yaptıklarını, arkadaş gibi davranmadığını dengesiz olduğunu? Yulin kendi kafasında kuruyor dememesi açısından her şeyi o da bilsin arkadaşını tanısın istiyorum bir yandan. Ama işte biraz düz bir kız emin de olamıyorum.

Hayatina mudahil oluyor da sen olmuyor musun? Kav satir arasinda o aramamisken sen aramissin.Birak kopart tamamen iliskiyi.

3. kişileri katma. Anlatma da. Çünkü eminim senin alnlattiklarini evirecek çevirecek gidecek çocuğa anlatacak saçma saçma. İstemediğimiz bir durum yani. Eğer bir şeyi aktarmasini istiyorsan senin gayette keyfin yerinde oldugunu göster ama söyleme. O kız eminim soracak sana noldu diye. Sakınnn sen bişey anlatma

Engellemek çok zor değil diye düşünüyorum.

Hayatina mudahil oluyor da sen olmuyor musun? Kav satir arasinda o aramamisken sen aramissin.Birak kopart tamamen iliskiyi.
Ne zaman aramışım mesela ? Beni aramadan bir kere bile aramadım onu. Kendisi de bunu iddia edemez. Koparttım evet çok da üzüldüm ama asla müdahil olmadım olmayacağım da.

Emin değilim aynen kötü niyetli değil ama düz. Gidip yuline ayıp etmişsin der başka şey demez sonra ben üzülüyorum imajı çizerim haklısın. Belki sorarsa şey olabilir. Onun adını duymak da istemiyorum. Beni aramasın sormasın görmeyeyim mümkünse rahatsız etmesin artık. Bunu tabi üzülmeden güçlü ifade ile söylemem lazım

Haklısınız. Şöyle yapabilirsiniz belki arkadaşlarınıza bi arada olmaktan hoşlanmadığınızı kesin bir dille belirtin. O geliyorsa gitmeyin ki sinirleriniz yıpranmasın.

emin olma bence

Yulin neden dogru düzgun davranmıyor biliyor musun ?
Çünkü sen hemen yumuşuyorsun
Direkt geç karşısına hiç bir şey söylemesine izin vermeden
Eğer boyle gelgitli hareketlerine son vermezse hiç muhattap olmayacagını söyle.
Sert konuş bu konuda
Sen bi oyuncak degilsin çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…