Bana da kandırılıyorsun gibi geldi... Yanılıyor olabilirim tabii..
Ama dediğin gibi bu adam çok gizli görevde olsa senin bundan haberin olmazdı.
Bu tür yaşamı seçenler ortadan kaybolurlar ve kimse nerede olduğunu ne yaptığını bilmez...
En küçük riski bile kaldıramayacak görevler vardır tabii ama bunu kendileri ve emir aldığı kişiler hariç kimse bilmez.. Ailesi bile..
Emin misin söylediklerinin doğru olduğundan?
Tabi ki iyiliğin için söyledim ,geceleri discover chanel de dolandırma cinayet belgeselleri izliyorum bazen ve öyle saçma sapan şeylere kanıyor ki insanlar , bunun zeka ile ilgisi yok insan kanmaya müsait senin yerin de ben de olabilirdim ve kısmen on yedi yaşlarımdayken seninkine benzer bir durum yaşadım , yalan söylediğini adım gibi biliyordum ama çok güzel söylüyordu ve ben dinlemeye bayılıyordum .Bu işi yapanlar ulu orta söylemezler telefon da hele bunları konuşmak mümkünmü.Gözünü iyi aç benden demesi.
Kimliksizliği seçti falan bunlar normal mi sence.
Evet ama ben bunu anlamlandiramiyorum zaten onun için bir meslek değil bu yasam biçimi ama kabullenemiyorum.
Ne işiymiş öyle 13 yaşında ailen ayrılmış eğitilmiş evlenemezmiş falan :44:
Kusura bakma da garip geldi :26:
nasıl bır hayat , ne sartarda yasıyor bılemedıgım ıcın tam anlamıyla bırsey soyuleyemıyorum
vazgecemeyecegı bırseymı yoksa , hanı devlet evlenmesıne ızın vermıyormus ya suan bu gorevı her neyse cıkma ımkanı yokmu
Diyorsun ki çevremdekiler araştırdı onlarda doğru bulmadı , bu nasıl gizli görev etrafındakiler bile biliyor gizli görevde olduğunu.
bu adama yıllarca eğitim vermişler kademe kademe yükselecek dahada o istesede bırakmazlar onu artık sende şuan duygularına gem vuramıyorsun e oda boş deil görüşüyorsunuz bi zaman sonra sen bıkıp dolmaya başladığında mantığın devreye girmeye başlayacak ve ozaman birisi çıkacak karşına o seçtiği yolda devam edecek sende bir yol seçip devam edeceksin mecburen şuan içinden geldiği kadar yaşa konuş düşün zamanı geldiğinde bitecek ama
Vazgeçme gibi bir durumu elbette olabilir bence ama sorun şu ki o bu yaşamı benimsemiş buna devam etmek istiyor.O pozisyonda olduğu sürece de başkasına soyadını vermemesi gerekiyor .
Şimdi bir açıklama yapmak gereği duydum arkadaşlar.Bir an bile tereddut ettiğim falan yok yeni pozisyonu öğrendiğimde ne saçma nasil olur bole birşey diye düşündüm,araştırdım,ettim,kurumdan bilgi aldım,arkadaş cevrem sayesinde kurumun icindekilerden de bağlantı kurduk.Bu tarz görevlerin bazı gerekleri var ve tamamen gonulluk esasina dayanıyor.Keşke sizin gibi dusunebilseydim ben evet kandirildim deseydim inanın bu benim için çok daha basit olurdu.
Vazgeçme gibi bir durumu elbette olabilir bence ama sorun şu ki o bu yaşamı benimsemiş buna devam etmek istiyor.O pozisyonda olduğu sürece de başkasına soyadını vermemesi gerekiyor .
nasıl bır hayat , ne sartarda yasıyor bılemedıgım ıcın tam anlamıyla bırsey soyuleyemıyorum
vazgecemeyecegı bırseymı yoksa , hanı devlet evlenmesıne ızın vermıyormus ya suan bu gorevı her neyse cıkma ımkanı yokmu
13 yasindan beri alip egitilen bir insani hemde devlet adina hemde kimliksiLigi secti denilen brini sizce rahat birakirlarmi hic sanmiyorum belli bi yasa kadar calistiriyolar galiba ondan sonrasi malum zaten
Yok ben zaten ole algilamadim,beni dusunmeseler siz de dahil zahmet edip de yorum da yapmaz insanlar.Çok tsk ederim.İhtimaller,varsayımlar hayatta hep olur zaten koru körüne bakmıyorum.Siz de hatirLattiniz benim iyiliğim için.Hakkınız da hayırlısı olsun şunu da belirteyim senin söylediklerine yalan demiyoruz bahsettiğin kişinin söyledikleri doğru olmayabilir dedik.
Aklının bir köşesin de bu ihtimali tut olur mu yine de .
bana da oyle gelıyor ,
bu tarz ınsanları kolay kolay bırakmaz bence devlet
bıraksa bıle fazla yasatmaz falan fılan
Yok niye kusura bakayım.Bana da biri bole anlatsa ben de ole düşünürdüm anlıyorum.
bana da oyle gelıyor ,
bu tarz ınsanları kolay kolay bırakmaz bence devlet
bıraksa bıle fazla yasatmaz falan fılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?