Hayatımdaki Cıkmaz Nokta ...

Yok o kadar da değildir diye düşünüyorum ben.Ama zaten o hayatı benimsemiş,ole mutlu olduğunu,ülke adına faydalı olduğuna inanıyor.

beynını yıkamıslar galıba,
kucuk yastan berı egıtım alıyor dıyorsun ,
ama tabı dogruysa oda var

o zaman sende ıkı secenekten bırını sececeksın canım ,
ya bu sekılde uzulmeye devam edeceksın
yada hayatına kaldıgın yerden devam etmeye calısacaksın
Tabiki kaldığım yerden devam edeceğim zaten ilk bir hafta ağlamak evden dışarı çıkmamak dışında çok da aşırı tepki verdiğimi dusunmuyorum.Güçlü bir yapım var benim 24 yıldır ayaklarımın üzerinde duruyorum,insanlar ne hastalıklar ölümler atlatiyorlar kendime kızıyorum o yüzünden de .Tam olarak yasayamadigim içinde içimde kalicak bir süre ve yıllar geçtiğinde de belki derin bi sizi duyucam ve bole olsun istezdim ama oldu,yapicak bisi yok

Bi kere biri beni bu tip bişeyle kandırmak istemişti türlü yalanlar tiyatrolar oynayarak kandırmıştı ben de saf bir kızım inanmıştım basiretim baglandi herhalde herkesi kendim gibi sanıyorum

Beynini yikamislar demiyorum çünkü gönüllü ve bilinçli bence bu konuda tabi aldığı eğitimin ve şartların etkisi elbette vardır ama

canım hakkında hayırlısı olsun ne dıyeyım kı ,
senın sartlar farklı tabıkı ama kımın ılıskısı duzgun gdıyorkı hayat bu basımıza herseyde gelıyor sen kendını uzme yeter

Yok benim. yalan söyledigimi düşündüğünüz gibi birşey aklıma bile gelmedi.Evet özel hayat kısıtliligi vs. Bunlar fazlasıyla var nerede olduğunu o an naptigini bilmem mümkün değil,konuşmalarin dinlenmesi falan bunlar bildiğim şeyler.Bana zarar gelmesi gibi bir durum olmaz bence de duygusal anlamda bir zarari önlemek için iletişimi sonlandirmaliyiz zaten aklım bunu kabul ediyor mantikli diyor.Ama neden neden diye de aklımı kemiriyor.

canım hakkında hayırlısı olsun ne dıyeyım kı ,
senın sartlar farklı tabıkı ama kımın ılıskısı duzgun gdıyorkı hayat bu basımıza herseyde gelıyor sen kendını uzme yeter

Tsk ederim çok sağolun,gecicek geçmek zorunda çünkü bir çaresi yok.En korktuğum şeylerden bir tanesi de ona zarar gelmesi,bunun tedirginliği de beni benden alıyor.Hakkımızda hayırlısı herkes için.

Bi kere biri beni bu tip bişeyle kandırmak istemişti türlü yalanlar tiyatrolar oynayarak kandırmıştı ben de saf bir kızım inanmıştım basiretim baglandi herhalde herkesi kendim gibi sanıyorum
Çok tsk ederim beni düşündüğünüz için,geçmiş olsun ayrıca da neyse ki bir süre sonra anlamissiniz.

Tsk ederim çok sağolun,gecicek geçmek zorunda çünkü bir çaresi yok.En korktuğum şeylerden bir tanesi de ona zarar gelmesi,bunun tedirginliği de beni benden alıyor.Hakkımızda hayırlısı herkes için.
ınan onlara hıcbırsey olmuyor olan hep bıze oluyor ...

Nolur alinmayin aklima kizil elmada ki mit ajanlari geldi sanki onlari anlatmissin kendi hayatlari yok gibi her zaman gorev basindalar .

Nolur alinmayin aklima kizil elmada ki mit ajanlari geldi sanki onlari anlatmissin kendi hayatlari yok gibi her zaman gorev basindalar .

Bahsettiğiniz film ya da diziyi de bilmiyorum zaten :):)Bana çok ütopik gelirdi bu tarz şeyler dalga bile gecerdim :)Zaten otoritelerce bile karşı bir insanım ben :)Hayat ışte büyük konuşmamak lazım

Yok niye alinayim,yani pozisyon için şudur şu değildir diyemem ülke için kutsal sayılabilen bir pozisyon.

Anladim tabiki az cok anladi okuyan herkes ama senin durumun cok karmasik ben yerinde olsam uzak dururdum. Hadi evlendiniz diyelim imkansiz demissin ama oldu diyelim , cocuklarinz olunca ne olucak ya onlarin hayati surekli gizli sakli bir sekildemi yasiyscaksiniz ? Bu isin sonu yok inan bana .. sonu gorunmeyen bir kuyu gibi

Çok tsk ederim beni düşündüğünüz için,geçmiş olsun ayrıca da neyse ki bir süre sonra anlamissiniz.

Etrafımdaki insanlar o kişinin yalancı olduğunu söylediği halde gözlerim acilmadi bir buçuk ay inandım sonra annem devreye girdi diplomasının bile sahte olduğu ortaya çıktı ne işlerle uğraştım o dönem ilk ilişkım yeni bitmis ve aldatilmistım tamamen boşluktayken beni yakalayıp kandirmaya çalıştı verilmiş sadakam varmış ucuz kurtuldum lütfen araştırın kimseye guvenmeyin özellikle mit yalanı söylüyorlar ki araştıramayın diye doğru da olabilir ama siz her zaman tedbiri elden bırakmayın bu benim acı bir hayat tecrübem yabana atmayın lütfen

Bu işin sonu su şekilde olabilirdi cesaret edip İşi bırakıp normal bir insan olmayı secseydi.Ama ona göre birileri bu görevi yapmak zorunda o ya da bir başkası farketmiyor.Gönüllü olan kimse o.Neden o sorusu da benim isyanim.Böyle olması gerekiyordu bole oldu demekten başka çare yok.Çok tsk ederim yorumunuz için.

Bahsettiğiniz film ya da diziyi de bilmiyorum zaten :):)Bana çok ütopik gelirdi bu tarz şeyler dalga bile gecerdim :)Zaten otoritelerce bile karşı bir insanım ben :)Hayat ışte büyük konuşmamak lazım

Evet hakikatten insan yasamayinca inanmak istemiyor hala bu kadar da olmaz dedigim yerler oluyor dizide ama belkide cahilligimden olsa gerek . Trt 1 de yayinlanan bir dizi bu arada kizil elma .

Çok çok geçmiş olsun gerçekten de çok kötü şeyler yasamissiniz.Verilmiş sadakaniz varmış gerçekten de.Şimdi anlıyorum hassasiyetinizi ama ben mitle alakalı bir cümle kurmadim.Belki bu kadar hassas davranmasaydim insanlarin aklı da karismayacakti nette de çok fazla bilgi var çünkü ama ben yine de ne olur ne olmaz diyerek çekindim.Ayrıca neden yabana atayım,çok haklısınız tedbir almak konusunda.

Evet hakikatten insan yasamayinca inanmak istemiyor hala bu kadar da olmaz dedigim yerler oluyor dizide ama belkide cahilligimden olsa gerek . Trt 1 de yayinlanan bir dizi bu arada kizil elma .

Çok tsk ederim ama bir süre bole şeyler izlemesem daha iyi olur zaten :):)Diziler ,filmler senoryalastirilmis şeyler o yüzden siz de çok takilmayin ,öğrenince de çok bisi olmuyor :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…