- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
-
- Konu Sahibi puccakanka
ayy şımardım valla teşekkür ederim canım sağolasınsüper süper süpersin. resmen gaza geldim. ne kadar güzel olmuşssun. kıyafetler falan ne kadar güzel oturmuş yakışmış. o kadar güzel bi fiziğin olmuş ki ne giysen yakışır artık. maşallah diyelimde nazar deymesin :) açıp açıp bakıcam bu konuya gerçekten de bi çok kişiye örnek oldun tebrik ederim seni
ay maşallah gerçekten benim azıcık fazlalığımı vermedeki iradesizliğimi bi kırsam keşke çok güzel olacak
Eki Görüntüle 944056 Eki Görüntüle 944055
Eki Görüntüle 944057 Eki Görüntüle 944058
Eki Görüntüle 944060
''HAYATIMDA NE DEĞİŞTİ ZAYIFLADIKTAN SONRA''
bu soruyu hiç hayatta kendime sormamıştım,hiçte düşünmemiştim ama eskiden bu sitede bi bayan bana bu soruyu sorduğunda verdiğim yanıt bunlardı,pc'me kaydetmiştim aklıma geldi paylaşıyım dedim,okurken yine duygulandım,,
20 mart 2012 80 kilodan 57 kilo'ya düştüğümde yazdığım yazım;
Şöyle söyliyim,bikere özgüvenim tam anlamıyla yerine geldi,artık eşimle dışarı çıkınca zayıf insanları görüpte iç geçirmiyorum,eşime çok kızardım eskiden birilerine bakınca falan zoruma giderdi ister istemez üzülürdüm,ama göze yasakmı var engelleyemezsin,mecbur insanlar yanından geçiyo ben bile bakıyorum,neyse artık öylebir güven problemim kalmadı,
heleki kiloluyken ablamla kot almaya bi mağazaya girmiştik,ablam çok zayıftır benim 27-28 beden kot istediğini söyledi bende bilmiyorumki kaç beden giydiğimi,27
0 beden oluyomuş sanırsam,neyse birsürü model çıkardı önüne,bana sordu size kaç lazım diye,valla 44beden sanırsam dedim bana 2-3 model gösterebildi ancak büyük bedende modellerimiz bukadar dedi aldım denedim çok sıkı geldi 46 denedim oldu,ama 2-3model hiçbiride güzel değilki çok moralim bozulmuştu,baktım ablam seç seç beğene beğene bihal oldu modelleri,ben öylece onu izledim çok zoruma gitmişti,heleki ya insan ablasını kıskanırmı,ben kıskanıyodum,bi ablamın bacaklarına bakardım çırpı gibi,bide bana iğrençtim dombili bihaldeki insanın piskolojisi nasıldır öyle
ama artık öylemi aldığım her kıyafetten birsürü model var,dilediğimi giyebiliyorum,aynaya yakıştımı diye bakarken kusursuz bihalde kendimi görmek varya ne mutluluk verici bişeymiş bi bilseniz,,eskidende zayıftım ama bu duygular bambaşkaydı,çünkü kilolu olmanın zorluğunu yaşamış içinden çıkmıştım bide en güzel şeylerden biride artık,eskiden bayramlarda vs.gittiğim heryerde bana aaa kilo almışsın ne olmuşun çok değiştirmiş kilo seni,yakışmamış,eskiden zayıf pek güzeldin falan filan laflarını duyardım artık bunların yerini şaşı olmuş gözlerle nasıl başardın nasıl zayıfladın bukadar sırrını bizede anlatsana bizde zayıflayalım işte buu :)
heleki yolda iki çocuğumla giderken görenler bunlar seninmi,kız sen daha çocuksun ne çocuğu bunlar demeleri beni çok şımartıyo, hiçte 2çocuk annesine benzemiyosun diyolar,,çok güzel bu lafları duymak,,daha ne diyim bilemedimkii böyle işte :)
kilo vermeme vesile olanlar aslında yakınlarımın sözleri oldu sağolsunlar nasıl bir iyilik yaptıklarının farkında değiller oysaki,,
ilk kötü anım,ablamla gittiğimdeki mağazada yaşadıklarım,
sonraki anım,, kayınbiraderim askerden döndüğü gün(o giderken ben hamileydim yeni ve zayıftım yinede) beni ilk kez okadar kilolu gördüğündeki ilk şaşkınlıkla söylediği o söz,yenge herşey aynı bıraktığım gibi duruyo ama sen çok acarlaşmışsın yaa...
ve son darbe kendi erkek kardeşimden;
bigün evime gelmişti bişey getirmişti kapıdan uğramış ,ben aldım elindekini ve ona ne sordum hatırlamıyorum ama ,bana dediği şey şu,, kızım yaa kollarına bak öküz gibi olmuş valla,,,(espirilidir kardeşim ama o laf çok koydu bana sonradan)
ve ben o andan itibaren okadar hırslandım okadar motive oldumki aslında,başladım ogün ve başardım
sonunda,darısı benim yaşadıklarımı yaşayanların başına,okuduğunuz için teşekkürler :)
Eki Görüntüle 944065
Eki Görüntüle 944061 Eki Görüntüle 944062 Eki Görüntüle 944063 Eki Görüntüle 944064
bunlarda şimdiki halim,ogün bugündür hep geçmişi düşünüp eski halime dönmemeye çalışıyorum
vallahi bravo cok sevindim hikayenizi okurken oyle bir gururla okudum ki anlatamamben de su an 94 kilo civarindayim, 102den dustum, 21 yasindayim, hayatim boyunca da kilolu oldum hep dalga gecilen sakalar asagilamalar filan.. bir kac kere denedim zayifladim 90 civarina inebildim anca ama geri almistim. bu sefer kararliyim insallah boyle sizin gibi insanlari gorunce de cok motive oluyorum.. vallahi cocuklariniz buyudukten sonra kardes sanicaklar sizi benim bu ise yeniden baslamam erkek arkadasimin gaz vermesi sonucunda oldu, cok karisik bir iliskimiz oldugundan ben hic takmiyordum.. sonra dusundum ayni sizin gibi ben bile bakiyosam zayif fit insanlara o neden bakmasin, neden yaninda oyle birini istemesin diye. ama hep kendim icin yapicam bunu dedim. o da hep destek oluyor sagolsun.. resimlerinizi tekrar tekrar cevirip bakiyorum inanin masallaaah cok tesekkur ederim paylastiginiz icin
selam bende 21 yasindayim ve kilom 94 civari
isterseniz birbirmize destek olup zayiflayalm
merhaba canim, simdi gordum mesajini ozur dilerim, tabiki de cok sevinirim destek olmaya bir birimize
:) kendim basaramiyorum
bu arada ben foruma yeni katildigim icin ozel mesaj gonderemiyorum