Hayatımdaki Cıkmaz Nokta ...

sunsea

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
7.245
8.940
398
İstanbul
Merhabalar ;
Konu acıp acmama konusunda cok tereddüt ettim.Belki anlatırsam üç aydır cektiğim azap biraz olsun hafifler diye düşünüyorum.Tesadüf eseri onu tanıdıgımda uzun bir ilişkiden cıkmıstım dört bes ay olmustu biteli yani.(İlk ilişkimdi ve sadece güzel bir dostluktu benim için)Dolayısıyla sadece iki kez görüştük ve fazla anlam yüklememeye calıstım.İlişkim yeni bittiği için aklıma getirmiyordum bu tarz birseyleri.Zaten kendisi görev için benden yaklasık 1000 km uzaga gitti ve hersey bundan sonra basladı.Aramızdaki iletişim gün gectikce gelişti.Güven vermeye basladık birbirimize.Güvenden öte cok baska birseyler hissediyorduk.Aslında görüştüğümüzde de vardı bu heyecan ama ikimizde saklamaya calısıyordukİlk zamanlar Ben yaptıgı iş hakkında tek bir fikre bile sahip değildim.Hala da bu konu cok hassas.O yüzden tam olarak anlatamayacagım ona zarar vermemek adına.Ama cok kısa sekilde anlatmam gerekirse kendisi ülke toprak ve bütünlüğü için yetiştirilmiş psikolojik ve fiziksel eğitimler almıs,ceşitli bölümler okumus,sosyoloji ve psikoloji alanlarında yükseklisans ve doktora yapmıs işinde oldukca iyi bir insan.Evden ayrıldıgında 13 yasındaymıs.Sürekli eğitilen ve eğiten bir insan düşünün.İşini para ya da ego tatmını için yapmadıgına eminim.Gönülden baglı.Ben buna bir türlü anlam veremesem de böyle Su an kendisinin bir aile kurmasına devlet tarafından izin verilmiyor ve kendi ailesiyle dahil ilişkiler cok kısıtlı.Ben onu tanıdıgımda bu pozisyonda değildi ve üc ay öncesinde gelen teklifi kabul etmesi üzerine artık bizim ortak bir gelecek kurmamız da hayalden ibaret oldu.
Şimdi asıl problem su ki ben kendi kafamda belki ileride işi bırakabilir diye düşünürken o kendine göre dogru oldugunu karar verip tüm hayatını sildi ve kimliksiz olmayı secti.Bu kararı alırken beni cok düşündüğünün de farkındayım o kesinlikle zarar görmesin ,yası cok genc istediği gibi bir hayat kursun sürekli beni beklemeyle bir ömür gecirmesin,tedirgin olmasın...(Evet gercekten cok tedirgin oluyordum,göreve gittiğinde yarım yamalak uyuyabiliyordum ne zaman nerede oldugunu bilmek zaten imkansızdı.Bunları yansıtmıyorum dersem yalan söylemiş olurum.Ne düşünüyorsam direkt olarak söyleyen bir insanım)
Ben evlilik kaygısı güden bir insan değilim ama söle bir durum var ki aile olabilmeyi cok önemserim ve hayatımda ilk kez dogru insan bu diye düşünmüştüm.Karsılıklı birbirimize düşkünlüğümüz,zaafımız,tutkumuz.Simdi ne yasadınız bu sürede diyeceksiniz.Hiçbirsey ama ben onu hissettim hala da hissediyorum.Olacaksa bu adam olmalı düşüncesini ilk kez kurdum ve yürekten hissediyorum.Onun da hislerinden eminim.Belki su yorumu yapabilsem benimle bir hayat yerine mesleğini secti hersey cok daha kolay olur.Ama yapamıyorum,aldıgı karardan dolayı üzgün oldugunu hatta vicdan azabı duydugunu da biliyorum.İşinde mutlu oldugunu düşünüyor ve kendi ülküsüne de baglı kalmıs oldu bu durumda.Aldıgı karardan sonra kısıtlı sürelerle de olsa (görevlerden sonra)görüsmeye devam ettik kendini ifade etmesi için buna ihtiyacı vardı cünkü ilk zamanlar duydugum acıyla onu anlayamayabilirdim,ve kendimi cok üzüyordum.O da yanımda oluyor saatlerce anlatıyordu,terapiler bile yaptık telefonda kısıtlı sartlarda yanı ben üzülmeyeyim diye.Ben üzüldükce o benden daha cok üzülüyordu.Biliyorum ki onun canı benden daha cok yanıyor,biliyorum ki yasadıgı sartlar itibariyle onun asması benden cok daha zor kendisi de söyledi zaten bunu.Benim ondan daha güçlü oldugumu düşünüyor ki yeri geldiğinden mantıklı bir insanımdır.Bır sekikde normallestirdik olayı böyle olması gerekiyordu da oldu gibi davranmaya basladık.İletişimi sonlandrıcak olan da benim o yapamaz ama işin kötüsü yapamıyoruz da.Zaten görevlerden dolayı cok görüşemiyoruz ama benim onu merak ettiğimi bildiği için o da beni özlediği için aramamazlık etmiyor.Biliyoruz ki böyle gitmez.Buna son vereceğiz benim güçlü hissettiğim anda sanırım.O gücü bulabilir miyim onu da bilmiyorum.Kpssye giricem bu yıl,odaklanabilmem için elinden geleni yapıyor ama aklım hep ona kayıyor.
En kötüsü de bazen onun cesaretsiz oldugunu düşünmem sanırım.Konusma esnasında ona da aktardım bunu.Bildiğin yasamı sectin senin için kolay olanı sectim dedim gayet sakin bir sekilde.O da bana sevdiklerine dokunamamak,gorememek mı kolay olan diye bir cevap verdi.Evden ayrıldıgı zamanlar da bile bu pozisyonu istediğinden bahsetmişti.Bana kalırsa tüm bu zorluklar için değmez gercekten onu bu konuda anlayamıyorum yani neden en uc nokta.Oysa ben diğer riskli pozisyonlarda bile yanında olmaya hazırdım hersey yolunda gitseydi eger yani karsılıklı illişkimiz ilerseydi.Neden, neden ,neden sorusu içimi yedi bitirdi.Aklım ve mantıgım alıyor bazı seyleri ki yakın cevrem annem dahil en dogru kararı verdiğini düşünüyorlar ama yüreğim almıyor...

Ajan filan mi nedir anlam veremedim valla.Madem isini birakamiyor sen de mecburen uzaklasmalisin.Cunku gun gelicek yuva kurmak istiyceksin her genc kiz gibi.

Bence kimse anlayamadığı için yorum yapamadı :44: Nasıl bir işmiş böyle 13 yaşında eğitilmeye başlanmış falan. Ne biliyim ürktüm ben açıkçası. Sevgi aşk bir yere kadar.

Edit: 13 yaşında evden kendi isteği ile mi ayrılmış?

Son düzenleme:
ben okudum usenmedım :)
bazı ınsanların hayatında asktan sevgıden daha onemlı seylerde var ıste anlattgın adamda onlardan bırı galıba

Ajan filan mi nedir anlam veremedim valla.Madem isini birakamiyor sen de mecburen uzaklasmalisin.Cunku gun gelicek yuva kurmak istiyceksin her genc kiz gibi.

Ajan değil de yeni görevine halk arasinda ölüm makinesi de deniyormus evet işin bu yönü de garip yasal ve sonuçta devlet adına çalışıyor da olsa bole bir durumu var.Evet zaten ben aile kavramını önemseyen biriyim.O da aynı şekilde vaktimi almak istemediğini düşünüyor.Benim açımdan kabullenmesi zor ama yapicak bisi yok gibi görünüyor ,çok tsk ederim yorumunuz için.

Son düzenleme:
Canim anladigim kadariyla devlet tarafindan yetistirilen ozel insanlardan biri senin arkadasin en basta sunu biliyorsun zaten sonu yok sen istesende o istesede yok pesini asla birakmazlar o yanliz dunyasinda seni secmis oda yanliz bak sana ihtiyaci var erkek sonucta bir konusman tatli dilin bile yeter ona.ama bence sen bir an once kendini cek cunku sonrasi seni dahada fazla yipratir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet tabiki kendi isteğiyle tsk nin çatısı altında ,tsk ederim yorumunuz için.

Üşenmedim okudum heralde mit te falan çalışıyor bu arkadaş başka açıklaması olamazdı valla okduğum kadarıyla evlenmek istiyorsunuz ama karşı taraf işinden dolayı pek mümkün değil ama bırakmakda istemiyorsunuz valla o işi seçen kendisi gerçi siz görüşmeden önce seçmiş olmalı hak vermek lazım bence ki böyle bir durumda beklemeli mi insan bilmiyorum ama karşı tarafa güvenin tamsa beklemelisin yada bu drumunu kabul etmelisin eğer karşı tarafta seni önemsiyor ve umursuyorsa koşar gelir yanına zaten. Yani anladıklarımdan böyle yorum yapabildim 😁

Evet zaten bu iletişimi sonlandirmaliyiz zaten o da ben de bu bole düşünüyoruz.Ama benim güçlü olduğum an da olucak umarım çok uzun sürmez.İstemeden de olsa daha çok bağlanıyor çünkü insan.Tsk ederim yorumunuz için de .

Bana da kandırılıyorsun gibi geldi... Yanılıyor olabilirim tabii..
Ama dediğin gibi bu adam çok gizli görevde olsa senin bundan haberin olmazdı.
Bu tür yaşamı seçenler ortadan kaybolurlar ve kimse nerede olduğunu ne yaptığını bilmez...
En küçük riski bile kaldıramayacak görevler vardır tabii ama bunu kendileri ve emir aldığı kişiler hariç kimse bilmez.. Ailesi bile..
Emin misin söylediklerinin doğru olduğundan?

Yok yok ole bir durum söz konusu değil,tabi siz beni düşünerek bole solediniz tsk ediyorum.
Tabi ki iyiliğin için söyledim ,geceleri discover chanel de dolandırma cinayet belgeselleri izliyorum bazen ve öyle saçma sapan şeylere kanıyor ki insanlar , bunun zeka ile ilgisi yok insan kanmaya müsait senin yerin de ben de olabilirdim ve kısmen on yedi yaşlarımdayken seninkine benzer bir durum yaşadım , yalan söylediğini adım gibi biliyordum ama çok güzel söylüyordu ve ben dinlemeye bayılıyordum .Bu işi yapanlar ulu orta söylemezler telefon da hele bunları konuşmak mümkünmü.Gözünü iyi aç benden demesi.
Kimliksizliği seçti falan bunlar normal mi sence.

Son düzenleme:
Ne işiymiş öyle 13 yaşında ailen ayrılmış eğitilmiş evlenemezmiş falan :44:

Kusura bakma da garip geldi :26:

Katılıyorum böyle bir şey olsa bile telefonlarda dillendirilmesine izin verilir miydi?
Kaldı ki kimliksiz olmayı seçti falan yazmışsın
Böyle bir görevde olsa bu bilgileri vermesine nasıl izin veriliyor
Evlenmesine bile karısılan adamın özel hayatını da didiklerler bilgi vermesin diye :44:

Çalıştığı pozisyon hakkında yorum yapmak istemiyorum,önlem olması için bu konuda beni anlayışla karsilayacaginizi düşünüyorum.Beklemek fikrini ben de düşündüm en az 10 yıl çok kısıtlı sürelerde belki hiç gorusmeyerek beklemekten bahsediyoruz.Zaten sorun şu ki o bunu banayapmak istemiyorum.Vicdan azabı duyacagini söylüyor.Ben de onun yerinde olsam düşünürdüm açıkçası kendimle beraber suruklemezdim.O açıdan ona hak veriyorum ama yaşam şekli ve bu seçimi sanırım kabullenemedigim bu ,tsk ederim yorumunuz için.

Ben kendimi bildiğim halde birisi bana sen şöylesin dese kendimden bile şüphe eder döner bakarım .
Konu sahibi eğer körü körüne inanıyorsan buda bir problem .Allah'tan başka kimseye güvenme.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…