Çok çok geçmiş olsun gerçekten de çok kötü şeyler yasamissiniz.Verilmiş sadakaniz varmış gerçekten de.Şimdi anlıyorum hassasiyetinizi ama ben mitle alakalı bir cümle kurmadim.Belki bu kadar hassas davranmasaydim insanlarin aklı da karismayacakti nette de çok fazla bilgi var çünkü ama ben yine de ne olur ne olmaz diyerek çekindim.Ayrıca neden yabana atayım,çok haklısınız tedbir almak konusunda.
bu yazılanları okuyunca aklıma geldi benimde bi arkadaşım vardı ben ergenken o benden 2 yaş falan büyükdü arkadaşım biriyle tanıştı çıkmaya başladılar adam gemide kaptan olduğunu söylemişti uzun yurt dışı neyse bunlar 4 yıl çıktılar ayda bir gelebiliyordu görüşüyolardı vs arkadaşım deli gibi aşık tabi iş ciddiye biniyo falan bende zamanla samimi oldum adamla bi gün arkadaşımda hep birlikde yemek yerken tabi kızın ailesiylede tanıştı çocuk bi ara masa hazırlanırken bunun cebine telefon koyduğunu gördüm bi an böle kaçamak bişi gibi geldi üstünde durmadım ama içimede kurt düştü sonra dedim amaan boşver aradan zaman geçti adam ailesini getirdi tanıştırdı ya düşün annesini abisini getirdi söz günü aldırlar kız arkadaşım Avrupa yakasında adam Anadolu yakasında evi bu arada kız arkadaşımın bi tanıdığı bunu karşıda bi çocukla görüyor sölüyo ama inanmıyolar bile adam kaptan ailesini getirmiş anam bi aksilikle çıktıki ortaya adamın 2 çocuğu var Anadolu yakasında belediyede temizlik işçisiymiş evliymiş annnesiyle abisinide ikna etmiş kendimi öldürürüm eşimden ayrlıp onla evlenecem diye onlarda yalana ortak olmuşlar ben kaç hafta şokdan çıkamamışdım sürekli sölediği yalanlarla ilgili arkadaşıma 29 yaşındayım demişti o damı yalanmış vaybe evi yokmuymuş evim var demişti vaybe diye kızı delirtmişdim valla konu sahibi insanlar öle ruhmanyağı oluyorki buda olabilir dikkat et sen emin gibi görünüyorsun ama yaşananlar ortada işte arkadaşım 4 yıl uyanamadı duruma
Arkadaşınız için çok üzüldüm.Umarım toparlayabilmistir kendini.Hayatta başımıza ne geleceği hiç belli olmuyor tabiki haklisiniz..Allah korusun hepimizi.Ben de içinde bulunduğum durumu anlatıp biraz rahatlamak istedim aslında bunlari da tahmin ediyordum,çünkü ben de ole düşünürdüm karşımdakinin hata yapmaması adına.
Gizlilik devlet için deyince ben o sonucu çıkardım kusura bakmayın lütfen başka ne olabilir bilmiyorum o tarz bir görevi olmalı ajanlık gibi sağolun hatırlamak bile istemiyorum yaşanmamis kabul ediyorum sanki on yıl olmuş gibi geliyor o kadar sildi beynim sanki
valla uyarılarımız vs saçma gelebilir ama insanların başınada neler geliyor o yüzden gvensiz olduk işte anlatığım olay kimse inanmazdı öle olduğuna şimdi adam devlet gizli işi vs gibi işin içine gizem karışınca aklına ister istemez acabamı diye geliyor
Yok ne kusuru :) bence de silin gitsin zaten , kurtulmussunuz canınız daha fazla yanmadan buna sukretmeliyiz bence.
Daha neler neler oldu da anlatmak istemiyorum iki sene oldu inşallah bulaşmaz tekrar
Eminmisin böyle bi işi olduguna yoksa kurtlar vadisini fazla izlemiş olmasın
cnm ya sen çok safsın ya da çok aşık:) inanmak zor böyle saçma bişi olmaz. devlet bu tür insanları evt yetiştirir ama böyle değil. farklı bu.
Boylesine stratejik gorevde calisan adam 5 aylik tanidigi kiza yaptigi isi anlatir mi? Bu kadar mi safsin? Oyle adamin telefonlari saniye saniye dinleniyodur, adamdan kan alirlar, kan..
Ben pozisyon konusunda bu kadar hassas olunca bu şekilde düşünmeniz de çok normal,yorumunuz için çok tsk ederim.Asıl sorun şu ki sürecin beni yıpratıyor olması başka birşey değil anlayacağınız.
konu sahibi arkadaşım sanırım bu erkek arkadaşın yalan söylüyor sana eşime sordum konunu deşifre etmedim sadece yazdığın iş bölümünü okudum böyle bir iş varmı diye sordum oolmadığını söyledi şöylede bi açıklama yaptı saolsun anlamam için geçmişde jitem vardı şuan yok en üst istihbarat birimi öyle bir tanıdığı olduğunu onun bile aile vs kurabildiğini özel hayatına kısıtlama olmadığını ama göreve gittiğinde kimsenin ne yaptığını bilmedğini söyledi
Sanırım tamamını okumadınız çok uzun yazdığım için normaldir yeni gelen görevle ilgili sartar bunlar.Kaldı ki kendisi bi uniformaya sahip aynı zamanda.İşi anlatmak konusuna gelince tabiki görevler durumlar hakkında bilgi sahibi değilim.Tsk ederim yorumunuz için.
üniformaya sahip demişsinde üniforması nasıl bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?