Hayatımdaki erkeklerin doğum günümde değersiz hissettirmesi

niamh12

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2024
150
177
18
30
Kızlar selam 2 gün önce doğum günümdü.

Hayatımdaki insanla 3 senedir beraberiz son iki senedir doğum günlerimde kavga çıkarıp rahatlayasım geliyor kendimi tutamıyorum. Onun işi gereği her nisan sonu raporlama dönemi olduğu için çok meşgul oluyor. Geçen seneki doğum günümde bana hediye almadı sadece yemeğe götürdü ve işinin yoğunluğuna vurdu, hediye alacaktım gidip bakamadım halledicem dedi. İş yerimden hintli bi çocuk var o bile kolye almış getirmiş bi de onu kıskanıyo ne alaka sana hediye alıyo diye dangoz. :olamaz: 2 hafta sonra baktım hala hediye yok ben çıldırdım artık ve yüz yüze konuşurken şunları dedim:

Hayatımda senin kadar büyük bir rolü olmayan iş arkadaşım bile bana ucuzca gönül hoş etmek için bir kolye alıyo, ben kimseden pahalı bir şey zaten beklemiyorum, ama bu saatten sonra alacağın hediye ne olursa olsun doğum günümde verilip bana önemsendiğimi hissettiren üç kuruşluk kolye kadar değeri olmayacak. İşin yoğun olabilir ama bi sabah uyanıp işinin 23 nisanda çok yoğun olacağını öğrenmedin. Her yıl nisan ayında senin yoğun olduğunu sağır sultan bile biliyo, birkaç hafta öncesinde ne biliyim zara’ya falan girip bir şey sipariş etseydin yoğunluğunu bahane olarak kullanmak zorunda kalmazdın. Bu saatten sonra bana hediye almanı istemiyorum, yıllar sonra dönüp baktığımızda bu yaşımda bana hediye almamış olucaksın bunu hatırlıcaz

Kızlar bunun üstünden bir yıl geçti. Bu konuşmanın üstüne beklersiniz dimi bir hediye. Eve geldim pizza söyledik ve uyuduk. Yatmadan önce ben telefonda geziniyodum, şöyle kaliteli bi yoga matına ihtiyacım var, ona bakarken gördü internette, bunu sana hediye olarak ben alayım dedi. Beynimde havai fişekler çakarak uyudum:kızgın:

Babam da beni aramadı. Annem aslında babama söylemiş kızının doğum günü ara kutla diye ama beyefendi yorgunmuş ve tadı kaçıkmış yatıp uyumuş.:işsiz:

Erkekleri tokatlayasım var

Son düzenleme:
Şöyle bir şey okumuştum:
“ bir erkeğin doğum gününüzde size nasıl davrandığı sizinle ilgili hissettiklerinin yansımasıdır.”
Olay hediye maddiyat falan değil düşünülmek ve iyi hissetmek bence bu da zor değil
Önemseyen insan yapıyor o hintli çocuk bile yapmış
Ayrıl bacim
Bu arada bu söz benim için geçerliydi salak saçma ilişkilerimde doğum günlerim hep önemsiz bir şekilde atlanırken diğerleri beni m mutlu etmeye uğraştılar

Hayatımdaki insanla 3 senedir beraberiz son iki senedir doğum günlerimde kavga çıkarıp rahatlayasım geliyor kendimi tutamıyorum. Onun işi gereği her nisan sonu raporlama dönemi olduğu için çok meşgul oluyor. Geçen seneki doğum günümde bana hediye almadı sadece yemeğe götürdü ve işinin yoğunluğuna vurdu, hediye alacaktım gidip bakamadım halledicem dedi. İş yerimden hintli bi çocuk var o bile kolye almış getirmiş bi de onu kıskanıyo ne alaka sana hediye alıyo diye dangoz. :olamaz: 2 hafta sonra baktım hala hediye yok ben çıldırdım artık ve şunları dedim:

Hayatımda senin kadar büyük bir rolü olmayan iş arkadaşım bile bana ucuzca gönül hoş etmek için bir kolye alıyo, ben kimseden pahalı bir şey zaten beklemiyorum, ama bu saatten sonra alacağın hediye ne olursa olsun doğum günümde verilip bana önemsendiğimi hissettiren üç kuruşluk kolye kadar değeri olmayacak. İşin yoğun olabilir ama bi sabah uyanıp işinin 23 nisanda çok yoğun olacağını öğrenmedin. Her yıl nisan ayında senin yoğun olduğunu sağır sultan bile biliyo, birkaç hafta öncesinde ne biliyim zara’ya falan girip bir şey sipariş etseydin yoğunluğunu bahane olarak kullanmak zorunda kalmazdın. Bu saatten sonra bana hediye almanı istemiyorum, yıllar sonra dönüp baktığımızda bu yaşımda bana hediye almamış olucaksın bunu hatırlıcaz

Kızlar bunun üstünden bir yıl geçti. Bu konuşmanın üstüne beklersiniz dimi bir hediye. Eve geldim pizza söyledik ve uyuduk. Yatmadan önce ben telefonda geziniyodum, şöyle kaliteli bi yoga matına ihtiyacım var, ona bakarken gördü internette, bunu sana hediye olarak ben alayım dedi. Beynimde havai fişekler çakarak uyudum:kızgın:

Babam da beni aramadı. Annem aslında babama söylemiş kızının doğum günü ara kutla diye ama beyefendi yorgunmuş ve tadı kaçıkmış yatıp uyumuş.:işsiz:

Kafasına vura vura vura öğretmeye çalışmışsın ama oda olmamış.
Adam odun demek,yada doğum günlerine önem vermiyor.
Gönül hoş etmek zor değil ya.
Ya deveyi güdeceksin,ya diyardan gideceksin yada alışmaya bakacaksın :)))))))

Hiçbir zaman erkek arkadaşlarıma hediye bekliyorum demem. Öncesinde bunları zaten tanışma aşamasında konuşuruz. Hediyeleşmeyi sever misin, özel günlere önem verir misin şeklinde. Israrla bana bunu al diye diretmem hiç sevmem öyle şeyleri. Değersiz hissedildiğiniz yerde ,ilişkide olmayın.

Hayatımdaki insanla 3 senedir beraberiz son iki senedir doğum günlerimde kavga çıkarıp rahatlayasım geliyor kendimi tutamıyorum. Onun işi gereği her nisan sonu raporlama dönemi olduğu için çok meşgul oluyor. Geçen seneki doğum günümde bana hediye almadı sadece yemeğe götürdü ve işinin yoğunluğuna vurdu, hediye alacaktım gidip bakamadım halledicem dedi. İş yerimden hintli bi çocuk var o bile kolye almış getirmiş bi de onu kıskanıyo ne alaka sana hediye alıyo diye dangoz. :olamaz: 2 hafta sonra baktım hala hediye yok ben çıldırdım artık ve şunları dedim:

Hediye dediğin sürpriz olur sana hediye olarak bunu alayım demesi saçma. Daha önce bu konu konuşulmasına rağmen 1 yıl sonra aynı şekilde davranması, sizi yeterince sevmediği, özel günlere önem vermediği anlamına geliyor.

Sadece doğum gününde hissediyorsan ilişkinin diğer alanlarında iyiyseniz çok önemli değil bende hediye seçmekten nefret ederim. En yakın arkadaşıma bile o alışverişteyken alacağı şeyi ben kasada alırım işine yarasın aldığım şey isterim. Evde kullanmayacağım bi sürü hediye gelmiş şey var atsan atılmaz satsan satılmaz. Bir de herkesin sevgi dili farklı. Sevgililer gününde eşim hediye almadı kutlamadık (arkadaşıma sevgilisi altın kolye, VS den çamaşırlar, ünlü spor markalarından spor giyim bi sürü şey almış ama kızdanda sürekli borç istiyor yüksek meblağda para mevzusu laçkalaşmış iyice aralarında) ama eşim bir ay sonra araba aldı arabam eski artık daha iyi bi arabaya bin diye o nedenle ben genele bakarım.

Geçen yıl yeteri kadar uyarı yapılmış. İnsan takvimi işaretler, hatırlatıcı kurar yine hatırlardı. 23 Nisan'dan önceki hafta alırdı yine alırdı.
Erkekler isterlerse 10 saat yol gelip 15 dakika görüşüp geri gidebilen varlıklar. :KK53:
Yapmıyorsa istemiyor demektir, nokta.

Kusura bakma ama mesaja çok güldüm 😅
Sonrasında daha çok güldüm çünkü ayrıldınız sandım mesajdan sonra. Ama yok :)

Sevgiliyken böyleyse sürdürmeye değmez yani,hoş evliyken bile böyle olan insanı delirtir. Çok kolay birşey hediye almak, yaptığı bahane de gerçekten çok saçma.

Kusura bakma ama mesaja çok güldüm 😅
Sonrasında daha çok güldüm çünkü ayrıldınız sandım mesajdan sonra. Ama yok :)

Hahahhan yok kusura bakmam gülün ama mesaj değildi yüz yüze konuşuyoduk

Ayrılmadım bu dışında her şey çok güzel gidiyo ya geçen instada gördüm tektaş falan aratmış yani çok yakınız evliliğe
bu konuyu düzeltsin istiyorum organize ol biraz abi çok mu zor ya😢😢😢

Geçen yıl yeteri kadar uyarı yapılmış. İnsan takvimi işaretler, hatırlatıcı kurar yine hatırlardı. 23 Nisan'dan önceki hafta alırdı yine alırdı.
Erkekler isterlerse 10 saat yol gelip 15 dakika görüşüp geri gidebilen varlıklar. :KK53:
Yapmıyorsa istemiyor demektir, nokta.

Bi insan sevdiği kadını neden mutlu etmeyi istemez? Sevgisinden bi şüphem yok ama şu konuyu çözemiyoruz iki senedir ya valla döve döve anlatcam en sonunda. Yanlış taktik yapıyorum galiba :sinirli:

Kimseden pahalı bişey beklemiyorsunuz.
Zara'ya falan girip bir şey sipariş etseydi. :))
Zara genel olarak pahalı bir marka bu arada.Yani marka belirtmeseydiniz iyi olurmuş.
Zaten kendisi de biliyordur nasıl bir hediye alıp mutlu edebileceğini.
Önceki gibi geçiştiririm,uğraşmam diye düşünmüş.Bir önceki doğumgünü faciasında olay çıkarmalıydınız ya da ayrılmalıydınız.Sizin için doğumgünü hediye durumunun önemini anlaması adına.
Bana göre de hediyeleşme güzel birşey.Buna önem veren bir erkek arkadaş tercihim olurdu.İlişkinin başlarında konuşulmalı ilişkide beklenti durumları.

Ama bu yıl alabilirdi niye almıyo anlamıyorum bunun dışında ilişkimiz çok güzel
O zaman beklentinizi minimumda tutacaksınız, hatta 0. O zaman içinizdeki kezonun çıkmasına da gerek kalmaz, boşuna da üzülmezsiniz. Madem evlilik yoluna girdiniz, her şey de çok güzel doğumgününde hediye beklemeyeceksiniz. Bu kadar basit. Adam dümdüz odun çünkü görüldüğü üzere. (Bir de kıskandırmaya çalışmanız da komik olmuş eğer 30 yaşındaysanız.)

Back
X